Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• saçma sapan bir tanıtım yerine şöyle yukarıdaki gibi profesyonel fotoğraflar olsaydı eminim fikirer biraz daha farklı olurdu.
    En son oguzhann tarafından düzenlendi; 08.07.2009, 11:47.
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonsporumuz da böyle forma giysin istiyorum. (Allah'ım çok şey mi istiyorum )
        Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
        Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonsporumuz da böyle forma giysin istiyorum. (Allah'ım çok şey mi istiyorum )
          Aynı formayı bize yapsalardı nasıl eleştiriler geleceğini tahmin edebiliyorum.
          PSG Nike ile yıllardır çalışıyor ve kendi markası için doğru adımlar atıyor.

Bizim de olaya günlük tepkilerle değil, kalıcı kurumsal çözümler noktasından yaklaşıp kendi markamızı değerli hale getirmeliyiz.

Bunu yapabilecek kapasitemiz fazlasıyla var fakat, daha çok yol almamız gerek.

PSG veya başka bir avrupa takımının formasını gördüğümüz zaman üzerimizde bıraktığı etkiyi bizim forma veya ürünlerimiz için de yapabiliriz. Yeterki doğru yaklaşımlar sergilensin.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 08.07.2009, 17:53.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• fenere pembe yakışır doğrusu.

Yorum

• bu arada 07 deki nike topları güzeldi mavi renkli

Yorum

• Aynı formayı bize yapsalardı ne gibi eleştiriler olurdu bilemiyorum. Bence olumlu olurdu genel olarak. Ama şu bir gerçek ki, kulüp olarak kurumsal kimlik, tanıtım ve organizasyon anlamında çok kötüyüz. Bu siteye üye olmamın sebebi geçen sezon Nike'la imzaladığımız sponsorluk anlaşması ve genel olarak takımdaki büyük değişimdi. O günden beri hergün takip ediyorum siteyi. Dolayısıyla takımımı.

Ne yazık ki, geçen sezon bu kurumsallaşma anlamında beni heyecanlandıran şeylerin boşa çıktığını yavaş yavaş görmeye başlıyorum. Kulüpte bu tür planlamalarla ilgili bir ekibin oluşturulması çok da zor değil bence. Bu tür bir ekipte yer alabilecek kapasiteye ve heyecana sahip pek çok kişi olduğunu düşünüyorum. Fakat tüm kurumsallaşamamış kulüplerde olduğu gibi bu tür görevler profosyonellere ( pro. olmasa da en azından bu konuda kendini yetiştirmiş, piyasa da pişmiş ya da bu tür konulara ilgi duyan) kişiler yerine " camia" kelimesinin altına tıkışmış kişilere bırakılıyor.

Afs'nin geçen sezondan beri yapmış olduğu çalışmalar, sonrasında kulübe sunduğu paketten bu camianın görev verdiği isimlerin çıkardıkları tek şey, formanın arkasına trabzonspor yazdırmak oldu. Acı ama gerçek.

Aslında bu sayfalarda hep bahsedildi. Mesele formanın çizgileri, kumaşın % kaçının pamuklu, % kaçının polyester olduğu değil. Meseleyi biliyoruz ama işte çözümü de mail atmak değil. 10.000 mailden sonra armamız dikişli olsa ne olacak, olmasa ne olacak!
                En son Estragon tarafından düzenlendi; 08.07.2009, 19:20. Sebep: heyacan---- heyecan

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynı formayı bize yapsalardı nasıl eleştiriler geleceğini tahmin edebiliyorum.
                  PSG Nike ile yıllardır çalışıyor ve kendi markası için doğru adımlar atıyor.

Bizim de olaya günlük tepkilerle değil, kalıcı kurumsal çözümler noktasından yaklaşıp kendi markamızı değerli hale getirmeliyiz.

Bunu yapabilecek kapasitemiz fazlasıyla var fakat, daha çok yol almamız gerek.

PSG veya başka bir avrupa takımının formasını gördüğümüz zaman üzerimizde bıraktığı etkiyi bizim forma veya ürünlerimiz için de yapabiliriz. Yeterki doğru yaklaşımlar sergilensin.
                  Ali Fuat abi aynı formayı vermelerinede gerek yok aslında yahu çok küçük ayrıntılardan ötürü forma gözümüze hoş görünmüyor.
                  En basiti şu armalar biraz daha büyük ve dikişli olsaydı eminimki bir çok kişinin gözündede formalar süper olacaktı.
                  efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Psg formasını güzel yapan da o ortadan geçen 2-3 çizgi değil mi ? Yapılamaz mıydı bize de böyle bişey..
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aston villa nın antreman t-shırt lerı bızımkınden daha guzel
                      . Katiliyorum

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah böyle olur..

İ.B.B'nin bile yazı tipi daha güzel

Ve her eşyada var..

Amblemin altına A.A. bile yazmışlar
                        ibbnin t-shirtten nike logosu ciksa eminonude yaptirmislar sanirdim. ama bakiyorum bizim formalara t-shirtlere camur atanlar hemen begenmisler.

bi de soyle bakin...

yok imza, mimza

Yorum

• ürünlerin eleştirilme nedeni trabzonspora yapılmış olması, oysaki barçanın düz forması ile bizimki aynı sadece renk farklı ama o formayı yere göğe sığrıramayanlar, bizimkilere demediğini bırakmıyor,

ayrıca antrenman malzemeleri ni kıyaslamam bile ibb ile. yazı fontu sorun etmiyorum hiç. kalite yeterli
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ınsanlar adımlamadan koşmaya calısıyorlar.Gecen sene 1 esofman 1 t-shırt uretmıstı bıze forma dısında nıke.Bu sezon bakıyoruz urunlerı de gelıstırıyorlar.Forma olayına gelınce bu arz talep meselesıdır.
                            1.sınıf forma ıstersın yapılır ama bızde kac kısı 130-140 lıra ya forma alır.sız yonetıcı olsanız 1.sınıf forma yaptırım 2000 mı satarsınız yoksa 2.sınıf yaptırıp 10000 tane mı ama bızım mılletımız her seyın en ıyısını bılıyor ya boş keseden sallıyor.Kım gelırse gelsın hıc bır sekılde yaranamıyor anlamıyorum sızlerı

Yorum

• Bu taraftar aslında fazla birşey istemiyo aslında.Sadece kalite,sadece paralarının karşılığını istiyor ve hakları.Biraz itina,biraz düzen bakın neler çıkıcak ellerinizden...Biraz sabır ve gayret..

Yorum

• çubuklu formanın kumaşı gayet güzel ,kumaş işinden anlayan anlıyor ama bilmeyen sallıyor
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X