Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    neresi özel anlamadim ?
    bizim giydigimiz beyaz formanin aynisi degil mi ?
    bizim beyaz formanın aynısı aynı zamanda milli takımın turkuaz-beyaz aynısı
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Yorum

• bu ilk grideki çapraz çizgi olmasa muhteşem bir forma olur yeni sezon için...

Yorum

• İspanya-Türkiye Maçında Formamız !

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ispanya nın yanında çok sönük kaldı formalarımız.. düz beyaz olmasının etkisi olmuş olabilir ama ispanyanın forması çok hoş.
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Reklamsız ve Sırtında Rakamlarıyla formamız çok güzeldi anlayamadığım acaba bizim beyaz formadan dkiş ve biçim olarak farkı varmıydı sanki daha bady gibiydi ?
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tamamen kendi çizimim.

Bilgisiyarda biraz oynadım.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yorum

• Millilerin forması bizim beyaz formanın aynısıydı..İspanya'nın forması da bu maça özel yapılmış galiba çünkü daha önce hiç görmemiştim..

Yorum

• Yorum

• En son blacksilva tarafından düzenlendi; 29.03.2009, 15:54.

Yorum

• Çarpraz formalar güzel değilya

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslında isteklerimizi ve taraftarın beklentilerinin hepsini taraftar projelerinde yönetime sunmuştuk. Bu safyalarda da defalarca dile getirildi.

Dediğiniz gibi bunları derleyip, netleştirip yönetime sunmakta fayda var.

- Armaların nakış olması
                                - Nakış olmayacaksa malzemesinin mutlaka değişmesi ( Doğru renk, doğru uygulama ve daha kaliteli bir malzeme ile )
                                - İdman ürünleri dahil daha çok çeşitli ürünün olması
                                - Zaman diyeceğim formaların bu sezon zamanında yetişeceğini öğrendim
                                - Modellerden en az birinin taraftar tarafından seçilmesi.
                                - Fontların da yeni sezonda değişeceğini öğrendim
                                - Bütün modellerin uzun kollu versiyonlarının da mutlaka aynı anda satışta olması
                                - Çubuklu formamız yakalı olmayacak ( V yaka gibi olacakmış )
                                - Taksitle satış seçenekleri yeni internet sitemiz ile birlikte seçenekler arasında olacak diye biliyorum.

Hadi bakalım isteklerimizi sıralayalım. Benim şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar.
                                - En önemlisi Anadolu Yakasındada Ts club acılmalı ..!

Yorum

Yükleniyor...
                                X