Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortak bil bildiri hazırlayıp toplu mail atsak nasıl olur acaba ?
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Aslında isteklerimizi ve taraftarın beklentilerinin hepsini taraftar projelerinde yönetime sunmuştuk. Bu safyalarda da defalarca dile getirildi.

Dediğiniz gibi bunları derleyip, netleştirip yönetime sunmakta fayda var.

- Armaların nakış olması
      - Nakış olmayacaksa malzemesinin mutlaka değişmesi ( Doğru renk, doğru uygulama ve daha kaliteli bir malzeme ile )
      - İdman ürünleri dahil daha çok çeşitli ürünün olması
      - Zaman diyeceğim formaların bu sezon zamanında yetişeceğini öğrendim
      - Modellerden en az birinin taraftar tarafından seçilmesi.
      - Fontların da yeni sezonda değişeceğini öğrendim
      - Bütün modellerin uzun kollu versiyonlarının da mutlaka aynı anda satışta olması
      - Çubuklu formamız yakalı olmayacak ( V yaka gibi olacakmış )
      - Taksitle satış seçenekleri yeni internet sitemiz ile birlikte seçenekler arasında olacak diye biliyorum.

Hadi bakalım isteklerimizi sıralayalım. Benim şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Benim de bir kaç önerim olacak ;

- TS Club tırının daha aktif olması,
        - Ankara vb. gibi büyük illerde TS clublerin çoğaltılması,
        - Resmi ürünlerin tanıtılması açısından reklam çalışmalarının yapılması,
        - Grafik ve tasarım konusunda daha özen gösterilmeli,
        - Yazlık ve kışlık ürünlerin satışa çıkarılmasında mutlaka doğru zaman ayarlanmalı, ( Yaz geldi kışlık polarlar satılıyor.)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Devam edeceğim.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• -formanın arkasına el yazısıyla '' BİZE HER YER TRABZON'' yazılması

Yorum

• Nike'ın bir sene önce Trabzonspor ile ilgili sattığı ürün sıfır, bu sezon bu kör topal halimizle sattığımız sayı ortada.

Bu kriz ortamında bu büyük potansiyeli halâ ticari olarak değerlendiremiyorlarya ne desem bilmiyorum.

Mevcut modeller bizim renklerimizde çok daha güzel olacak modeller. Bir Trabzonspor arması, bir kaç yazı al sana çok daha değerli bir ürün.

Taraftar hazır fakat kulüp ve Nike bu potansiyeli doğru değerlendirmeye hazır mı bilemiyorum.[/QUOTE]

çok doğru tespit!!!
            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Yorum

• böyle formamiz olsa seneye 100 euro vermeye hazirim, afs abi biseyler yap

Yorum

• AliFuat abi sağolsun, son mesajları okuduktan sonra mutlu ayrılabiliyor insan başlıktan.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• afs abi projem yarida kaldi
                    bilgisayara virus girdi

yarim projeyi simdi sana göndersem bakarmisin?

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu manu nun 1909 yılındaki Victory simgeleyen ve ilk FA cup kazandıkları kupa maçındaki forma.

buda 2009 daki Manu forması. Nike bu seneki forma tarzı bu şekilde.
                      bu yazının benzeri burda yazıldımı bilmiyom ama
                      Ali Fuat abi Bu formayi ilk buraya koydugun da kimse begenmemisti ama icinde Rooneyleri Ronaldolari görünce Ve Sampiyonlar Liginde onyayinca hepimiz hayran kalacagiz gibi geliyor.

Yorum

• formalarımız tarihimizi yansıtmalı tamam bizimle sembolleşmeli tamam ama böyle de forma olmaz ya.. iki bezi birbirine dikmiş gibi.. hiç bir estetik olmaz mı bi formada.. seneye hiçbir kusur görmek istemiyorum.. ah bir şamp. ligine çıksak görürüm o zaman..
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Formalarımız futbolcuların üstünde çok sade duruyor ama bence formalarımız güzel. Ben bu formalardan çok daha çirkin olanlarını da gördüm. Daha sponsorluk anlaşmamızın ilk yılı bu yüzden belki Nike beklenen formaları yapamadı. Gelecek sezon için çok daha güzel formalar yapacaklarından emin olabilirsiniz. Nike genelde çok sade formalar ürettiği için çok detaylı bir forma beklemiyelim. Büyük takımların bile çok sadece formaları var örnek olarak Real Madrid ve Barcelona.

Yorum

• buyur blacksilva

afs abi ...yarim projeyi aldin mi

Yorum

• Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

buyur blacksilva

afs abi ...yarim projeyi aldin mi
                                çok güzel bir tasarım ellerine sağlık...
                                keşke yeni sezonda böyle bir formamız olsa...

Yorum

Çalışıyor...
                                X