Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2. yarıda inşallah beyaz şort tercih edilir genellikle çok şık duruyor
    evet beyaz şortla cok güzel veya mavi şortla ikisiylede çok hoşuma gidiyo. ancak genellikle kullandıgımız bordo şort bu formanın altında cok igrencö duruyor bence! mavi yada beyaz şort kullanalım 2. yarı.

Yorum

• İlk olarak Gustavo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet beyaz şortla cok güzel veya mavi şortla ikisiylede çok hoşuma gidiyo. ancak genellikle kullandıgımız bordo şort bu formanın altında cok igrencö duruyor bence! mavi yada beyaz şort kullanalım 2. yarı.
      Bencede. Bordo sort hic yakismiyor bu formaya.
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• [QUOTE=Burak_52;1879703]

bu formanın (uzun kollusunun) dar kesimlisi olsa hiç düşünmeden alınır...
        Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
        Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
        El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam o zaman .
          Boynumuzu bükelim ,"ne yapalım bu kadar oluyor" diyelim.
          Ayrıca özeliz demekle özel olamıyoruz.
          Öyleyse özel olmadığımızı da kabul edip yerimize oturalım.
          Haddimizi bilelim..öyle mi?

Biz öyle büyüğüz ki,öyle özeliz ki..
          Bunu nike göremiyorsa gözüne soka soka gösteririz.
          Başka da göremeyenler varsa resmi siteden Trabzonspor tarihini incelemeleri tavsiyemdir.
          aslında aynı fikirdeyiz ama arada bi yanlış anlaşılma var bende sizin dediğinizi dedim büyük olduğumuzu göstermemiz lazım yoksa niki ın gözünde eskişehirden veya ankaraspordan farkımız ürünlerin biraz daha fazla satılıyo olması
          20 sene önce şampiyon olduk diye de nike bize farklı gözle bakmaz adamlar bugün ve yarın neler yapabileceğimize bakarlar
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Doğru renk kombinasyonunu seçmek önemli, kışın yağmur çamuru düşünerek
            bordo şort giymek daha avantajlı. Giyilen forma modeli ve rengiyle uyumu sağlayacak renkler kullanılmalı. Bu söylediklerime çoraplar da dahil.

Hasan Yavuz'un tespitlerine de katıldığımı ifade edeyim.

Avrupada Şampiyonlar Liginde veya Uefa'da mücadele edip başarı gösterince dünyanın futbol vitrinine çıkmış oluyorsun.

Büyüklüğün ölçüsü o başkalarına göre.

Bu gerçek Trabzonspor'un büyük camia ve takım olduğu gerçeği ile çelişmiyor. Endüstriyel futbolda yerinizi almanız için 'marka' olmanız gerekiyor.

O yollardan geçebilirsek, oynadığımız PES veya FIFA oyunlarında işte o zaman istediğimiz gibi forma modellerimizi ve futbolcularımızı görme şansımız olacak ve biz istemesek de bize özel formalar yapılacak.

Fakat bunlar bir anda olmuyor. Hele belli bir yol almışken, yıkıp yeniden yapmaya çalışmakla hiç olmuyor.

Sabır + istikrar = başarı.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonsporum Sampiyon olmus ve Sampiyonlar liginde oynuyor... Vay be!

Yorum

• Sabırsız bir topluluk olduğumuz bir gerçek , formaları o kadar çok beğenmemekte de haklı olabiliriz , olaya bir de şöyle yaklaşalım . diğer süper lig takımlarına baktığımızda hangi takımın formaları göze batıyor ? ben sene başında dudak büktüğümüz lescon firmasının gaziantepe yaptığı formaları çok beğendim, bjk'nin de umbroya yaptırdığı formalar güzel, fenerin formaları fena değil onun dışındakiler sıradan ve yavan. hele cimbomun formalarını adidas bile olsa hiç beğenmedim... o kadar eleştirmemize, üstelik anlaşmamız daha başlayalı 6 ay olmasına rağmen o kadar da kötümser olacak bir durum söz konusu değil...
                nike'ı ilgilenmiyor diye eleştiriyoruz ama bu son çıkan formayla birlikte tam 5 çeşit formamız olmuş oluyor, demek ki onlar da bizdeki potansiyelin farkına varmaya başladılar... mayıs ayında çubuklu forma çıkacak deniliyor, eğer o da söylenildiği gibi olursa gelecekten çok çok ümitlenebiliriz.
                bence esas suçlu nike yerine bir türlü ts club işini oturtamayan Trabzonspor'dur, yeni yönetimi değil bir türlü istikrara kavuşamayan kulübü eleştiriyorum...sağolsun Ali Fuat Abi'den yeni yönetimin bu iş için de son derece gayret gösterdiğini öğrenmiş bulunuyoruz.
                taraftar olarak bize düşen her ne olursa olsun takımımızın formasıyla , bayrağıyla atkısıyla hayatımızı şekillendirmemiz bunu yaşam biçimi haline getirmemizdir.....

