Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar buraya bayağı bir yorum yazmışsınız ama kusura bakmayın akşama okuyabileceğim.

Ama okumadan benim de bir iki lafım var:

Olmuyor kapat! mantığı ne korkakça bir karardır. Buna olmuyor demezler, YAPAMIYRUM, BENİ AŞTI derler! Deyin kardeşim artık, bu işler sizi aştı.

Mağazaların kapatılacağı birkaç ay önceden belliymiş. İyi aferin size! Demek ki ölüm döşeğindeki hastaya haftalardır bir serumu esirgiyordunuz demek ki.

TS Clup'lar, Trabzonspor'un malıdır. Ama TRABZONSPOR SİZİN MALINIZ DEĞİLDİR!

TRABZONSPOR da tarihin en büyük zararını yaptı. HAYDE SIKIYSA ONU DA KAPATIN.

Bir basit mağazacılığı yönetemeyenler, STAD YAPACAKMIŞŞŞŞŞŞ! PEH! Bu lafı uzun süredir yiyen arkadaşlara da selam olsun!

Bu mağaza mesela Cevahir'de kapanırsa, bir daha açılabilir mi bilmiyorum ve hiç sanmıyorum. Şu İstanbul'da takımımızı göremiyorduk, şimdi mağazamızı da elimizden aldınız ya, yazıklar olsun!

Kulüp üyeleri, taraftarları nasıl bir aidiyet duygusu taşıyacak eğer Trabzon'da değilse. Ya da her Trabzonsporlu Trabzonlu mudur? Hadi biz ayda yılda bir memlekete gidiyoruz. Memleketi Trabzon olmayanlar ne yapacak?

O TIRDAN MALLARI İNDİRİN, KENDİNİZ BİNİN ve GİDİN... ÇOK UZAĞA..!
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• ts clupların kapatılması çok yanlış bence herşeyi mahvettiler bari ts cluplar kalsaydı
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        admin arkadaşlardan uyanmalarını bekliyoruz...metin,ahmet,berat,tunga,kaya bir el atında etrafınızda birleşelim!!
        eee cevap...
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• kim uyuyor ! kelimelerinize biraz dikkat edin...
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            az önce bir haber aldım, Trabzondaki Ts club çalışanlarının biriyle yakın arkadaş olan bir abimden, olay kalitesiz ürün felan değil, olay tamamen Trabzonda çalışanların aldığı ücretlerle istanbuldakiler arasındaki uçurumdan, ve bu yüksek ücret alan Trabzonsporlu bile olmayan çalışanların tsclub'ları büyük ölçeklerde dolandırmasından, bu olayın da Trabzon merkezde çalışanlardan biri tarafından ortaya çıkarılması üzerine patlak vermiş durumda, birileri Trabzonspor'um üzerinden geçinmeye çalışıyor ama darbe yakındır, zarar etti kapattık tarzı komik açıklamalar artık yemiyor yönetim, haberin olsun...
            yahu böyle bir açıklama olabilirmi?Bir işyerinde bir çalışan, iş yerinden arkadaşının aldığı maaşın kaç YTL olduğunu sormak,sorgulamak bile işyerinden kovulma sebebidir.Hiç mi personel işlerinden anlamazlar!

İstanbuldaki ts club mağazasındaki çalışan elamanlar Trabzonsporlu değil ise; bu kulübün ayıbıdır.Bu mağazalarda çalıştıracak 10 tane Trabzonlu ve Trabzonsporlu adam bulamıyorlarmı?

Dolandırıcı olmalarından şunu anlarım.Mağazadaki ürünleri açıkça ya çalmışlardır ya da satılan malların merkeze bildirmeyip, paraları cebe indirmişlerdir.Bu açıkta ancak sayımlarda, stoklardan ortaya çıkar.Eğer böyle bir durum söz konusu ise bu işin en kolay yolu işe alacağın adama boş senet imzalatırsın sonra işe alırsın.Boş senete imza atan bir eleman çalsında göreyim...

Bu tip söylemler bence mahalle ağzıyla dedikodudan ibarettir.
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• yahu bu emmiler ticaret adamı değilmi.sanki sanatçıda geldi anlamz ticaretten kapatıyo klubu.

cogusunun emrınde bınlerce adam calısıyo.bunlar mı zarar eden tıcaret haneyı kara gecıremıyo. bunlar mı çalışanlarla baş edemıyo.

Trabzonsporlu olmayan adamın Ts clubta işi ne. adam çaycı alırken bile ingilizce istiyo utanmadan.koy sözleşmene aksi çıkarsa şutla.

demekki Nuri bey iki torba çimento çalınsa şantiyesinden firmayı kapatıp gidecek. bu mantıkla.

