Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadınlar bu işin Gülü
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• herşeyin bir uslubu var illa kadın olması gerekmiyor stüdyo şart albeni = satış bu orantıyı kurmak gerekir...
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• acaba ürünlerin reklamsız olanları var mı?

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni ürün
          abi kaca bu ürün

Yorum

• Yeni ürün güzel
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Tsclub istanbul nickli arkadaş, yeni ürünleri eklemeniz güzel. Fiyatlarıda yazsanızda bilgimiz olsa.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ula dursun çok şey isteysun haa
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Bilgilendirmek güzeldir Fatih.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• reklamlar......

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alemannia Aachen Yeni sezon formaları.

Aynı model formayı giymek bir takımı yüceltmez veya aşağılamaz.

Aachen'ın numara ve yazı fontları süper.Bizimkiler ise çok kolpa duruyor...

Yorum

• Werder Bremen'in Nike ile sponsorluk sözleşmesi imzaladığını aylar önce paylaşmıştık.

Lacivertini giydiğimiz idman malzemelerinin ilk görüntülerini burada görmüştük.

Formanın ilk görüntülerini yine ilk burada paylaşmıştık.

Yine haftalar belki aylar önce Werder Bremen'in olaya yaklaşımı ile bizim yaklaşımımızın aynı olmadığını. Aynı süreçlerden geçmeden, aynı şartlarda olmadan aynı sonuçları beklemenin insafsızlık ve hayalcilik olduğunu konuşmuştuk. Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.

Kendi gerçeklerimiz içerisinde iyiye doğru bir gidiş olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Sonuçlar herkes için tatmin edici olmayabilir, daha güzel ve iyilerinin yapılabileceğini biliyoruz tıpkı şimdi yapılanların güzel olduğunu gördüğümüz gibi.

Her şeyi tenkit, her şeye itiraz bir yıkma hamlesidir. İnsan bir şeyi beğenmiyorsa daha iyisini yapmaya çalışmalıdır. Yıkmaktan harabeler, yapmaktan ma'mureler meydana gelir.

Fert ve toplum hayatının daha iyi hale gelmesi için hataların fark edilip usulünce ifade edilmesi yararlıdır. Ancak bu ifade şeklinin kişiye ve çevresine zarar vermemesi ve ifadelerin iyi niyetli olması gerekir. Bu şekilde yapılan olumlu tenkitlerde yanlışı düzeltme isteği vardır bunu kastetmiyorum.

Sadece eleştirmeye kilitlenenler, giderek her şeyde bir olumsuzluk arama gibi bir duruma düşüyor. Bu şekilde eleştiriyi de bir alışkanlık haline getirenler var maalesef.

Üzüm yemekle bağcıyı dövmek arasındaki farkı da bilen biliyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 29.06.2009, 16:57.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Trabzon'da sokaklarda yeni çubuklu forma giyenenlerin sayısı hızla artmaya başladı

Çubukluya büyük ilgi var anlaşılan...
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Daha da artacaktır. Forma stokları bitti diye sitede yazıldığı vakit en çok eleştiren ve almayacağını söyleyen insanlar bile forma bulamamaktan şikayet etti bizzat yakınımdan biliyorum Tekrar tekrar dediğim gibi ; hele bir futbolcuların üzerinde yeşil çimen üstünde stadyum ışıkları altında görelim o formaları dah açok severiz.
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Werder Bremenin 2009/10 Formalari.

bremen maca bu gögüs reklamiylami cikacak acaba?
                              sponsoru oldugu citi bankin ismi gecmiyor
                              sadece türkceye tercüme edersek "banka bugün böyle olur"
                              yazisiyla cikacak galiba

fontuda basit olmus, bizim TT reklamini elestirenleri anlamiyorum dogrusu

Yorum

• Bremen'in forma bu mu şimdi
                                Bremen'i bırak Barça da böyle olsa bizene?
                                Ben eleştiricem tabi düz yazı yazmanın ne anlamı var.
                                Çubuklu hariç diğer formalar çok basit olmuş.
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Yükleniyor...
                                X