bizim werder maçında giydiğimiz formalarda üzerindeki amblemi dışında güzel bir yanı var mı? mavi forma arkadaşların dediği gibi bu seneki formaların içinde en son giyilecek forma
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistanbul da nike mağazaların hangisinde var formalarımız haberi olan var mı ya da nike mağazalarında satılmaya başlandımı
Yorum
-
Arkadaşlar bu saatten sonra formalar güzel olmamış teraneleri bırakılsın ve herkez verdiği sözü yerine getirsin.Ben 2 forma alacağım demiştim.Bir tanesini aldım diğerinide beyaz alacağım ama henüz bulamadım.1 hafta içinde oda halolacak.
Yorum
-
İlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim werder maçında giydiğimiz formalarda üzerindeki amblemi dışında güzel bir yanı var mı? mavi forma arkadaşların dediği gibi bu seneki formaların içinde en son giyilecek forma
ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim werder formaları da çok güzeldi.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
-
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu saatten sonra formalar güzel olmamış teraneleri bırakılsın ve herkez verdiği sözü yerine getirsin.Ben 2 forma alacağım demiştim.Bir tanesini aldım diğerinide beyaz alacağım ama henüz bulamadım.1 hafta içinde oda halolacak.
Helal olsun, geçenlerde baktığım bir hasta kendi ofluymuş ankarada oğlu feneri utuyormuş, derken bile yüzü kıpkırmızı olmuştu, görsünde utansınEğilmedik, Kırıldık defalarca....
Yorum
-
Ben Nike ın formalarını yakın geçmişten beri hiç beğenmiyorum.Son derece düz ,pek çaba sarfedilmemiş görüntüsü beni bu yorumu yapmaya yöneltti.Tamam belki kumaş olarak çok kaliteli olabilir ama görsellikte benim açımdan çok yetersiz.Bir amblem bir logoyla olmaz bence.Kendi takımımın formalarından ilk kez bu kadar soğudum.Allah'tan renklerimiz güzel de ordan kurtarıyor..."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar onu bunu bırakında şu foprmalara hala taraftarın çoğu ulaşamadı bu konuda yönetimin bir şey yapması lazım hele şu resmi sitede yakında yazmıyomu yuhhhhh diyorum
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZannedersem İstanbulda yaşıyorsun .İstanbul için yeterince alternatif var..
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu saatten sonra formalar güzel olmamış teraneleri bırakılsın ve herkez verdiği sözü yerine getirsin.Ben 2 forma alacağım demiştim.Bir tanesini aldım diğerinide beyaz alacağım ama henüz bulamadım.1 hafta içinde oda halolacak.
5 çesit forma var hepsini begenmek zorunda deilsiniz arkaslar mavi kötüymüs falan filan birakin bu laflari.ŞANLI TRABZON
Yorum
Yorum