Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu formayı çok beğendim valla. İlk fırsatta alacağım. Ellerine sağlık yapanların.

Yorum

• Peki şortlar tek başına satılıyormu ? Satılıyorsa fiyatları bellimi ?
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alman Bundesliga takımlarından Karlsruher'in 2009 / 2010 sezonu Nike formaları:

İdman malzemeleri:

bir karlsruheli olarak KSCnin nike ile anlasmasina sevindim dogrusu
        gecen sene jako kullaniyorlardi dogrusu cok igrencti ve asiri derecede pahaliydi 45-65€ yanilmiyorsam

ayrica sari kirmizi formanin reklaminin beyaz arkaplanli olusunu hic begenmedim dogrusu

beyaz formasi bizim formayla hemen hemen ayni, tek mavisi daha koyu resime göre tabi

Yorum

• Arkadaşlar Bakırköydeki TsClup mağazasına gideniniz varmı bilmiyorum ama şahsen oradaki bi görüntü sinirlerimi bozdu. Mağazaya girmeden geri çıktım. Pasaj içinde olan mağazayı gösteren ok işaretleri yerlerde ve Trabzonspor renkleri yerlerde. Bu büyük bir saygısızlık. Ordaki arkadaş Trabzonlu belki ama bana göre asla bir Trabzonsporlu değil. Resmi siteyle temasa geçtim. Tepkimi dile getirdim ama henüz bir cevap yok. Sizlerinde orayı görmenizi isterim...
          DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siz İstersiniz biz yapmazmıyız.

bu ne ya "HERYER" degil "HER YER" olmasi lazim.

ya bu ürünlerimiz satisa sunulmadan önce kontrol edilmiyormu.
            resmen kendi malimizla rezil oluyoruz ya olcak gibi degil.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalarımı elde yıkarım. Kopmasın dökülmesin diye de çok büyük bi hassasiyet gösteririm

En beğendiğim armamız buydu

Benim hayalimdeki arma stili puma arması gibi tamamı nakışolan.
              benimde en çok sevdiğim formam bu kumaşı biraz kalitesiz ama arma 10 numara

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hamsi figürlü formamız olacağı söyleniyordu.

Hacısalioğlu,''Parlak gri gümüş renkli ve pullu formadaki kompozisyon hamsiyi andıracak. Hamsiyi tüm Türkiye'ye güzel göstermek için elimizden geleni yapacağız. Bunun için ilk olarak hamsinin renkleri olan griyi formalarımıza işleteceğiz'' demişti.

Bu konuda bilgisi olan varmı?Unutuldumu yoksa vaz mı geçildi?
                2. Devrede cikacak

Yorum

• bu t-shirtler kac para KESIN bi bilgisi olan varmi?

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siz İstersiniz biz yapmazmıyız.

bir t-shirt uzerinde imla hatası olması hiç şık bir durum degil!!
                    yok imza, mimza

Yorum

• ayakkabılar farklı marka mankenin ayağına bakan oldumu

dost başa düşman ayağa bakar demişler ya bizim tanıtımlarda hemen ayakkabılar dikkat çekiyor
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu t-shirtler kac para KESIN bi bilgisi olan varmi?

evet var ben bılıorum 76 ytl
                        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Çok para yahu.

Ama uygun düşerse almak isterim.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yuh diyorum sadece !. 76 liralar kolay kazanılmıyor arkadaş.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bu tshirtle mac bile oynaniir bee
                              türcell liginde 18 takim varsa 17 sinin formasinda güzel bu
                              [T][S]

Yorum

• Valla kaç lira olursa olsun bu tişörtten kesinlikle alıcam. Acayip hoşuma gitti.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X