Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubukludan sipariş verdik hadi hayırlısı

Motorola Moto G den Tapatalk ile Gönderildi

Yorum

• Ali Fuat Abi XS formalar çıkıcak mı?

Yorum

• Çocuk formaları çok kötü gözüküyor yalnız armalar ufacık ve neredeyse omuzda..

Yorum

• Reklamsız ne kadar da güzelmiş geçişli forma

Yorum

• sponsorlukla ilgili herhangi bir girişim yok mu ?
            Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeni formalar gönderilmemişti kampa. Kamptan sızmamasının nedenlerinden biri bu. Formalar Türkiye'de üretilip avrupaya gidiyor daha sonra yurtdışından geliyor.

Çubuklunun da kumaşını detaylı bir şekilde görebileceğimiz bir fotoğraf var mı ?

Yorum

• 3 iblislerin formalarını da bugün inceleme şansım oldu şikecilerin çubuklusu hariç.. Bjk ve Fener'in formalarının kumaşları güzel ama Beşiktaş'ın siyah forması iyi diğerleri kötü onlarda da desenler logo ile tam uyuşmamış..

Beyaz formalarının arkasında transparan bi çizgi var ki düşman başına..

Kumaş olarak Galatasaray'ın forması çok iyi duruyor.

Bizim kumaşlarda iyi ama TS Club'ta gördüm bir tane Mavi forma bi yere takılmış hemen çekme yapmış dikkatli kullanmak gerek mavi ve beyazı..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 iblislerin formalarını da bugün inceleme şansım oldu şikecilerin çubuklusu hariç.. Bjk ve Fener'in formalarının kumaşları güzel ama Beşiktaş'ın siyah forması iyi diğerleri kötü onlarda da desenler logo ile tam uyuşmamış..

Beyaz formalarının arkasında transparan bi çizgi var ki düşman başına..

Kumaş olarak Galatasaray'ın forması çok iyi duruyor.

Bizim kumaşlarda iyi ama TS Club'ta gördüm bir tane Mavi forma bi yere takılmış hemen çekme yapmış dikkatli kullanmak gerek mavi ve beyazı..
                  Trabzon'da bu formaları satan bir yer var mı ? Nasıl incelediniz ?
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon'da bu formaları satan bir yer var mı ? Nasıl incelediniz ?
                    Boyner satıyor yıllardır..

Yorum

• Sponsor bulamazsak, Kizilay felan birseyler alalim ön tarafa. Diger türlü cok basit duruyor formalar.

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sponsor bulamazsak, Kizilay felan birseyler alalim ön tarafa. Diger türlü cok basit duruyor formalar.

..

Hocam tek bir soru. O vizyonu bu yönetimde görüyormusunuz?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Boyner satıyor yıllardır..
                          Halla halllaaaa ben bilmiyordum, kaç adet boyner var Trabzon'da ? Hangilerinde satılıyor ? Böyle bir şey olabilir mi yaaaa şok oldum resmen, müdahale edilmeli, çok yazık, alan var mı acaba ?

Yorum

Halla halllaaaa ben bilmiyordum, kaç adet boyner var Trabzon'da ? Hangilerinde satılıyor ? Böyle bir şey olabilir mi yaaaa şok oldum resmen, müdahale edilmeli, çok yazık, alan var mı acaba ?
                            Abi Of'ta bile satılıyor
                            çarşının merkezinde çakma falan satıyorlar.
                            Neyseki rize forması görmedim

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi Of'ta bile satılıyor
                              çarşının merkezinde çakma falan satıyorlar.
                              Neyseki rize forması görmedim
                              İstanbul takımı tamamda rizede satılırsa yuh derim yani rize forması ürünü il sınırınadan içeri girmemeli, bizim eve bile rizede üretilen çay girmiyor, of çay alıyorum, dikkat etmek gerek.

Yorum

İstanbul takımı tamamda rizede satılırsa yuh derim yani rize forması ürünü il sınırınadan içeri girmemeli, bizim eve bile rizede üretilen çay girmiyor, of çay alıyorum, dikkat etmek gerek.
                                Niye
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X