İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Eski logomuzun da bir tadı, değeri var, fakat yeni logomuza -kusura bakmayın ama -kimse laf etmesin! ( Güzel Sanatlar eğitimi almış bir grafik tasarımcı olarak yorumum )
Her şeyimizi didik didik etmek zorunda mıyız?
Yorum
-
İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerede bu mağaza internette onur çarşının yanı diye yazıyor..peki Onur çarşısı Kızılayda nerde??
Ziya Gökalp'ın hemen üst tarafında yokuşa doğru..~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski logomuzun da bir tadı, değeri var, fakat yeni logomuza -kusura bakmayın ama -kimse laf etmesin! ( Güzel Sanatlar eğitimi almış bir grafik tasarımcı olarak yorumum )
Her şeyimizi didik didik etmek zorunda mıyız?
Bana göre eski logo çok daha güzel görünüyo ama yeni logoya bişey demiyorum zaten sonuçta onada bi emek harcanmış ve şuan bu logoyu taşıyoruz ben sadece kendi fikrimi söyledim saygılar...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewerder in formalar mükemmelİ-NA-NI-YO-RUZ!
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Gökalp'ın hemen üst tarafında yokuşa doğru..yani izmir caddesinden bir sonraki sokak...
Soroynali29....
Trabzonspor Almanya'daki ilk ciddi hazırlık maçına çıkıyor. TSİ saati ile 19.00 da başlayacak karşılaşmayı D-smart naklen yayınlayacakHEPSİ YALAN BU GERÇEK!..
Bordo Mavili takım ilk maçında Alman 2.lig takımlarından Osnabrück ile oynadı 1-1 berabere kaldı. İlk maç dedik kenara çekildik. İkinci maçı Alman 4.lig takımı Oberneuland ile oynadık karşılaşmadan 5-2 ayrıldık Şimdi rakip Werder Bremen Bundesliganın en formda ve güçlü takımlarından birisi..
Bu maçın ne kadar önemli ve ciddi olduğunun teknik heyette farkında.. Sabah oynayacaklara antrenman yaptırmadı. Bakan Özak,Başkan Şener,Trabzon Belediye Başkanı Canalioğlu,Trabzon Valisi Okutan bile karşılaşmayı izlemek için Almanya’ya gitti. Bordo mavili taraftarlar ilk kez bu sezon ekranlardan takımlarını izleme imkanı bulacak. TSİ saat 19.00 karşılaşmayı D-smart naklen yayınlayacak. Bu maçtaki görüntü herkese fikir edinme hakkı verecek.
birde Ferat şahinin yazısına bakalım ne demiş bu medya için
Öncelikle tekrarlayayım ben Trabzon"lu olmayan bir Trabzonspor gönüldaşıyım. Buna rağmen yerel gazetelerin hemen hemen hepsini okurum. Son zamanlarda Trabzonspor"da ortaya çıkan marka değerine ve tabiki bu sebeple oluşan borca karşı bir kısım medya nerede ise kasdi denecek seviyede eleştiriler yöneltiyor. Nerede ise “biz söylemiştik” diyebilmek için ne kadar kötü senaryo varsa yazıyorlar. Üstüne üstlük bazı olumsuzlukların yaratılmasında ve onların kullanılmasında çok iyiler. Mesela formalara karşı gösterilen tepkinin abartılışı ve buna taraftarın hazırlanışı. Çubuklu formaların hazırlanamayacağı bilindiği halde geleceklermiş gibi yayın yapılıp şimdi taraftarın çok büyük tepki koyduğunu falan yazıp yorumluyorlar.
Trabzon"da Trabzonspor üzerinden ekmek yiyen bu insanlar ve kurumlar biraz daha dikkatli olmalı. Trabzonspor"un başarısında onlarda kazanırlar ama başarısızlığında onlar daha çok kaybeder. Olumsuzlukları eleştirmeliler fakat senaryolar yazmak ve o senaryolara çözüm bulunmasını istemek abesle iştikaldir. Onun yerine futbolcuların tanıtılması ve taraftarın verdiği desteğin artırılması için yazılar yazsalar daha iyi olmaz mı? Bırakın bu tip senaryoları millet işini yapsın. Trabzonspor"da yakalanan havanın etkisi ile kulübe yardımcı olan insanlara da “eskiden neredeydin” gibi saçma sapan sorular sorulmasını mantıklı bir sebebe bağlamak mümkün değil. Bütün Türk milletinin hastalığı olan bir yaklaşımdır bu. Cehennemdeki Türk çukuru gibi. Türklerin olduğu çukurun başında bekçi yoktur çünki birisi çıkmaya kalksa diğerleri ayağından çekip çukurun dibini boylatırlar. Bu tip yaklaşımlar toplumun genel psikolojisinin düzeltilmesi ile yok edilebileceğine göre ve bunun için uğraşanlar olmadığına göre aynen devam edecek demektir. Asıl olan taraftarın bu tip yaklaşımlara cevap verip vermediğidir. Şu anda oluşan havadan dolayı gereken cevaplar veriliyor ama ilk kötü sonuçta ne olur o bilinmez.
