Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında alacaksın formayı, alacaksın SLR makineyi, gideceksin tepede spot olan bir yere, basacaksın deklanşöre, açacaksın Photoshop'u basacaksın güzelim fontlarla efekti arkaya, sokacaksın klübün gözüne... x1000 katı güzel olmazsa, şerefsizim, şu koca forum da 1 dakikalık tanıtım filmini çekip YouTube'a koyacak değil 1, 10 tane kaliteli isim yoksa şerefsizim...
    Boşuna set sipariş etmedik Çubuklu forma beyaz şort beyaz konç Kendim yapıcam bişiler bakalım. Diğer formalarıda başka arkadaşlar yapsa

Yorum

• Mavi formayı alanlar arkasını çekebilir mi?

Yorum

• Yalniz onceden uretilen formalar made in Indonesia yaziyordu simdikilerde made in Turkey yazıyor Nike Türkiye bizim formaları uretiyor artik bu gecisten dolayi bu yil gec çıkmış olabilir formalar buda benim görüşüm .
        Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• İlk olarak erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çubuklu alan arkadaşlar, forma 120 tl olup naylon mu (taraftar forması gibi), yoksa gözenekli veya beyazın vs kumaşından mı?
          sette naylon forma yok hepsi delikli güzel kumaş

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sette naylon forma yok hepsi delikli güzel kumaş

Eyvallah teşekkürler bilgi için. Henüz gidemedim almaya, içim rahatladı o konuda En kısa zamanda alırız biz de.
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eyvallah teşekkürler bilgi için. Henüz gidemedim almaya, içim rahatladı o konuda en kısa zamanda alırız biz de.
              rica ederim formalar gayet güzel beğeneceksin

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Boşuna set sipariş etmedik Çubuklu forma beyaz şort beyaz konç Kendim yapıcam bişiler bakalım. Diğer formalarıda başka arkadaşlar yapsa
                Şort ve konc için acele etmeseydin keşke çift renk konclar gelecekti sortlarda değişecek ti
                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Adidas(cilar)........
                  TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şort ve konc için acele etmeseydin keşke çift renk konclar gelecekti sortlarda değişecek ti
                    Yeni konçlar gönderilcek zaten onu ayarladık

Motorola Moto G den Tapatalk ile Gönderildi

Yorum

• Çubuklu forma da bile renk geçişi var. Daha doğrusu asıl renkler göğüs üstünde bitiyor, sonra silikleşmeye başlıyor. Bunu kim seçmiş, bari bunu bozmayın
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben ettim dün.....

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                        nasil ödedin? Paypal felan oluyormu?

kargo bedeli ne kadar?
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kargo bedeli ne kadar?
                          Kredi kartinla ödüyorsun. Bende'de kredi karti yok, yoksa siparis edecektim
                          HY67...

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu klübün tanıtımdan sorumlu 50 adamı gelse bile senden daha iyisini yapamayacaktır cani gönülden inanıyorum...

Yorum

• Karekod uygulaması Türkiye'de ilk kez formalara uygulanıyor

Geçen sezonki formalar indirimde haberiniz olsun.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kargo bedeli ne kadar?

Yurtdisindan sadece Kredi Karti ..... Bende Sparkasseden almisdim MasterCard.

Kargo bedeli 28TL yani yaklacik 10€.

Duyduma kadar sanal kredi kartida olusturuluyormus, ama ben hic yapmadim.Baska imkan Neckarsulm TSClubdan alacaksin.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

Yükleniyor...
                                X