Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• istanbul belediye olsun , ankara belediye olsun. futbolu siyasetten isteselerde ayıramıyolar keza faruk özak yoluyla trabzonuda sporunu siyasete alet etmiş olabilirler diye düşünüyorum. nikeın bize sponsor olduğu dönemde avrupa kupasında bile yoktuk. düşündürücü.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İstanbul Bakırköy karuselde (nasıl yazılıyor bilmiyorum idare edin ) Nike mağazasında formalarımız satıştaymış. Yakın olanlara duyrulur.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• aah ah bordo şortta ısrar ediyor bizim takım da beyazı tercih ederim şahsen ama siyahda bela durmuş

Yorum

• çok şükür allahım beyaz şort & konçla sahaya çıktık

Yorum

• Yorum

• Milli forma, Ts Forma ve ManU
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• En iyisi bizimki hehehe =)
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• gecenin tek sevindirici yanı bazıları için önemsiz ama beyaz şort giyilmesi
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Beyaz şort süperdi demekki bizimkilerde bazen düşünüp daha güzel şeylere karar verebiliyorlarmuş...
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Çubuklu forma beyaz şort fb ile özleşmiş bir kombinasyon.Sevmiyorum.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ya bugün çubuku ve beyaz şorta hayran kaldım ....

Yorum

• arkadaşlar şimdi ntvspor da valencıa sevilla maçı var.. valencia nın formasına bakarmısınız,bu kappa harika ya

Yorum

• Sportif Cümleler; Galatasaray sevgisi temelinde şekillenen ve tıpkı Metin gibi Galatasaray'ı menfaatsiz yaşayan blog.

burdan bakabilirsiniz

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gecenin tek sevindirici yanı bazıları için önemsiz ama beyaz şort giyilmesi
                              foruma girerken bende aynı şeyi yazmayı düşünüyordum,çoktan yazmışsınız,son derece doğru bir tespit..
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• dünkü maç dan güzel bir foto yokmu masaüstü lük

Yorum

Yükleniyor...
                                X