Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi

Sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum anlastigimiz gerek hoca olsun gerek sponsorumuz olsun hep Trabzonsporla bagdaslastirilmis isimlerden çikti[img]smileys/smiley4.gif[/img]Mesela hocamiz Lazoroni(lazhoroni diyoruz) Puma(kaplan olan lakabimiza yakin bir kedigillerden) Valla ben sismdi yapilacak transferleri merak ediyorum onlarda ne gibi bir baglantimiz olacak[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Harunum bence transferler de Lazio dan yapilir. Baktik olmadi ara transferde basariz parayi aliriz Erciyesten Lazarovu. Hatta bir de Lazetiç gelirse degmeyin keyfimize...
    HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Inanin en cok bizim Kaleciler icin sevindim gecen sene giydikleri Kaleci formalari berbat idi. Insallah bu sene farkli olur...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Hayirli olsun.Güzel bir forma yapsinlar artik

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Puma anca ayakkabi yapabilir sporgiysileri konusunda hiç begenmiyorum kendilerini...
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bence Puma'nin ayakkabilarinin %95'i kötü ayni biçimde spor giysileri de öyle su Fildisi'nin dizayni güzel bir tek.
            keyif adamı ..

Yorum

• hayirli ugurlu olsun artik biz bise desek daha degismez artik
              Aslana 1 YTL\'de Bizden(TRABZONSPORLU H.ayvan Severler)

Yorum

• http://www.vagant.de/paraguay-trikot...59.html?choose image=1

bordomavi olsa nasil olur acaba...
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• yeni sponsor pumami lotto degilmiydi yinede hayirli olsun

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                    <T>
                    <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                    <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">puma formalarimiz hayirli olsun ben daha cok pumanin kulubumuz icin yapacagi tshirtleri bekliyorum bi ara zaten sponsorumuzdu neyse kappa kadar iyi olmasa da lottodan iyidir</TD></TR>
                    <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                    <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                    <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• hayirLi oLsun
                      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• Hayirli olsun Lotto dan daha iyi olur gibime geliyor

Yorum

• ben sahsen kappayi begeniyordum puma da hayirli olsun ama görüsmelr devam ediyomus tam olarak sonuçlanmamis insallah bir an once sonuclanirda yeni sezon urunleri piyasaya çikar
                          sorma neden...
                          hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• adidastan baskasi yalan....ama puma lotto dan iyidir..
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• hosuma gitmedi ama yinede hayirli ugurlu gelir insallah
                              bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi

http://www.vagant.de/paraguay-trikot...59.html?choose image=1

bordomavi olsa nasil olur acaba...

bunun bordomavisi harika olur bence arkadaslardan birisi ayarlasin hemen bordomavisini yapsinlar...

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X