Bende aldım alanlara teşekkürler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bugün Ramsey le yapılan anlaşmanın resmi töreni yapılıyor, Ramseyin sahibine hediye edilen forma Puma, hediyeyi veren Sadri Şener. Yani bir klüp kısa zamanda bu kadar güzel ve zor işi birarada yapmayı becerirken böylesi basit şeyleri nasıl gözden kaçırırlar anlamak mümkün değil.
Bunları şunun için yazdım. Birçoğumuz formalar çıktıgında Nike a tepki verdi, bize özgü formalar üretilmedi vs diye. Birçok arkadaşta anlaşmanın daha yeni olduğundan bir yıl daha beklemek gerektiğini izah ettiler haklı olarak. Şimdi görüyoruz ki böylesi bir anlaşmaya Nike ne kadar hazırlıksızsa(Türkiye için), Trabzonspor da o kadar hazırlıksız gördüğümüz gibi. Hediye ettikleri yerde Forum Trabzon muhtemlen az ilerde Ts Clup mağazası vardır Nike ürünlerinin satıldığı, ayıp ediyoruz, kurumsallaşmayı hala tam olarak beceremiyoruz. Nike gibi bizim de zamana ihtiyacımız var...
Yorum
-
İlk olarak Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8taşın umbro logosu kulüp logosundan yukardaahahahaa
Hepsininki öyle olmuş.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleebayda sadece turuncu formayı bulabildim...
o da giyilmiştir allah bilirTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleebayda sadece turuncu formayı bulabildim...
o da giyilmiştir allah biliradami yerler valla
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen guzelı bence acık ara bızım kı sızce?
Bizimkide güzel ama sen bi beşiktaşın cubuklusuna baksana!! kendi armalarıyla birleştirmişler çok guzel olmuş..Bu sevda bitmez!!!!!!
Yorum
-
o da giyilmiştir allah bilirteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen göremedim yaa...Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 21.08.2008, 10:49.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
Yorum