Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu acorns nedir bilen varmı bebe tulumlarına bile basmışlar bizde düşünüyorum da çocuk ürünlerinde de türk telekom yazsa ne olur

...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu acorns nedir bilen varmı bebe tulumlarına bile basmışlar bizde düşünüyorum da çocuk ürünlerinde de türk telekom yazsa ne olur

acorns ingilterede cocuk bakimlariyla ilgileniyor diye biliyorum, bir nevi darülaceze...

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar sade not olarak söylüyorum bizim antraman magzemeleride iyi kaliteden degil onlarda ikinci sinif yani, bizim giyindimiz T-shirtler iki paracdan yapilmis, lacivert olan bir kumasdan acik mavi olan yer baska kumasdan, öbür takimlarinki Aston Villa, Arsenal vs vs gibi takimlarinki tek kumasdan yapilmis ve kumas cok daha iyi. Bunlarda Nikenin sucu yok formalardaki gibi o baska mesele
        metin hicde sana katilmiorum antreman malzemesini bende aldim memleketen almanyaya gittim ve cok rahatii ...vallah acikcasi sende hic bisey begenmiosun
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• Ürünler bugün elime ulasti hepsi cok güzeller. Formalar arma ve fontlar disinda süper.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bugün beyaz ve parçalı formamızı aldım.

Yorum

• Bende bu senelik alisverisimi bitirdim. Biraz cok oldu sanirim ama olsun kulube katki dedik aldik .
              Cubuklu formayida aldim hersey iyi güzel ama su armanin dikisli olmamasi benide rahatsiz etti .
              Ayrica yaklasik 1 milyarlik ürün aldim ama bayanlar icin ürün olmamasi beni üzdü ve anneme birsey alamadim haliyle .
              Kulüp bu konuda biraz bayanlar üzerine calisirsa güzel olur . Cocuklar icin yapilan tshirtleride hic begenmedim cok kalitesizler .
              Neyse insallah seneye daha güzel ve kalitelileri cikarda tekrar aliriz .

Yorum

• Tüm Hatlarımızla Olimpiyat Stadı'na Yükleniyoruz

Takımımızın 13 Eylül Pazar günü Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için TrabzonCell, Trabzonspor Kart ve TS Club ile büyük bir çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor taraftarını avantajlı ve özgürce konuşma imkanına kavuşturan TrabzonCell, Trabzonspor Kart ve TS Club standlarıyla Olimpiyat Stadı'nda İstanbul?daki taraftarlarıyla buluşuyor. Bu büyük buluşmada taraftarlar açılacak standlarda TrabzonCell hattına ve takımlarının formalarına kolaylıkla sahip olabilecekler.

Faturalı TrabzonCell hattına sahip olmak isteyen taraftarlar, sadece kimlik ve kendi adlarına düzenlenmiş bir fatura ile, stad içinde kurulacak standda işlemlerini kolaylıkla yaptırabilecekler. Taraftarlar ayrıca, açılacak standlarda Trabzonspor Kart için de anında başvuru yapabilecekler.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Afs abi yaptığın her işe saygı duyuyorum destekliyorum girişimlerini çok yerinde buluyorum ancak forma kalitesinin yerinde olduğuna kesinlikle katılmıyorum.Tekstilci olmasak bile Fener-Gs formasını elimize alıp karşılaştırdığımızda kalite farkını, dizayn farkını çok net bir şekilde ayırt edebiliyoruz.
                  Ayrıca istikrar istikrar diyoruz da bu kadar yavaş ilerlemek zorundamıyız kalite konusunda? Kazım a da katılıyorum.Seneye de bundan çok farklı olacağına inanmıyorum.Her sene aynı hayal kırıklığını yaşamıyormuyuz sanki?
                  Diğer bi konu Nike nasıl bir pazarlama anlayışına sahip ki geçen seneden bu yana çubuklu forma haricindeki diğer formalarda tek bir dizayn değişikliği yapmaz.Trabzonun orta düzey ekonomik durumuna sahip halkı sadece reklamı değişen aynı formayı tekrar alırmı? Örneğin beyaz formaya yandan bi bordo-mavi şerit atsa bu sene beyaz forma satışları şu ankinin kaç katı olurdu?Bakalım Bjk formalarına seneye aynı formayı mı giyecekler.Gs-fenerin klasik formaları olmasına rağmen her sene ufak de olsa bi dizayn farkı yapıyorlar taraftarları tekrar forma alsın diye.
                  Nike ın antrenman tshirtleri dışındaki hiçbir ürününü beğenmedim.İstikrarın hiçbir şeyi de değiştireceğini sanmıyorum.Mümkünse adidas ile anlaşılmasını temenni ediyorum.1 sene sonunda bile şu olduğumuz noktadan çok daha ilerde olacağımızı düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence de çubuklu forma bu sezon mükemmel satıldı.
                    juvenin formalar gibi yapsalar iki katı satardık
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Çanta Yapılsa Ne Güzel Olur ,
                      Bugün Man Juve Barca Çantalarını Gördüm Göze Çok Hoş Geliyor
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Neden taraftar forması çıkartılıp bunu 20 yada 25 tlden satışa çıkarılmaz.Varsın kalitesi düşük olsun.Bunu düşünmek için ne Nike'da nede Trabzonspor kulübünde yönetici olmaya gerek yok.Bir gram beyni olan bunu uygulamaya koyar.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neden taraftar forması çıkartılıp bunu 20 yada 25 tlden satışa çıkarılmaz.Varsın kalitesi düşük olsun.Bunu düşünmek için ne Nike'da nede Trabzonspor kulübünde yönetici olmaya gerek yok.Bir gram beyni olan bunu uygulamaya koyar.
                          Katılıyorum... Ucuz olmalı. Herkes 2'şer tane alır... Fenerbahçe bu uygulamayı yapıyor. Bizde yaptık sanırım ancak hiç bir yerde yok ts club çubuklu formalardan. Çocuklar için olanı gördüm sadece.

Bu işi ts club kaldırabilir veya Nike ile anlaşma yapılabilir. Çok kaliteli olmasına gerek yok, kulüp için iyi bir gelir kaynağı olur.

Bu işi Nike'ın yapması tercihimdir.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Dün Yapılan Fox Tv'de yayınlanan Boks Karşılaşmasında Trabzondan katılan bokscunun üzerinde korsan forma vardı yanlış görmediysem
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• takım yine beyaz şortla oynuyor gerçekten güzel gelişme skorlardan sonra bordo şortun uğursuzluğuna inanmaya başlamıştım
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Beyaz Şort Ayrı Bir Güzellik Katıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X