Dün formaları yakından inceleme fırsatı yakaladım öncelikle internete lansman diye yayınlanan saçma fotoğraf keşke hiç yayınlanmamış olsaymış dedim tekrar. Formalarımız gayet iyi, özellikle mavi. Ben çok beğendim. Mankene giydirilince formaların güzleliği ortaya çıkıyor mesela beyaz görsellerdeki gibi absürt durmuyor. Tek canımı sıkan çizgilideki V detayı, biraz olmamış sanki. Düz bordo mavi olsaymış çok çok daha iyi olurmuş biraz hayal kırıklığına uğradığımı söylemelyiim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul takımı tamamda rizede satılırsa yuh derim yani rize forması ürünü il sınırınadan içeri girmemeli, bizim eve bile rizede üretilen çay girmiyor, of çay alıyorum, dikkat etmek gerek.
Yorum
-
Formaların kesimlerine rahat kesim demek daha doğru, dün gece Roma'nın formaları da öyle aman aman vucuda yapışan modeller değildi. Formalar ya spor yaparken ya da günlük hayatta veya tribünde giyiliyor.
Formayı alanların çoğunluğu 20 yaş civarında fit vucuda sahip değil. Giydiğiniz bedenin bir küçüğünü L ise M giyerek istediğiniz etkiyi yakalamanız mümkün. Çocuklar mesela her sene büyüyor daracık şeyler mi giysin?
Yeni kumaş teknolojileri terin bir an önce formadan atılması için tasarlanıyor. Farkındaysanız terleyen futbolcular ikinci yarılara yeni kuru formalarla çıkıyor. Kışın da ıslanan formaların yerine yenisi giyiliyor devre arasında.
Dar kesim bir forma terle birleşince vucuda yapışır ve insanı rahatsız eder, bu kesim sayesinde vucüt hava alıyor kumaş sayesinde teriniz daha çabuk kuruyor. Kışın formanın altına giyeceğiniz body ve koruyucu kıyafetiniz için de yer kalıyor. Günlük hayatta da göbekleri saklamayı geçtim, formanın kesimi öyle abartıldığı gibi geniş değil. En iyisi giyip denemeniz.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi XS çıkıcak mı?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Formaların kesimlerine rahat kesim demek daha doğru, dün gece Roma'nın formaları da öyle aman aman vucuda yapışan modeller değildi. Formalar ya spor yaparken ya da günlük hayatta veya tribünde giyiliyor.
Formayı alanların çoğunluğu 20 yaş civarında fit vucuda sahip değil. Giydiğiniz bedenin bir küçüğünü L ise M giyerek istediğiniz etkiyi yakalamanız mümkün. Çocuklar mesela her sene büyüyor daracık şeyler mi giysin?
Yeni kumaş teknolojileri terin bir an önce formadan atılması için tasarlanıyor. Farkındaysanız terleyen futbolcular ikinci yarılara yeni kuru formalarla çıkıyor. Kışın da ıslanan formaların yerine yenisi giyiliyor devre arasında.
Dar kesim bir forma terle birleşince vucuda yapışır ve insanı rahatsız eder, bu kesim sayesinde vucüt hava alıyor kumaş sayesinde teriniz daha çabuk kuruyor. Kışın formanın altına giyeceğiniz body ve koruyucu kıyafetiniz için de yer kalıyor. Günlük hayatta da göbekleri saklamayı geçtim, formanın kesimi öyle abartıldığı gibi geniş değil. En iyisi giyip denemeniz.
yani vadettiği gibi vücudu kuru tutabilmesi için, tenle ve dolayısı ile ter ile doğrudan temas noktalarının maksimum olması gerekir..
zaten nike da dri-fit teknolojisini açıklarken, "ten ile, dışarısı arasında bir pompa vazifesi görür" şeklinde açıklıyor...
Dri-Fit teknolojisi nedir?
Kumaşın vücutla temas eden iç yüzeyi, 'suyu iten' liflerden oluşur. Bu özellik sayesinde cilt yüzeyinde oluşacak en ufak bir ıslaklık anında ciltten uzaklaştırılır. Bu lifler nemin oluşumunu yavaşlatmaz ve nemin hepsini emmez. Bunun yerine, bir pompa görevi görerek , nemi ikinci kumaş tabakasına iletir.
DRI-fit kumaşın ikinci tabakası, nemi ileten liflerden oluşur. Bu lifler, nemi vücuda yakın kumaş katmanından alır dış yüzeye, hava ile temas halindeki noktaya yakın bir yere iletir.
Dış yüzeye geldiğinde, tıpkı cam sileceklerinin su damlalarını yüzeyden uzaklaştırıp buharlaşmayı hızlandırması gibi, DRI-fit kumaş geniş bir alan üzerinde nemi yayarak dışarı atar. Sonuç; ağır antrenmanlar boyunca kupkuru kalmanın getirdiği rahatlıktır.En son Gökhan Topsakal tarafından düzenlendi; 27.07.2014, 15:49.
Yorum
-
-
Bugün formaları deneme fırsatı buldum. Daha önce Yiğit'in de söylediği gibi dar olsun üzerime yapışssın diyorsanız kesinlikle bir beden küçük almanız gerekiyor. Ama benim gibi zaten S giyiyorsanız çocuk reyonunaHem de 10 TL daha ucuz
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum, bütün beden seçenekleri TS Clublara gitmiştir şimdi.
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile son senemiz olduğu doğru mu?TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak r.kakısım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüzülerek söylüyorum ki ewet
ya lescon ya lotto dur giyeceğimiz
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım sözleşme imzalarlar yeniden yoksa hacı başkanken
ya lescon ya lotto dur giyeceğimiz
Yorum
Yorum