Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftarın istediği çubuklu formayı ligin 12.hafta civarıda üretirsen zarara ses çıkartmadan katlanmak zorundasın.

Tamamen uygulanan yanlış politikaların neticesidir bugün yaşananlar...

Kimseye isyan etmeyeceğim ama yazık günah...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• sanki ürettilerde almadık.bizi cezalandırıyorlar.

Yorum

• kendi kuyularını kazıyolar.kendilerini gömecekler hayırlısıyla
        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cevahir Mağzasını kapatmayacaklarını yanlız işletmesinin Başka bir işletmeciye devir edilebileceğini söylüyorlar
          İstanbulda ki tüm Şirket Çalışanlarının işine son verdiler

Ahh Atay başkan ahhh
          Yaptığın kurumsallaşma çabalarının değerini bilemedik
          yaptığın 2 yanlış harekete seni kurban ettik
          Bize müstehak bunlar
          bu laf hepimizin kulağına küpe olsun.
          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• TS clubların kapatılması hele hele çalışanlarının TS club'ı dolandırması gibi komik bahanelerle kapatılması gerçekten çok ilginç.

Çağrı merkeziyle ilgili bilgisi olan var mı? Arıyorum ama bir türlü sesli mesajı aşıp Müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Son aradığımda 15 dakika 42 saniye dayanabildim " tüm müşteri temsilcilerimiz doludur lütfen bekleyin" mesajına.
            Acaba müşteri temsilcileri paralarını alıp öylece oturuyor da telefonlara bakmıyorlar mı? Çağrı merkezinin kapatılması da gündemde midir? Başka da birşey kalmadı herhalde sıra Kulüpte
            İlk olarak Kaya tarafından gönderildi
            TS Club Tırının üzerine Albayrak yazanlar bunu yapmaya da utanmaz
            En son Kaya tarafından düzenlendi; 05.12.2006, 18:31.
            Fanatik Pacci

Yorum

• Naim abi "kurumsallaşma" konusunda haklısın, tamam. Yalnız 2 yanlışa kurban gitmedi Atay Aktuğ. Bir başkanı eleştirirken diğerini övmeye gerek yok.

Hiç biri yapamadı!..
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• Bugün resmi ve dini nikah işlemlerimi tamamladım bir punduna uydurup köşe bir yerdeki internet cafeden yazıyorum bu aciz yönetimin yüzünden nikahımda bile yüzüm gülmüyor. Ahirette iki elim yakanızda beceriksiz herifler.
                Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Yaa arkadaslar ben bundan 2 hafta önce forma siparis etmistim ts club'dan simdi endise icerisine girdim acaba gönderirlermi veyahutta göndermezlermi, bu konuda bilginiz varsa lütfen söleyin.
                  En son Enes Berfin tarafından düzenlendi; 05.12.2006, 18:18.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak redflag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkdaslar yorumlarınızı okudum ve gercekten cok üzüldüm . Sadece cevahir alısweris merkezinde ki tsclup'un kirası 26 milyar 14 milyar da orada ki malzemeler 40 000 Ytl etti we tsclup 30.000 ytl kazanıyor ayda zarar : aylık olarak 10.000 ytl yıllık 120.000 ytl 3 tane maqazamız war (ist) de toplam 350 mlyar zarar ediyor bu . Ve sadece sirin evlerde ki maqaza acık kalacaktır. son olarak bence Trabzonspor A.Ş nin Alması gereken bir karardı bu . bende üzülüyorum TsClup kapanıyor diye ama 350 . 000 ytl yıllık zarar ki bu zaman zman katlanıyor ürünler elde kalıyor falan filan .saygılar . olayın ticari yonnünde düsünmek lazm
                    Acaba Anortosis maçına kadar sattığı forma ve kazandığı miktar ile Türkiyede rekor kıran bir kulup neden bu duruma geldi bu 1

senede 300 milyar TL zarar(!)ın peşine düşen değerli kulup yöneticileri
                    4 haftalık kıytırık bir hocaya 1.2 milyon dolar ve 300 bin dolarlık bir topcuyada 1 milyon € verilen zararların peşine ne zaman düşecektir?

Trabzonsporun bu sene 300 milyar zarar etmesi Ts cluplerle alakalı değil yapılan saçma sapan sponsorluk anlaşmaları ve beceriksiz pardon olmayan pazarlamam stratejileri sebiyledir

Senelik 300 milyarın ün peşine düşen değerli(!) kişiler lütfen zahmet edip 4 haftalık 2 trilyon zararın peşine düşsünler
                    Trabzonsporun Kurumlarının Yakasını bıraksınlar Mali kongrede aklamayada razıyız alınan komisyonlardan

anlaşılan yönetim kurulunu Zarar değil Zararın Kimin cebine gittiği önemli
                    Taraftara aidiyet için 300 milyarlık zarar hayırrr
                    Yöneticilerin ceplerine veya beceriksizliklerine harcanan 2 trilyona evet
                    Bravo
                    Bazen savunduğunuz şeyleri kim diyor diye değil Trabzonspora faydası zararına göre savunsanız
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 05.12.2006, 18:28.

Yorum

• İlk olarak redflag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkdaslar yorumlarınızı okudum ve gercekten cok üzüldüm . Sadece cevahir alısweris merkezinde ki tsclup'un kirası 26 milyar 14 milyar da orada ki malzemeler 40 000 Ytl etti we tsclup 30.000 ytl kazanıyor ayda zarar : aylık olarak 10.000 ytl yıllık 120.000 ytl 3 tane maqazamız war (ist) de toplam 350 mlyar zarar ediyor bu . Ve sadece sirin evlerde ki maqaza acık kalacaktır. son olarak bence Trabzonspor A.Ş nin Alması gereken bir karardı bu . bende üzülüyorum TsClup kapanıyor diye ama 350 . 000 ytl yıllık zarar ki bu zaman zman katlanıyor ürünler elde kalıyor falan filan .saygılar . olayın ticari yonnünde düsünmek lazm
                      Redflag, sen nedemek istedigimizi anlamiyorsun galiba! Eger Trabzonspor buyuk bir markaysa yilda 300 milyar zarar edecekse bunda bir hata vardir demektir! Ticaret kapatmakla yapilmaz madem oyle kendi isyerlerini kapatsin sayin baskan...

Trabzonsporu kucuk dusurmekten baska birsey degildir bu! Zaten Papilya yanlisi biri asla Trabzonsporlu olamaz!
                      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Ticarethane mantığıyla kulüp yönetmenin kaçınılmaz sonuçlarını yaşıyoruz,yeni gelişmeler karşısında da şaşırmamak gerekir.
                        Her daim TRABZONSPOR!
                        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                        "7"

Yorum

• ................. de bu beklenirdi ne olacak
                          En son Tunga tarafından düzenlendi; 05.12.2006, 20:22. Sebep: Hakaret etmeden lütfen!
                          #LiverpooL#
                          -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Eğer yolsuzluk varsa yolsuzlukların üstüne gidin.Bu kadar beceriksizlik olmaz.

Yorum

• vah trabzonum vaaah siyasi intikam uğruna harcadılar seni

Yorum

• şurayı bir gün açtığımda bir kezde iyi bir haber çıkmayacakmı? hem tscublar albayrağın hususi malımı ? yoktan yere milyonlarca euro zarar ettirdiler şimdi acısını tscluplardan çıkarıyor ulan zaten bir elin parmaklarının sayısını geçmeyecek tsclup var onlarıda kapatınca sanki kar edecekler yazıklar olsun bizi 20 yıl geriye gittik diyecem ama keşke öyle olsa çünkü 20 yıl önce bile daha iyiydik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X