Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Habu Inter eskiye neden dönmüs acaba ???

resmen eski formalari... cok iyi hatirliyorum bu formalari

vede,
    celtic formalari beni bitiriyo ya... bukadar güzelmi tasarlanir hersey... adamlarda hersey dört dörtlük... dükkanlarindan tutun formalarina, sortlari, coraplari hersey
    bu üstteki biraz red kit´deki o mapushane kacaklarina benzesede cok süper
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• konuyla alakasız ama engin baytarın ilk defa nike krampon giydiğini gördüm hep adidas giyiyordu nike çok yakışmış
      Bordo Mavi...

Yorum

• beyaz şortla çok daha güzel gözükür çubuklu ayrıca aynı hizada gibi geldi bana nike arma

Yorum

• Yorum

• Porto'nun 2 formasında da farklı reklam var, acaba böyle daha çok mu para kazanılıyor? Biz de mi böyle yapsak
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Porto'nun 2 formasında da farklı reklam var, acaba böyle daha çok mu para kazanılıyor? Biz de mi böyle yapsak
              bir ara lyon'da da vardı aynı sistem.home-away-alternate 3 forması vardı 2si aynı 1i farklıydı.
              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Hadi tasarım harikası (!) formaları yaptınız... Bari bordo şort-bordo konç ızdırabindan kurtarın bizi kardeşim. Ayıptır ya... Formanın bordosu farkli, alt parçaların bordosu farklı. Bordo da, bordo olsa bari. Koyu kırmızının kahveye bulaşmış hali...

Hiç değilse alt parçalar beyaz olsun da gözümüz yorulmasın. Anlamak mümkün değil bu parçaları bir araya getiren zevkli adamı... Ne diyim artık ya, yoruldum kaç yıldır...

Yorum

• S.a. ,

su an Ümraniye/İstanbul'dayım.

Bugün Yeni Sahra daki TS Club a gittik ama maalesef istedigimiz ürünler yoktu (misal polarlar) o yüzden tavsiye edebileceginiz bize yakın ve bol ürünü olan TS Clublar var mı?
                  Gerekirse karşıyada gidebiliriz ama önemli olan ürünlerin olması çün ki pek zamanımız yok.

Bilenler cevap yazarsa sevinirim.

Yorum

• leavemealone ye yardımcı olun hiçöist bullu yok mu

Yorum

• Aynen abi hala cevap bekliyorum. Ne gelen var ne giden .

Yorum

• Yorum

• Formaya reklam almamismi bunlar ?
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• 8eşiktaşın fontları hakkında düşünceleriniz nelerdir

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              8eşiktaşın fontları hakkında düşünceleriniz nelerdir

berbat. ayrica isimler sayilarin altinda olduguna göre yukarisinada reklam alacaklardir gibi gözüküyor

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                berbat. ayrica isimler sayilarin altinda olduguna göre yukarisinada reklam alacaklardir gibi gözüküyor
                                bence de yukarıya reklam alırlar,yoksa boşyere böyle bir uygulama yapmışlarsa yanlış seçim olmuş.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Yükleniyor...
                                X