Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim werder maçında giydiğimiz formalarda üzerindeki amblemi dışında güzel bir yanı var mı? mavi forma arkadaşların dediği gibi bu seneki formaların içinde en son giyilecek forma
    "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      istanbul da nike mağazaların hangisinde var formalarımız haberi olan var mı ya da nike mağazalarında satılmaya başlandımı
      İstanbul, Gaziosmanpaşa'ya bağlı olan 500 evler'de forma satışları var. Ama çeşitlerin hepsi bitmiş, birtek düz mavi modelimiz satılıyor.

Yorum

• Arkadaşlar bu saatten sonra formalar güzel olmamış teraneleri bırakılsın ve herkez verdiği sözü yerine getirsin.Ben 2 forma alacağım demiştim.Bir tanesini aldım diğerinide beyaz alacağım ama henüz bulamadım.1 hafta içinde oda halolacak.

Yorum

• İlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim werder maçında giydiğimiz formalarda üzerindeki amblemi dışında güzel bir yanı var mı? mavi forma arkadaşların dediği gibi bu seneki formaların içinde en son giyilecek forma
          mavi forma gerçekten kötü, yani ben forma alırken en son seçenek benim için mavi forma. fakat dünkü maçta mavi forma ve bordo alt uyumu çok güzel görünüyordu.
          ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim werder formaları da çok güzeldi.
          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• dün maçtan sonra spiker umut ile röportaj yaptı ve dikkat ettiniz mi ts logosu yerinden çıkmış şekilde duruyordu.kulübün ekrana çıkacak kişilerde bu tip olumsuzluklara meydan vermemesi lazım bence
            En son tomislav tarafından düzenlendi; 03.08.2008, 18:53.

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 03.08.2008, 12:15.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar bu saatten sonra formalar güzel olmamış teraneleri bırakılsın ve herkez verdiği sözü yerine getirsin.Ben 2 forma alacağım demiştim.Bir tanesini aldım diğerinide beyaz alacağım ama henüz bulamadım.1 hafta içinde oda halolacak.
                Abi süresin ya, saat bordo mvi, duvarda kemençe, koltuklar bordo mavi, geminin yelkenler bordo mavi
                Helal olsun, geçenlerde baktığım bir hasta kendi ofluymuş ankarada oğlu feneri utuyormuş, derken bile yüzü kıpkırmızı olmuştu, görsünde utansın
                Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Ben Nike ın formalarını yakın geçmişten beri hiç beğenmiyorum.Son derece düz ,pek çaba sarfedilmemiş görüntüsü beni bu yorumu yapmaya yöneltti.Tamam belki kumaş olarak çok kaliteli olabilir ama görsellikte benim açımdan çok yetersiz.Bir amblem bir logoyla olmaz bence.Kendi takımımın formalarından ilk kez bu kadar soğudum.Allah'tan renklerimiz güzel de ordan kurtarıyor...
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• formaları olimpiyata gelecek ts club tırından temin edebileceğiz galiba

Yorum

• Bugün formaları görme fırsatım oldu. Resimlerdeki gibi kötü değil. Turuncu forma çok hoşuma gitti
                      #!/bin/bash

Yorum

• ya arkadaşlar onu bunu bırakında şu foprmalara hala taraftarın çoğu ulaşamadı bu konuda yönetimin bir şey yapması lazım hele şu resmi sitede yakında yazmıyomu yuhhhhh diyorum

Yorum

• İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya arkadaşlar onu bunu bırakında şu foprmalara hala taraftarın çoğu ulaşamadı bu konuda yönetimin bir şey yapması lazım hele şu resmi sitede yakında yazmıyomu yuhhhhh diyorum
                          Zannedersem İstanbulda yaşıyorsun .İstanbul için yeterince alternatif var..

Yorum

• Selam arkadaslar ben Hollandada yasiyorum, burada dukkanlardan forma bulmam malesef mumkun degil Internetten kredi kartsiz satin alabilecegim bir yer var mi? bilen varsa lutfen soylesin.
                            "Güneş Doğudan Doğar"

Yorum

Zannedersem İstanbulda yaşıyorsun .İstanbul için yeterince alternatif var..
                              yeterince dediğin bir tek haznedarda var biz çalışan insanız içerenköyden haznedara gitmek kolaymı ha bu arada resmi sitenin hazır olmamamsınıkabullenmeni anlayamadım bu formaların nike olacağı aylar önce belli idi

Yorum

Arkadaşlar bu saatten sonra formalar güzel olmamış teraneleri bırakılsın ve herkez verdiği sözü yerine getirsin.Ben 2 forma alacağım demiştim.Bir tanesini aldım diğerinide beyaz alacağım ama henüz bulamadım.1 hafta içinde oda halolacak.
                                haklisin kötü vs.ler hala bitmedi. Forma yakismis hayirli olsun.

5 çesit forma var hepsini begenmek zorunda deilsiniz arkaslar mavi kötüymüs falan filan birakin bu laflari.
                                ŞANLI TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                                X