Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yalnız bizim çubuklu yağmurlu maçlarda islandıktan sonra felaket durur söyliyim. formalar çok iyi kim ne derse desin.

Yorum

• Boynumuzun borcu, gittik aldık formaları ama ben hiç isteyerek almadım.

Seneler sonra çubuklu giyme hayali beni çok heyecanlandırıyordu. Fakat formaları yakından gördüğümde renklerin "koyu bordo-mavi"den "pembe bordo-mavi" tonuna gitmesi hayallerimi yıktı diyebilirim.

Ve formanın sağ alt kısmına orjinalliği belirten o şeyi yapıştırmışlar yine. En son yapıştırdıkları formada o kopmuştu ve ortaya çok kötü bir görüntü çıkmıştı. İnşallah bunda öyle bir şeyle karşılaşmayız.

Ayrıyetten mavi formanın en üst kısmındaki renk biraz daha zorlasalar beyaz olacakmış.
      En son B61 tarafından düzenlendi; 27.07.2014, 01:59.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Şu TS Club'ta çalışan elemanları 2 bilgilendirsinler artık.. Adama soruyorum ekstra font olacak mı ligde kullanılan mı saçmalıyor bana..

Fontlar aynı geçen yıl ki gibi TFF belirliyor diyor, diyorum evet biliyorum da Avrupa için farklı bir font seçilmedi mi diye soruyorum onu da UEFA belirliyor dedi çıktım TS Club'tan..

Uzun kollu formaları soracaktım da ben bilgisiz halimle daha iyi biliyorumdur onu da..

Yorum

• Forma arkası yazısı şiir sevenler için.

Mavi forma arkasına

"Mavi Huydur Bende"

Numara

"Edip Cansever"
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Forma alanlar arkasına muhakkak bir şey yazdırsın. Boş çok kötü duruyor kocaman bordo alan..

Yorum

• Çocuk formaları o kadar mı kötü ya arma ufak omuza çıkmış filan diyorsunuz?

Yorum

• Formaya sponsor bulunamayacak gibi Gazze yazsak nasıl olur?
                Ahval Paranormal

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Boynumuzun borcu, gittik aldık formaları ama ben hiç isteyerek almadım.

Seneler sonra çubuklu giyme hayali beni çok heyecanlandırıyordu. Fakat formaları yakından gördüğümde renklerin "koyu bordo-mavi"den "pembe bordo-mavi" tonuna gitmesi hayallerimi yıktı diyebilirim.

Ve formanın sağ alt kısmına orjinalliği belirten o şeyi yapıştırmışlar yine. En son yapıştırdıkları formada o kopmuştu ve ortaya çok kötü bir görüntü çıkmıştı. İnşallah bunda öyle bir şeyle karşılaşmayız.

Ayrıyetten mavi formanın en üst kısmındaki renk biraz daha zorlasalar beyaz olacakmış.
                  ts club kopan veya solan logoları değiştiriyordu. yapışkan formalarda. onlarıda yeniliyor olmaları lazım.
                  lay lay lay

Yorum

• İlk olarak leoyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formaya sponsor bulunamayacak gibi Gazze yazsak nasıl olur?
                    Hocam forma yazı tahtası değil. Onu ancak elindeki pankartla yapabilirsin.

-------------------------------------------------------------------

Konudan ayrı bir şey ekleyeyim, satışa çıkacağı söylenen kaleci formaları Ts Club Mecidiköy'de satışta değil. Hatta orda görevli olan personelin olaylardan haberi bile yok.
                    En son B61 tarafından düzenlendi; 27.07.2014, 02:44.
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Sponsor almazsak şahsen daha mutlu olurum. Geçişli forma TT reklamı olmadan ne kadar güzel duruyor.

Sponsor ile forma güzelleşir diyenler de başka bir alem. Sponsorsuz, reklamsız formalar her zaman daha güzel.
                      Hiç bir tasarımcı göğüs reklamı gelecek diye tasarım yapmaz. Dolayısıyla formanın reklamsız hali, en güzel halidir.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam tek bir soru. O vizyonu bu yönetimde görüyormusunuz?
                        Göremiyorum tabii, profesyonel bir Yönetim lazim diye de yillardir yaziyoruz zaten.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Çoook zekice (!)

Kardeş Gazze'ye gelene kadar neler var neler. Savaş popülaritesine kaptırma kendini.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu TS Club'ta çalışan elemanları 2 bilgilendirsinler artık.. Adama soruyorum ekstra font olacak mı ligde kullanılan mı saçmalıyor bana..

Fontlar aynı geçen yıl ki gibi TFF belirliyor diyor, diyorum evet biliyorum da Avrupa için farklı bir font seçilmedi mi diye soruyorum onu da UEFA belirliyor dedi çıktım TS Club'tan..

Uzun kollu formaları soracaktım da ben bilgisiz halimle daha iyi biliyorumdur onu da..
                            Bilmezler, en kötüsü biliyormuş gibi davranıp seni de cahil yerine koyarlar.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Halla halllaaaa ben bilmiyordum, kaç adet boyner var Trabzon'da ? Hangilerinde satılıyor ? Böyle bir şey olabilir mi yaaaa şok oldum resmen, müdahale edilmeli, çok yazık, alan var mı acaba ?
                              Forum'da ki Adidas ve Boyner (çok nadir)'de satıldığını gördüm. Adidas mağazasında ki en dipte duruyor. Görmek mümkün değil gibi bişey. Sormazsan var olduğunu anlayamazsın o derece.
                              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

saçma olur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X