Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nuh61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haklisin kötü vs.ler hala bitmedi. Forma yakismis hayirli olsun.

5 çesit forma var hepsini begenmek zorunda deilsiniz arkaslar mavi kötüymüs falan filan birakin bu laflari.
    Beğenen beğenir,beğenmeyen beğenmez.

Bence böyle lafları bırakın.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak lzfy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selam arkadaslar ben Hollandada yasiyorum, burada dukkanlardan forma bulmam malesef mumkun degil Internetten kredi kartsiz satin alabilecegim bir yer var mi? bilen varsa lutfen soylesin.
      Kredi Kartsız alabilmen çok zor..bi tanıdığına söyle göndersinler sana en iyisi..
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yeterince dediğin bir tek haznedarda var biz çalışan insanız içerenköyden haznedara gitmek kolaymı ha bu arada resmi sitenin hazır olmamamsını kabullenmeni anlayamadım bu formaların nike olacağı aylar önce belli idi
        2 gün sonra maltepe E 5 üzerindeki zeyland mağazasında yeni formalar satışa çıkacak ordanda alabilirsin.Bu arada çok haklısın içerenköyden Haznedara gitmek pek kolay değil ama aşk fedakarlık ister

Yorum

• Bende daha alamadım
          Més Que Un Club

Yorum

• Aston Villa tarzı formayı bekliyorum Haznedara gelince onuda alıp bu seneki 5 formayıda almış olacağım
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Formaların fiyatları hakkında bilgisi olan vrsa söyleyebilir mi?
              KORE LEE

Yorum

• Ben bugün düz mavi olandan aldım.. Şu andada üzerimde formam.. Gayette güzel.. Sade ve şık duruyor.

Fiyatı da 45 YTL..
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kredi Kartsız alabilmen çok zor..bi tanıdığına söyle göndersinler sana en iyisi..
                  O zaman dayima bi sormam lazim. Ama korkarim o gitip Surmeneden sahte bi forma alir yollar bana simdi
                  "Güneş Doğudan Doğar"

Yorum

• eskişehirdeki nike a sordum 1-2 ayı bulur dedi gelmesi
                    resmen fazla satılmayacağını düşünüyorlarda böyle davranıyorlar.
                    yoksa istanbul takımı olsa 1 hafta da getirirler

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eskişehirdeki nike a sordum 1-2 ayı bulur dedi gelmesi
                      Ankara'da ki de böyle diyordu ama başlarına talih kuşu konacağını daha lig bittiğinde belli ettik biz erkenden getirttiler hatta biz getirttik.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eskişehirdeki nike a sordum 1-2 ayı bulur dedi gelmesi
                        1-2 ay çok ya umarım en yakın zamanda getirirler .

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ankara'da ki de böyle diyordu ama başlarına talih kuşu konacağını daha lig bittiğinde belli ettik biz erkenden getirttiler hatta biz getirttik.
                          Ankarada aramada da nike ta yoktu ve bizde satılmayacak dedi bende siz kaybedersinşz dedim
                          ayın 8 inde trabzona gidiyorum inşallah forma dahil benim için tüm önemlli şeylere ulaşacağım, allah izin ederse. Memleket gibisi yok
                          Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar bu saatten sonra formalar güzel olmamış teraneleri bırakılsın ve herkez verdiği sözü yerine getirsin.Ben 2 forma alacağım demiştim.Bir tanesini aldım diğerinide beyaz alacağım ama henüz bulamadım.1 hafta içinde oda halolacak.
                            abi aşağıda yazdığın o kazım kayuncu ve mehmetle ilgili yazı bni çok etkiledi yhaa helal be
                            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eski logomuzun da bir tadı, değeri var, fakat yeni logomuza -kusura bakmayın ama -kimse laf etmesin! ( Güzel Sanatlar eğitimi almış bir grafik tasarımcı olarak yorumum )

Her şeyimizi didik didik etmek zorunda mıyız?
                              ustad logonun eskisi yenisi mi olur? ya da soyle sorayım bir logo, formayı üretene gore degisir mi? degisirse kurumsal bir yapimiz yok demektir. Logo bir kulubu temsil eden en onemli sey. Eger bunda bir standart tutturamazsak baska neyde standart tutturacagiz?
                              yanlis anlama bunlari seni elestirmek icin yazmadim, sadece bu konuda kulubun sessiz kalmasina bozuluyorum.
                              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ankaradaki hangi nike mağazasına geldi formalar??

Yorum

Yükleniyor...
                                X