Gerçek olan bir şey var: Bu yönetim Trabzonspor"un prestijini ve marka değerini tavana vurdurdu. Bunun sonucunda kombinelerde ve formalarda rekorlara koşan bir taraftar kitlesi cana geldi. Bu canlılık ve destek neden birlerine dokunur anlayamıyorum. Yahu bırakın Trabzonspor bu ülkeye mal olsun ve Trabzon"a hapsolmaktan kurtulsun. Insanlar Trabzon"da oturmadıkları halde çoluk cocuklarını Trabzonspor"lu yapıyorlar ve üstüne üstlük kombine alıyorlar. Türkiye"nin en yaygın aktif taraftar kitlesine sahip bir takımı Trabzon"a mahkum etmeyin. Bırakın yönetim bu takımı ve camiayı büyütsün. Hiç olmazsa sizin istediğiniz insanlar yönetime geldiğinde satacak ve kullanacak birşeyleri olsun ellerinde. Bakın şimdide enerji işine giriyorlar. İnşaallah başarılı olurlar, tabi limanda olduğu gibi Albayrak türü insanlar karşılarına dikilmezse. Trabzonspor bir şirket, hemde borsada işlem gören bir şirket. Borsa değerlerine göre bu ülkenin en değerli ikinci kulübü. Hal böyle iken yapılan borçların yarısı ödenmiş iken ve yapılacak ödemeler için kaynak çalışmaları dört nala gider iken, felaket tellalığı yapmanın manası yoktur. En azından bundan sonra yapmayın. Tamam söz siz söylemiştiniz deyip önünüzde eğileceğiz Trabzonspor batarsa. Peki Trabzonspor batarsa siz çıkacakmısınız? Önce bu sorunun cevabını yüreğinizde hissedin.
Bu camia sizin tahmin ettiğinizden çok daha güçlüdür. Bu taraftar gerekirse yemez içmez takımına destek verir. Yeterki iyi işler yapıldığına inansınlar yeterki paralarının boşa gitmediğini hissetsinler. Musampa"ları geri yollayıp 400 Bin Dolar daha fazla ödeyip geri getirenleri ne kadar eleştirdiniz? Iki yıldız deyip bir tane alan ve onunda parasını kulüpten tahsil eden (edecek olan) insanlara nasıl eleştiri yöneltiniz? Nerede ise borçsuz kulüp alıp 40 trilyona yakın borç bırakanlara nasıl eleştiri yönelttiniz? Önemli olan borç değildir. Borç karşılığında elde edilendir. 40 trilyon borç ile alınan futbolculardan doğru düzgün gelir elde edemiyorsanız o zaman problem vardır. Bugün alınan futbolcuların büyük çoğunluğu alındıklarından daha fazlaya satılabilecek oyunculardır. Önemli olanda budur.
Takım güzel hava yakalamışken, taraftar heyecanlanmışken, ve camia tekrar canlanmışken bırakın saçma sapan felaket senaryolarını ve bu işin tadını çıkarmaya bakın. Inanın sizin ruh sağlığınız içinde gerekli bu. Yok hayır ben karamsar olmaya devam edeceğim, bu benim damarlarımdaki asil kana işlemiş diyorsanız, bari milleti zehirlemeyin. Oturun evinizde istediğiniz kadar ağlayıp sızlayın. Bırakın bu taraftar hakettiği takımına sahip çıkıp mutlu olsun.
Şu anda yahu biz o tip yorumlara alıştık, boşver gitsin diyen okurlarım olabilir. Bu yaklaşım en tehlikeli olanıdır. Bu yapılan çok sinsi bir propogandadır ve en zayıf anınızda kanınıza girer. Yol yakın iken bunlara hazırlıklı olup karşı mücadele yolları geliştirilmelidir.
En son olarak, güçleri ve kalemleri elverdiğince spor yazıları yazarak taraftar üzerinde güçleri olan büyüklerimizden bir ricam var. Lütfen eski defterleri kapatın ve yaratılan güzel havayı ciğerlerinize çekip zevkini çıkarın ve bu zevki yansıtan yayan yazılar yazın. Benim gibilerin gücü bir yere kadar. Asıl olan sizlerin bu birlikteliğe sahip çıkıp Trabzonspor"un gerçek gücüne inanmanızdır ki taraftar ve camiada rahatlıkla bu takımı yüceltsin.
Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...
Yorum
-
İlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewerder in formalar mükemmel
Bizimkilerde inadına mı bilmiyorum ama mavi formada ısrar ediyorlar.. Şuan çıkan formalar arasında görüntü bakımından son sırada mavi forma şahsen..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
Yorum