Eşortman Takım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam, sizin manken Ömer Catkic'in ikizi herhalde
Resimleri en düzgün öyle çekebildik Diğer türlü olunca beğenilmiyor. tek tek tüm ürünleri giydi o manken.
Yorum
-
İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimleri en düzgün öyle çekebildik Diğer türlü olunca beğenilmiyor. tek tek tüm ürünleri giydi o manken.
Ürünlerin önü kadar, arkalarını da merak etmiyor değiliz.
Yorum
-
@Tsclub İstanbul
Yeni ürünleri resmi siteden önce bize gösterdiğiniz için teşekkürler ancak fiyatlarınıda eklerseniz daha iyi bilgi sahibi olacağız.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Şu ortalıkta dönen formanın mavisiyle gerçek formanın mavisi arasında dağlar kadar fark var, asıl olması gereken o fotoğraftaki renk ancak formadaki rengin o ile uzaktan yakından alakası yok.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN'den gelenlere söyleyin size konu mankenliği yaparlar seve seve.
Ürünlerin önü kadar, arkalarını da merak etmiyor değiliz.
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen pek eleştirmem ama arkada yazan Bize Her Yer Trabzon yazısını pek beğenmedim.Ön tarafa oranla biraz sönük kalmış.
Aynen katılıyorum Kazım biraz daha göze hoş gelen fontta yazabilirlerdi...
Ama ben yinede ondan alacağım çok hoşuma gitti...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
Yorum