Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam forma yazı tahtası değil. Onu ancak elindeki pankartla yapabilirsin.

-------------------------------------------------------------------

Konudan ayrı bir şey ekleyeyim, satışa çıkacağı söylenen kaleci formaları Ts Club Mecidiköy'de satışta değil. Hatta orda görevli olan personelin olaylardan haberi bile yok.
    Sahi kaleci formalari ne oldu ? 2 senedir aynı, bu sene değiştirmişlerdir umarım

Yorum

• Kaleci formaları henüz ortaya çıkmadı..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Halla halllaaaa ben bilmiyordum, kaç adet boyner var Trabzon'da ? Hangilerinde satılıyor ? Böyle bir şey olabilir mi yaaaa şok oldum resmen, müdahale edilmeli, çok yazık, alan var mı acaba ?
        forum boynerde satılıyor 3 istanbul forması. geçen gün meraktan bjknin siyah formasını inceledim hatta. uzun sokak adidasda da 2-3 sene önce fb formasının satıldığını görmüştüm. işportacılarda bile satılıyor gs bjk formaları, logolu bardakları felan o eski ruh gittikçe azalıyor şehirde maalesef halbuki meydanda şimdiki boynerin yerine çarşı mağazası açılmıştı fb forması satıyordu alınıp yakılmıştı en az 6-7 senesi var ama bu olayın.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
        A Love..Lİke No Other

Yorum

• meydandaki boynerde ne zamandır şikecilerin forması satılıyor her görüdüğümde yırtasım geliyor yüzsüzler aklımda plan var çaktırmadan keçeli kalemle gidip üstünü çizmek gibi armanın
          not: kimse ekmek parası demesin akılları başlarına gelirde belki satmazlar kararım kesindir ilkgidişimde yapacağım inceler gibi yapıp gömleğin koluna yerleştirdiğim kalemle ambleme X yapacağım kuruyunca çıkmıyodur umarım
          not 2: yakalanacağımı sanmam o formaları inceley çok kişi vardır bizim taraftarlarda çok inceliyor daha doğrusu arka taraflara kaydırıyolar kimse görmesin diye
          En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 27.07.2014, 04:16.
          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            meydandaki boynerde ne zamandır şikecilerin forması satılıyor her görüdüğümde yırtasım geliyor yüzsüzler aklımda plan var çaktırmadan keçeli kalemle gidip üstünü çizmek gibi armanın
            not: kimse ekmek parası demesin akılları başlarına gelirde belki satmazlar kararım kesindir ilkgidişimde yapacağım inceler gibi yapıp gömleğin koluna yerleştirdiğim kalemle ambleme X yapacağım kuruyunca çıkmıyodur umarım
            not 2: yakalanacağımı sanmam o formaları inceley çok kişi vardır bizim taraftarlarda çok inceliyor daha doğrusu arka taraflara kaydırıyolar kimse görmesin diye
            kameralara dikkat
            En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 27.07.2014, 04:31.
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kameralara dikkat
              sıprey sıkarız şaka maka harbiden yapacağım kameralar görse bile sıkıntı yok gömleğin kolundan kalemi kameranın elimi göremeyeceği şekilde çıkartıp çizerim şikebahçe armasını kamera beni görsede sıkıntı yok hatta bedenlerine bakıyo gibi yaparrım yarım saattir plan kuruyorum

Yorum

• Formalar için kötü demeden önce gidip çıplak gözle görmek gerek zira kalitesiz çekimler renkeleri kötü gösterebiliyor mesela şu resimlere bakalım daha iyi gibi

En son EgeKum tarafından düzenlendi; 27.07.2014, 05:22.

Yorum

• almanyadan hic forma online siparis eden oldumu?
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    almanyadan hic forma online siparis eden oldumu?

Ben ettim dün.....

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Aslında alacaksın formayı, alacaksın SLR makineyi, gideceksin tepede spot olan bir yere, basacaksın deklanşöre, açacaksın Photoshop'u basacaksın güzelim fontlarla efekti arkaya, sokacaksın klübün gözüne... x1000 katı güzel olmazsa, şerefsizim, şu koca forum da 1 dakikalık tanıtım filmini çekip YouTube'a koyacak değil 1, 10 tane kaliteli isim yoksa şerefsizim...

Yorum

• footylines forma sitesinde şb ye 10 ğs ye 12 ve henüz iki gün olmasına rağmen takımımıza 12 yorum yapılmış ve yorumların hepsi olumlu ( Trabzon bilinmeyen takım diyen dallama hariç)

çubuklu formamızın yakalarını beğenmeyenler için öneri yukarı katlanan polo kısmı formadan kestiğiniz zaman hakim yaka oluyor madrid forması bjk nin siyah forması gibi ve hoş ta duruyor ilerde denicem

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sahi kaleci formalari ne oldu ? 2 senedir aynı, bu sene değiştirmişlerdir umarım
                          Kaleci formalari lig başlamaya yakın gelecek uzun kollu formalar da aynı dönemde gelecek 1. Ağız ts clup ürün tedarik md. Bilgilendirdi ayrıca şu an vitrinlerde gördüğünüz konc ve sortlarda değişecek
                          TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Nike ile son senemiz olduğu doğru mu?

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çubuklu alan arkadaşlar, forma 120 TL olup naylon mu (taraftar forması gibi), yoksa gözenekli veya beyazın vs kumaşından mı?
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Kendi forma tanitimimizi biz yapsak ? Kendi imkanlarimizla olduğu kadar profesyonel bir çalışmayla youtube yüklesek, facebook tweeter vb. Ortamlarda paylassak ?
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Yükleniyor...
                                X