Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bencede kesinlikle taksim! ama mecidiyköy de olabilir...!

Yorum

• benim bakırköy

Yorum

• İstediğimiz yerde Ts Clup sizce açabilirmiyiz ? Ne kadar saçma.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Böyle bir formamız olmasını isterdim formaya eklentiler yaptım bunun trabzonspor'lusu güzel olurdu
          Bu formanın aynısı beyaz formamız. Dikkatli bakarsanız anlarsınız. Sadece yazı ve rakam karakterlerini değiştirmişsiniz yanlış görmediysem. Türkiye Futbol Federasyonun belirlediği yerler dışında yazı ve rakamlar başka yere koyulamaz. Haberiniz olsun...
          DRAGO GABRIC

Yorum

• BMN'yi ve bu başlığı takip edenler maçlara artık başka bir gözle daha bakıyor. Türkiye ligi olsun, avrupadan maçlar olsun, takımların formaları bir gözden geçirilir, sponsorlarına bakılılır, modelleri incelenilir, armalar, sırt numaralarının fontu kıyaslanır, daha neler neler.

Başarılarla süslenince formalarımızın gözümüze güzel görüneceğini söylemiştim. Takım böyle devam etsin biz bir sene daha bekleriz formalar için.

Font konusuyla ilgili grafik tasarımcı olarak yorumum: Nike hazırladığı kolleksiyonlar için her sene kurumsal bir font seçiyor ve bunu uyguluyor. Barcelona gibi özel tasarım yaptığı formalara tasarımın bir parçası olarak o kulübe özel font tasarlıyor, tıpkı milli takım formalarımızdaki sırt numaralarımızın sadece bize özel olması gibi. Hat yazısından esinlenilerek tasarlanan font sadece Türk Milli takımına özel.

Seneye bize özel formalar tasarlanırken, tasarımın bir parçası olarak fontlar da Trabzonspor'a özel hazırlanacaktır merak etmeyin. Nike gibi kurumsal çalışan firmalar bizden fazla detaya dikkat ederler merak etmeyin.

Bizim şikayet ettiğimiz mevzuların zamanla alakalı olduğu da aşikar. Modellerin seçimi yönetim tarafından yapıldı. Hazır kolleksiyon olduğu için o kolleksiyonun fontları kullanılıyor. Sponsor ve armalar kulüp tarafından yapıştırılıyor.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 06.10.2008, 10:09.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Böyle bir formamız olmasını isterdim formaya eklentiler yaptım bunun trabzonspor'lusu güzel olurdu
              beyaz formamiz boyle zaten

Yorum

• bu işler yatırım işleri biz nasıl futbolcu alırken bir yatırım yapıyorsak bu sponsor fırmalarda bir yatırım yapıyor sadece türkiye liginde mücadele eden bir Trabzonspora mı daha çok yatırım yapar nıke yoksa şampiyonlar liginde oynuyan bir takımamı mesela şuanda nıke bize bir yatırırm yaptı ve kazanıyor bizdekı bu potansıyeli gorduler seneye bize çok daha fazla önem vereceklerini düşünüyorum Nıke gelecek senenin çalışmalarına şimdiden başla bence kazanan sen olacaksın çünkü bu takım avrupadada ses getirecek seninde marka değerin yükselecek

Yorum

• Afs Abimizin yaptığı çubuklu forma olsun seneye...
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İzleyin Niketown London - The kit room

En son a f s tarafından düzenlendi; 06.10.2008, 13:01.

Yorum

• nike´in sponsor oldugu tüm takimlarin formalari asiyor... bucharest gibi prag gibi takimlarin bile... demekki yakinda bizim formada o koleksiyonda olacakdir! ümidimiz o! bi sampiyonlar ligine katilsak her sey degisir.. avrupa bizim adimiz duyar! yoksa lig sampiyonlugu ile olmaz! Sampiyonlar ligi sart!!!

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barça ile bizim renklerimizi aynı mı görüyorsun soruyorum sana ?
                        evt aynı görüyorum. cvp yazmicaktım sana ama vazgeçtim herkezde gördü benım yazdığımı bi senn cvp yazmışsın çok saçmalamışsın

Yorum

• Barça Yanılmıyorsam Bordo Lacivert renkte...

Biz ise Bordo Mavi Tartışılmaz...
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Değerli yöneticimiz Tunga Liman'ın yeni formaları.

Uzun kolluları bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evt aynı görüyorum. cvp yazmicaktım sana ama vazgeçtim herkezde gördü benım yazdığımı bi senn cvp yazmışsın çok saçmalamışsın
                              Sen bordo - lavicerti BORDO-MAVİ olarak görüyorsun demekki . Hatta açık maviyi lacivert olarak görmene fazlasıyla şaşırdım . Saçmalama kısmını geçtim zaten

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nike´in sponsor oldugu tüm takimlarin formalari asiyor... bucharest gibi prag gibi takimlarin bile... demekki yakinda bizim formada o koleksiyonda olacakdir! ümidimiz o! bi sampiyonlar ligine katilsak her sey degisir.. avrupa bizim adimiz duyar! yoksa lig sampiyonlugu ile olmaz! Sampiyonlar ligi sart!!!
                                Bu yıl şampiyon olursak zaten direkt olarak şampiyonlar liginde de olucaz. Rumlarla fln uğraşmamıza da gerek kalmayacak. Bu yıl Şampiyon eleme oynamadan şampiyonlar ligine giriyor.
                                İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

Yükleniyor...
                                X