Yorum

• Çubuklu formanın Mayıs ayında çıkışını beden ve çeşitlerde yaşadığımız gecikme sıkıntısını düz nike ürünlerine ts logosu basıp 2 kat fiyata satmayı hep göz ardı edelim sabredelim ama Dünya Devi sponsorumuzun formayı bize logo ve reklam baskıları yapılmamış şekilde göndermesi nike nin bizi umursamaması ve amatörlükten başka bişey değildir,ve savulunacak bi yanı da yoktur.
                  En son Misina tarafından düzenlendi; 22.01.2009, 16:01.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bakmak ve Görmek

Cengiz hazır buradayken, İstanbul kahvaltı organizasyonunda gördüğümüz korsan Nike formasının nasıl kötü bir taklit olduğunu ayaküstü değerlendirdiğimizi anlatsana.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Korsan forma tam bir ucuz işçilik ürünüydü, 30 saniye bakmamız bile aşağıdaki hataları görmemize yetti...ama senden hakikaten korktum , çünkü bana sen göstermesen inan alıcı gözle bakmayacaktım..arkadaşlar aldığınız ürünleri alırken Ali Fuat Abinin de gözlerinin üzerinizde olacağını unutmayıp ince eleyip sık dokuyun
                      1. formanın kumaş rengi gerçek nike mavisinden daha soluktu...
                      2. kolların ucundaki bordo parçalar olması gerekenden 1,5-2 cm daha uzundu, işçilik daha kolaydı herhalde ...
                      3. ön bedendeki biyeler tam bir felaketti en fazla 2-3 mm olması gereken beyaz biyeler nerdeyse 0,5 cm idi ve çok kaba görünüyordu, merdiven altı firma olduğu belli...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aslında aynı fikirdeyiz ama arada bi yanlış anlaşılma var bende sizin dediğinizi dedim büyük olduğumuzu göstermemiz lazım yoksa niki ın gözünde eskişehirden veya ankaraspordan farkımız ürünlerin biraz daha fazla satılıyo olması
                        20 sene önce şampiyon olduk diye de nike bize farklı gözle bakmaz adamlar bugün ve yarın neler yapabileceğimize bakarlar
                        Bizim göstermemiz gerekmemeli, adamların sonuçta Türkiye'de mutlaka kolu vardır.Bu kulübün dününü, bugününü ve potansiyelini analiz edip ona göre davranmaları lazım.Trabzonspor'un farkında olmamaları onların acizliği.

Türkiye ligi güçlü bir lig, Avrupa'nın en pahalı altıncı ligi.Türkiye fifa sıralamasında dünyada 10. sırada, milli takım Avrupa üçüncüsü.Bizde böyle bir futbol ülkesinin dört büyük takımından biriyiz.70 kusür milyonluk bir ülkede ülkenin basını domine eden 4 büyük takımından biriyle anlaşmışsın.Bugün Türkiye'de gazetelerde internette ve televizyonlarda Trabzonspor Nike logosunu hergün milyonlarca insanların gözüne sokuyorsa Nike bize adam gibi hizmet etmeli.

Bizim Avrupa'da az tanınmamız birazda ligimizi pazarlıyamamış olmamızdan kaynaklanıyor.Bu yüzden şampiyonlar ligine katılmamaz şart.
                        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Cengiz abi bu forma gibi mi

İşportada satılan korsan ürüne neyse diyoruz ama internette satılan ve orjinalinde olmayan işlemeli logolu formaya sadece PESS diyorum !
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cengiz abi bu forma gibi mi

İşportada satılan korsan ürüne neyse diyoruz ama internette satılan ve orjinalinde olmayan işlemeli logolu formaya sadece PESS diyorum !

yuhhh bu ne. orijinalden daha güzel. su TS logosu dikisli. vay anasini. cok kiziyorum ya :@:@:@: AYIP YA AYIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bunu yapanin da alaninda elleri kirilsin!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cengiz abi bu forma gibi mi

yuhh yaaa abi valla pessssssssssss
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• korsanlar taraftarın sesini dinliyor işlemeli arma yapıyorlar,yönetim sesimizi duymuyormu???
                                Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

Yükleniyor...
                                X