Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan adam trabzonlu galatasarayı tutuyor diye gelmiş hava atıyor bizim formalar şöyle , böyle olm siz insanmısınız la. kanı bozuklar

Yorum

• neyse sorun değil, bırakın türkiyeymiş hollandaymış, hiç bişe bulamazsak nenelerimizin diktikleri ile çıkarız sahaya.

formasında değilim,armasındayım. nakış yapın şunu be yapıştırıyolar,sonra halı sahada biri çekince kopuyor,kavga çıkıyor gereksiz yere.

nike ın fotoğrafçı formaları çekmiştir Avni Akerde, yarın piyasaya düşer formalar
      Entropi İyidir.

Yorum

• Altın formayı ancak hazırlık maçlarında falan giyeriz diye tahmin ediyorum. Pek tercih edeceğimizi sanmıyorum. İnşallah beyaz forma Ali Fuat abinin sunduğu örneğe benziyordur. Düz beyazdan çok daha güzel duruyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neyse sorun değil, bırakın türkiyeymiş hollandaymış, hiç bişe bulamazsak nenelerimizin diktikleri ile çıkarız sahaya.

formasında değilim,armasındayım. nakış yapın şunu be yapıştırıyolar,sonra halı sahada biri çekince kopuyor,kavga çıkıyor gereksiz yere.

nike ın fotoğrafçı formaları çekmiştir Avni Akerde, yarın piyasaya düşer formalar
          Aslinda nenelere sorsan bedavaya dikerler armalari.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslinda nenelere sorsan bedavaya dikerler armalari.
            ooo... o zamanda armanın doğruluğu konusunda birbirlerine girerler

tamam yapıştırmaya razıyım
            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu yeşilden bahsetiliyor galiba
              Doğru kardeş, onu unutmuşum.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• hani formalar özeldi, siyahla beyaz kadar farklıydı. bizimle dalga geçiyorlar burada heralde

Yorum

• İlk olarak korbakor6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hani formalar özeldi, siyahla beyaz kadar farklıydı. bizimle dalga geçiyorlar burada heralde
                  Daha bişey belli değil bakalım görecez Salı günü

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ooo... o zamanda armanın doğruluğu konusunda birbirlerine girerler

tamam yapıştırmaya razıyım
                    uuu biz bu ise hic bulasmayalim ozaman. Neneler yeterki kavga etmesin armalarin düsmesine raziyiz.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• zagortenay76 Nevzat Aydin
                      @SefaYasin yorum yok, az kaldi zaten. Cubuklu, altin, beyaz donuyor hep. Kimse 4. formayi kurcalamiyor?

4. forma hakkında bilgisi olan varmidur da?(parçalı olmayacak bu sene bunu öğrendim)

Yorum

• Yeni Karabük formasi (Lescon)

Yorum

• yarn bnce tahminen kendi düşüncem benim kendi fikrime dayanarak şöyle söylüyorumki mierzejewski imza atarken yeni formayı giyecek...

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ulan adam trabzonlu galatasarayı tutuyor diye gelmiş hava atıyor bizim formalar şöyle , böyle olm siz insanmısınız la. kanı bozuklar
                            Nasıl hemşolarınız var anlamıyorum arkadaş. Ben hayatımda karadenizi görmemişim ama TRABZONSPOR'luyum, fakat böyle klonlanmış, genetik mutasyona uğramış Trabzonlular nasıl bir yaratıktır ki başka takımı tutarlar, onuda hiiiç anlamış değilim!..
                            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni Karabük formasi (Lescon)
                              Barça Third renkleri gibi.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nasıl hemşolarınız var anlamıyorum arkadaş. Ben hayatımda karadenizi görmemişim ama TRABZONSPOR'luyum, fakat böyle klonlanmış, genetik mutasyona uğramış Trabzonlular nasıl bir yaratıktır ki başka takımı tutarlar, onuda hiiiç anlamış değilim!..
                                herkes sahiplenmez işte kendi toprapını. Ben bunu şeye benzetiyorum. Dünyanın en popüler en olanaklı ülkesi kim Amerika. işte türk doğmuş, bu vatanda büyümüş. ama Amerikan vatandaşı olup kendi vatanını cahil, salak ve hor görmek. tek akıllı kendisi herhalde herkes mal kendisi çok akıllı. Gitsin istanbulda cinconun ortamına karışsın ben topraksızım desin. trabzonluyum demesin şerefsiz. neyse bu konuyu burda kapatiym.

7 gün sonra bordo mavi formamızı hiç olmadığı kadar şık ve güzel görmek dileğiyle. Allah rahatlık versin..

Yorum

Yükleniyor...
                                X