Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Onur eline sağlık fakat Çağatay'ın dediği gibi forma fazla Beşiktaş olmuş.
Bana gönderdiğin çalışmalara da baktım, eline sağlık.
Kabul etmemiz lazım ki zor renklerimiz var. Ve bu renkleri güzel gösterecek doğru tasarımları seçmek gerekiyor. Doğru tasarımı seçerken de bizim renklerimize ve karakterimize uygun formları tercih etmemiz gerekiyor.
Yıllardır farklı firmalarla çalışmanın veya bu konuyu bu anlamda değerlendirmemenin eksikliği olarak forma kültürümüz ve standartlarımız yeni yeni oturuyor veya oturacak. Kabul edelim ki bu başlığı takip edenler bilir geçen senelerde formaları böylesine farklı anlamlar yükleyerek değerlendirmiyorduk.
Beklentiler değişti, takımın marka değerinin artması için tüm alanlarında olduğu gibi resmi ürünlerinde ve formalarında da estetik ve profesyonel bakışlar gerekiyor.
Çözümün birçok ayağı ve etkeni var. Bunun bir süreç olduğunu baştan kabul ediyorduk zaten. Taraftar bütün bu sorunların içinde en doğru yerde duruyor sanırım, en azından BMN'de gözlemlediğim bu. Bize düşen isteklerimizi, beklentilerimizi, çözüm önerilerimizi en demokratik biçimde yönetime iletmek. Yoksa iş işten geçtikten sonra kızmanın kimseye faydası olmuyor.
Arka sayfalarda kaldı fakat şu armalar mevzusu ile ilgili tavrımızı daha net ortaya koymalıyız zaman daralıyor. Arma mevzusu ne miydi? Bir arka sayfada ve çok önemli.
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu formyala örümcek adam gibi oluruz herhalde
Yorum
-
Ali Fuat Abi,
Nike, A Milli Futbol Takimimiza Ispanya maci icin Özel bir Forma Yapmis...
Merak ettim, Sende resmi felan varmi diye sorcaktim
Aciklama Burda :
İspanya maçına özel forma
A Milli Takımımız, İspanya karşısında yeni tasarlanan beyaz-kırmızı forma ile mücadele edecek. Milli Takımlar teknik sponsoru Nike, A Milli Futbol Takımımız için üçüncü bir forma tasarladı. Beyaz-kırmızı renkte olan forma ilk olarak bugünkü İspanya maçında giyilecek. Yeni forma, ağırlıklı olarak kırmızı modern yaka ile beyaz ve omuzlardan, her iki koldan aşağıya inen kırmızı ince şeritten oluşuyor. Göğsün sol tarafında ise Türk bayrağı yer alıyor. Forma için seçilen fontta el yazısının inceliğinden yararlanılırken, şortlar tek renk beyaz olarak tasarlandı. Çoraplarda da beyaz ve üst çevrede ince kırmızı bir çizgi yer alıyor.
Forma, yeni dinamik oturuşu sayesinde bedene yapışarak futbolcularımızın rakipler tarafından çekilmesini zorlaştırıyor. Sırt bölgesindeki ergonomik ağ tabaka ise bedenin nefes alıp vermesini ve serinlemesini sağlıyor. Formanın yapımında kullanılan Nike Dri-Fit, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun bütün milli takımları diğer forma tasarımlarını giymeye devam edecek. Yeni tasarlanan beyaz - kırmızı renklerindeki üçüncü forma satışa sunulmayacaktır.
28.03.2009
Kaynak : Sporx.com*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takimin yeni formasini merak ettim simdi be.
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
.
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu 4 sene önce giydigimiz forma.
yok yaa dört sene oldumu... ben 5 diye biliyorum
Galiba nette daha kimsede bulunmuyor bu resim... Illa Maci Beklicez... napalim...
gene iyi
Albayrak Döneminde kendi Formalarimizi görmek icin Aylarca beklemistik*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
yok bu nike olmıcak iyisimi gene adidas adamların yaptıgı formalar bu sene berbat insallah seneye boyle olmaz yazıklar olsun nike bi cubuklu yapmadınbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat Abi,
Nike, A Milli Futbol Takimimiza Ispanya maci icin Özel bir Forma Yapmis...
Merak ettim, Sende resmi felan varmi diye sorcaktim
Aciklama Burda :
İspanya maçına özel forma
bizim giydigimiz beyaz formanin aynisi degil mi ?*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
Yorum