Yorum

• Herhalde TS clublere baskin yapilabilir diye bu yüzden korktugu icin kapattirdi bu kisiliksiz adam.
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• arkdaslar yorumlarınızı okudum ve gercekten cok üzüldüm . Sadece cevahir alısweris merkezinde ki tsclup'un kirası 26 milyar 14 milyar da orada ki malzemeler 40 000 Ytl etti we tsclup 30.000 ytl kazanıyor ayda zarar : aylık olarak 10.000 ytl yıllık 120.000 ytl 3 tane maqazamız war (ist) de toplam 350 mlyar zarar ediyor bu . Ve sadece sirin evlerde ki maqaza acık kalacaktır. son olarak bence Trabzonspor A.Ş nin Alması gereken bir karardı bu . bende üzülüyorum TsClup kapanıyor diye ama 350 . 000 ytl yıllık zarar ki bu zaman zman katlanıyor ürünler elde kalıyor falan filan .saygılar . olayın ticari yonnünde düsünmek lazm

Yorum

• Anladığım kadarıyla dergi olayından sonra bu işin de yönetimini Trabzon'a aldılar. İstanbul'daki yolsuzluk olayı da işin bahanesi olabilir ama asıl amaç işlerin Trabzon'dan yönetilmesi olabilir. Bu durumda mağazalar çalışmaya devam eder, idare Trabzon'daki ekipte olur.
                    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Lütfen bilgi sahibi olmadan yazmayalım.Kulüp, Cevahir Plaza'daki TS Clup mağazasına kira ödemiyor.Ayrıca o mağazadaki satışların tamamı TS'un kasasına giriyor.

Yorum

• İlk olarak saglam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TSClubların kar edemememe ya da yönetilememe sıkıntısı var, ticari bir kuruma TSClub'ların tüm haklarının kiralanmasını talep ediyorum, biliyorum ki kulübün itibarına sahip çıkan birileri olacaktır.

Yayın gelirleri üçüncü sırada olan bir tek kulüp var ve adamlar neredeyse forma satıp transfer ücretini karşılayacaklar, biz de yüzümüze gözümüze bulaştırıyoruz.

Devredin, yönetebilenlere devredin, hatta kulübü de...

Yorum

• İstanbul'da rastladığım TS Clup lara mutlaka girerim. (Cevahirde dahil) Bütçeye göre birşeyler almaya çalışırım. Ürünlere uzun uzun bakarım. Bu bakmalarım esnasında birşeye daha dikkat ederim. Yoğunluğa.
                          Yoğunluk yok be kardeşlerim. Cevahir merkezinde kira ne kadardır bilmem ama, günde 3-5 ürün satmakla bu karşılanmaz.
                          Yani uzun lafın kestirmesi.Tamam kapatılmasın ama ürün alanda yok.
                          Ticaretle uğraşan kişiler vardır muhakkak. Bence bu ticaretin mantığına ters.
                          Ağaoğlu başkan Trabzon şampiyon..
                          (Formaya 100 milyar vermek Kolay)
                          ...

Yorum

• Trabzonspor'u geri götürmedikleri tek alan kalmıştı, şimdi onu da başardılar

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lütfen bilgi sahibi olmadan yazmayalım.Kulüp, Cevahir Plaza'daki TS Clup mağazasına kira ödemiyor.Ayrıca o mağazadaki satışların tamamı TS'un kasasına giriyor.
                              CevahirdekiTs clup mağazasının personeli ve kira gideri dahil kulübe maaliyeti 14.000$ civarında.Cevahir zarar ediyordu fakat genel anlamda Ts cluplardan kulüp para kazanıyordu.
                              En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 07.12.2006, 11:19.

Yorum

• İlk olarak redflag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkdaslar yorumlarınızı okudum ve gercekten cok üzüldüm . Sadece cevahir alısweris merkezinde ki tsclup'un kirası 26 milyar 14 milyar da orada ki malzemeler 40 000 Ytl etti we tsclup 30.000 ytl kazanıyor ayda zarar : aylık olarak 10.000 ytl yıllık 120.000 ytl 3 tane maqazamız war (ist) de toplam 350 mlyar zarar ediyor bu . Ve sadece sirin evlerde ki maqaza acık kalacaktır. son olarak bence Trabzonspor A.Ş nin Alması gereken bir karardı bu . bende üzülüyorum TsClup kapanıyor diye ama 350 . 000 ytl yıllık zarar ki bu zaman zman katlanıyor ürünler elde kalıyor falan filan .saygılar . olayın ticari yonnünde düsünmek lazm
                                o taraflara yolum her düşüşünde gitmeye çalışırım mağzaya ama ürün çeşitliliği ve kalitesi ni görünce çoğu zaman bir şey almaan çıktım.napalım.şimdi.

bu durumda zarar olmaması imkansız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X