Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -başım ağrıyor
    -uçuralım o zaman kelleni..ya Bismillaaahh...

niye kelle uçuruyorsun...bir ağrı kesici yeterli olmaz mıydı????

Yorum

• Beceriksizler.
      Evet kesinlikle art niyetlisiniz bu TS Clupları kapatma olayıda sizin ne olduğunuzu göstermiştir.Eğer Trabzospor gibi bir şirket zarar ediyorsa ve bunun çözümü kapatmaksa sizler art niyetlisiniz.Düşün yakamızdan.

Yorum

• İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burdan organizasyondan sorumlu admin arkadaşlara sesleniyorum!!lütfen bir saat ve zaman belirleyin hep beraber cevahirde tepki koyalım!!!
        admin arkadaşlardan uyanmalarını bekliyoruz...metin,ahmet,berat,tunga,kaya bir el atında etrafınızda birleşelim!!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• kar etmiyor...kazanamıyoruz..aman battık gitti kulübün paraları....amaaaan zaten çok taraftarımız da yok kii(!) almasalar ne olur!!takım da kötü zaten hiç almazlar uğraşmayalım vurun kilidi ulan!

yazıklar olsun size!!!

@stichus

saflığımla gurur duyuyorum!saf duygularından beslenmeyenlerin faaliyetleri ortadadır!!!nurinize benden selam olsun...!kapılara vurulacak kilitleri de siz temin edersiniz artık kulübümüze!maazallah kilide de para verir borçları tavana vurdurursunuz!!aman aman bi el atın şu işe...baya meraklısınız!

Yorum

• Bu haberin dogruluk payinin ne oldugunu iyice biliyor muyuz arkadaslar? Sonucta Hürriyet gazetesi yazmis bu haberi.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              satışların fena olmaması kar ettiği sonucu doğurmuyor maalesef..
              reklamcı bir arkadaşım var..
              tansaş a reklam yapıyorlar.. kırkıncı yılda kırk üründe yüzde kırk indirim diye bir reklam.. satışlar tavan yapıyor.. reklam ve halkla ilişkiler süper.. netice? netice planlanan satışın üç katı gerçekleşmiş.. planlanan zararın da üç katı tabii..
              reklamcı kovuluyor.. işi süper yaptığı için..
              sonra tansaş el değiştirdi..
              olayları iyi değerlendirmek zorundayız..
              zarar etmesi makul karşılanabilen kurumlar vardır.. artık yeter dedirten durumlar vardır..
              ts club kapatılmalıydı.. kapatılmıştır..
              alışverişten keyif almam ve başkanın hukukunu korumam farklı konulardır..
              bana özel mesajla yalvarıp burada efelenenleri gördükçe de daha iyi anlıyorum kulübü batıran zihniyeti..
              birbirimize daha anlayışlı olmak zorundayız..
              bu yönetim gider..
              sen bağırma.. ben yönetimde değilim.. bağırdıkça rahatsız oluyorum senden..
              cevahirde bizim dukkanı bulamayanlardan eylem koymalarını da beklemiyorum..
              naylon hayatlar!
              Tamam, zarar eden şey kapatılır, ticaretin kuralıdır bu ama bahsettiğiniz alternatif ne olacak? TS ürünlerinin satışından vazgeçmemiştir herhalde yönetim. Sadece Internet üzerinden mi satılacak? Yoksa bu iş farklı bir zincir mi kurulacak? Sadece büyük mağazaların spor reyonlarında mı satılacak? Nasıl olacak? Eğer bunu da söylerseniz o zaman insanlar daha sağlıklı yorumlar yapabilir.
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• atay başkanı göndermek için kulis çalısması yapanlar düşünsün şahsen ben hiç üzülmedim
                Fanki tonki zonki...

Yorum

• duygusuzca,ruhsuzca yönetilen ticarethaneye döndük!!!ne diyim...

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    duygusuzca,ruhsuzca yönetilen ticarethaneye döndük!!!ne diyim...
                    Ticarethaneye dönemedik maalesef , ticaret yada TS menfaati düşünülseydi emin ol ki çözüm kesinlikle kapamak olmazdı ?Bahsedilen kurum Trabzonspor.

Yorum

• Başkan Stad yapacak ya ne önemi var Ts Club'ların kapanmasının ?
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• TS menfaatini düşünülmediği ortada...kangren olmadan kol kesiyoruz demek bunların ki!!ortada bir kangren var mıdır gerçekten??ya da varsa bu hale kim getirmiştir!??ticari kaygılarla yapılmış bir hareketmiş ya içlerinde biraz olsun TSluluk duygusu olsa uğraşır çabalar bir yolunu bulur yaşatırlar Tsclubları madem zarara ediyormuş!!!ama yok işte...

bir film vardı son dönemde çekilen!!adı Karhane!

...

