Çubuklu formayı çok beğendim valla. İlk fırsatta alacağım. Ellerine sağlık yapanların.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlman Bundesliga takımlarından Karlsruher'in 2009 / 2010 sezonu Nike formaları:
İdman malzemeleri:
gecen sene jako kullaniyorlardi dogrusu cok igrencti ve asiri derecede pahaliydi 45-65€ yanilmiyorsam
ayrica sari kirmizi formanin reklaminin beyaz arkaplanli olusunu hic begenmedim dogrusu
beyaz formasi bizim formayla hemen hemen ayni, tek mavisi daha koyu resime göre tabi
Yorum
-
Arkadaşlar Bakırköydeki TsClup mağazasına gideniniz varmı bilmiyorum ama şahsen oradaki bi görüntü sinirlerimi bozdu. Mağazaya girmeden geri çıktım. Pasaj içinde olan mağazayı gösteren ok işaretleri yerlerde ve Trabzonspor renkleri yerlerde. Bu büyük bir saygısızlık. Ordaki arkadaş Trabzonlu belki ama bana göre asla bir Trabzonsporlu değil. Resmi siteyle temasa geçtim. Tepkimi dile getirdim ama henüz bir cevap yok. Sizlerinde orayı görmenizi isterim...DRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz İstersiniz biz yapmazmıyız.
ya bu ürünlerimiz satisa sunulmadan önce kontrol edilmiyormu.
resmen kendi malimizla rezil oluyoruz ya olcak gibi degil.
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalarımı elde yıkarım. Kopmasın dökülmesin diye de çok büyük bi hassasiyet gösteririm
En beğendiğim armamız buydu
Benim hayalimdeki arma stili puma arması gibi tamamı nakışolan.
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamsi figürlü formamız olacağı söyleniyordu.
Hacısalioğlu,''Parlak gri gümüş renkli ve pullu formadaki kompozisyon hamsiyi andıracak. Hamsiyi tüm Türkiye'ye güzel göstermek için elimizden geleni yapacağız. Bunun için ilk olarak hamsinin renkleri olan griyi formalarımıza işleteceğiz'' demişti.
Bu konuda bilgisi olan varmı?Unutuldumu yoksa vaz mı geçildi?
Yorum
-
İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz İstersiniz biz yapmazmıyız.
yok imza, mimza
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu t-shirtler kac para KESIN bi bilgisi olan varmi?
evet var ben bılıorum 76 ytl''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
Yorum