Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gayet güzel tasarımlar
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• benim favorilerim deplasman icin icerde bunu

Yorum

• arkadaslar bu arada su en sagdaki oyuncu benim çok yakin arkadasim, abdelaziz barada 89 dogumlu gelecegin stari olacak insallah

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tamamen kendi çizimim.

Bilgisiyarda biraz oynadım.
          Elline saglik kardesim. Güzel olmus

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tamamen kendi çizimim.

Bilgisiyarda biraz oynadım.
            Emeğe saygı ^^
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Milli takım formalarını gördünüz. Daha önce Turkuaz modelini gördüğümüz formayı kırmızı renklerde görünce farklı bir etki bıraktı üzerimizde. Kollarda olan çizgileri aramadım değil fakat daha etkili olmuş yeni renkler.
              Bu modelle birlikte 2009 / 2010 Trabzonspor Beyaz Formasının modelini de görmüş oldunuz böylece.
              Bu sene mavi olan yakalar "Brasil Jersey" diye anılan modelde bordo olacak.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Dünya kupası maçları ile yeni formalarda gün yüzüne çıkıyor.
                İngiltere 100 yıl önceki formasının yeni versiyonunu yaptı. Stad kenarında bu formaya özel tipografik logolar döndü forma reklamları ile.

İspanya'nın formasını beğenmedim. Yine fazla abartılı. İspanya'nın bir zorluğu da renklerinden kaynaklanıyor.

Vietnam Milli takımının 2009 / 2010 formaları da milli takımımız ve Trabzonsporumuzun modelinden. ( Özel forma deyip duruyoruz ya oradan aklıma geldi )

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Evet yeni formalar turkuazlardan daha güzel, kolları ve bedeninin daha dar kesim olması güzel görünmesini sağlıyor.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gayet güzel olmuş

Yorum

• Bir dahaki sene için galiba herkes nostaljiye dönüyor. Bakınız Manchester bakınız İngiltere.

Yorum

• Ben İngilterenin formasına hasta oldum, polo yaka t-shirt gibi ve her zaman bu tür modelleri sevmişimdir... bizim formanın da kesimi ve kumaşı çok güzel ama hakikaten ispanyanın forması çok kötü ...Adidas sade ve kolları çizgili formalarının dışındaki çoğu formayı berbat üretiyor her tarafında çizgiler desenler var ve çok kötü görünüyor...

Yorum

• Bu nike tribünler için dev bir forma bayrak yapsın....

Allah aşkına kışın ortasında futbolcuların yanında seremoni için çıkan çoçuklara kısa kollu forma veriyorlar...

Bir tek promasyon ürün yok...

Hala nike mağazalarında ABD takımlarının forması varken bizim formamız yok...

Bu nike bize yaramadı arkadaş...

Daha ogluma bir tane forma bulupta alamadım...
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Optimum'daki mağazalarda numunelik birkaç tane forma asmıştılar.Onlarda diğer takımların formaları arasında kaybolmuştu.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Ingiltere formasi bence berbat..
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İngiltere'nin formasını bende beğenmedim. Geçen gün bir İngiliz sitesinde görmüştüm formayı. Hiç forma havası yok üzerinde..

Milli Takım'ın giydiği beyaz formayı ise beğenenler arasındayım

Yorum

Çalışıyor...
                                X