Yorum

• bunları komplo teorileri olarak düşünmemek lazım ama az irdeleyelim:
                          başbakan seçimlerde bütün illeri sürklase ederken Trabzondan ki bence çok büyük bi etken- febe maçından sonra yapılan o açıklamalardan dolayı büyük oy kaybetti...
                          bugünkü milliyette ise... tayyip erdoğanın telkinleri ve isteği üzerine başkan olan albayrak.... diye başalayan bi yazı var..???
                          bu ne demektir? tayyip erdoğan niye albayarğın Tabzona başkan olmasını ister?
                          nedir niye? mevzuusu ne...çıkarı ne...
                          bunları düşününce insanın aklına " hadi canım sende " demekte geliyor ama diyemiyosun..
                          bak febe= şike olayları nasıl kapandı!!!
                          bizde olsa adamı idam edeceklerdi hatırlayın gökdeniz olayını...
                          bunların alayı çarkın içinde...

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ayıptır bee. bune demek şimdi. daha çok mağaza açmamız gereken yerde bunlar mağazaları kapatıyolar he?. artık geçek anlamda sabote edildiğimizi düşünüyorum. fenerbahçeli birisi olsa bukadar zarar veremezdi heralde bize. takımı sıradan bi klüp yapmak için ellerinden geleni yapıyolar yaa. bunasıl iştir. biri çıkıp dur desin yaa. acı çekiyoruz be
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• az önce bir haber aldım, Trabzondaki Ts club çalışanlarının biriyle yakın arkadaş olan bir abimden, olay kalitesiz ürün felan değil, olay tamamen Trabzonda çalışanların aldığı ücretlerle istanbuldakiler arasındaki uçurumdan, ve bu yüksek ücret alan Trabzonsporlu bile olmayan çalışanların tsclub'ları büyük ölçeklerde dolandırmasından, bu olayın da Trabzon merkezde çalışanlardan biri tarafından ortaya çıkarılması üzerine patlak vermiş durumda, birileri Trabzonspor'um üzerinden geçinmeye çalışıyor ama darbe yakındır, zarar etti kapattık tarzı komik açıklamalar artık yemiyor yönetim, haberin olsun...
                            bir lafa bakarım laf mı diye,
                            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bunları komplo teorileri olarak düşünmemek lazım ama az irdeleyelim:
                              başbakan seçimlerde bütün illeri sürklase ederken Trabzondan ki bence çok büyük bi etken- febe maçından sonra yapılan o açıklamalardan dolayı büyük oy kaybetti...
                              bugünkü milliyette ise... tayyip erdoğanın telkinleri ve isteği üzerine başkan olan albayrak.... diye başalayan bi yazı var..???
                              bu ne demektir? tayyip erdoğan niye albayarğın Tabzona başkan olmasını ister?
                              nedir niye? mevzuusu ne...çıkarı ne...
                              bunları düşününce insanın aklına " hadi canım sende " demekte geliyor ama diyemiyosun..
                              bak febe= şike olayları nasıl kapandı!!!
                              bizde olsa adamı idam edeceklerdi hatırlayın gökdeniz olayını...
                              bunların alayı çarkın içinde...
                              Bunun mantığını çözemedim açıkcası.Başbakan bize garez olsun diye bir adamını gönderip Trabzonspor'u batırıyor.Trabzon gibi Türkiye'nin bölgesel bir merkezini kaybediyor.
                              Ne için oy vermediler diye.Bundan sonra bu adam hiç mi seçime girmeyecek?Trabzonsporluların tümünü karşısına aldığında ise olay artık Trabzon olayı olmaktan öteye geçecek.
                              Albayrak önümüzdeki seçimde diyelim gitti.Bu işleri kim devam ettirecek.Sonra orda eski başkanımız Faruk Özak var.Böyle bir şeye izin verir mi?
                              Komplo teorisininde bir mantığı olur yani.

Takım başarısız olduğu için gözler kapalı,kulaklar duymaz oluyor.Her şey mantıklı geliyor sanırım.
                              Amatör ruh,profosyonel düşünce
                              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Burda yazılanları okudum. @Stichus birşeler açıklama çalışmış. Şahsen onun açıklamaları olmasaydı bende kızacaktım yönetime. Ama benim esas kızdığımı bu aldığın kararı neden taraftarına anlayıcağı şekilde açıklamadın. Yani bilgilendirme yapsaydı bu kadar sorun olmazdı kanaatimce.

Sonuçta zarar eden bir firma var. Vede bu firma açık olduğu sürece anlaşmalar devam edecek. Firmayı kapatarak zarardan kurtulmak istemiş yönetim bunu gayet normal karşılarım. Çünkü ben inanıyorum ki yeni bir düzenleme ile tekrardan faaliyete geçecektir. Bu kurum.

Bu arada bazı arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. www.trabzonspor.com.tr sitesine girdiğimde sistem yenilemesi sebebinden ötürü 5 gün süreyle kapalıdır diyor. Ya bende bir sorun var okuduğumu yanlış anlıyorum yada diğer arkadaşlar okuduklarını yanlış anlıyor. Benim okuduğum siteyi yenileme çalışması var 5 gün sonra açılcaktır. Kapandı diye bir yazı göremedim.
                                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X