cok da ıyı oldugunu soleyemem ama 2 parcalı forma mukemmel derecede guzel olmus sankı o rengın ne kadar yuce 1 renk old gosterırcesıne
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Pumayı eleştirdiğimiz yönlerden birisi bir formaya 3 logo birden koymasıydı ama bu yanlışı kappada yapıyor . ne yani bir tane yetmiyormu ki 3 kate kocaman logoyu milletin gözüne sokuyosunuz . Ayrıca nike bize forma falan yapmasın o yapacağına puma kalsın daha iyi , hiçmi görmüyosunuz nike ' ın formalarını Allah aşkına . Bize yapacağı 3 forma var , koyu bordo-açık bordo biri , koyu mavi - açık mavi biri , diğeride beyaz böyle forma olacağına puma yapsın daha iyi .
Birde ek yapıyım , bizim milli takımın siyah forması satışa falan mı çıktı ya ?
Geçen gün bir spor mağzasında gördüm şaşırdım fenada olmamış hani de ne zaman böyle bişey oldu ki ." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
Ah Kappa
Kumaş kalitesi rengin de doğru görünmesini sağlıyordu. Puma dünyadaki kalitesini Türkiye'ye taşıyamadı maalesef.
Yorum
-
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekappa kappa diyorsunuzda üstteki formalardada bi tasarım yok . nasıl iş anlamadım kumaş kalitesine göre mi değerlendiriyorsunuz ? bence biz profesyonel futbolcu değiliz taraftarlar için tasarım önemli olmalıTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
puamnın parçalı forması bencede güzel. ya renkler asılsorun. koskoca nasıl renkleri tutturamaz anlamıyorum. renk körümüdür nedir bu işin başındaki. hadi o renk körü yönetimdekiler nasıl kabul ediyolar bu renkleri.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Biraz ağır olacak ama sanırım büyük ihtimal kulübün tarihinden, ilkerinden, ruhundan bihaber biridir onaylayan. Koyu koyu görünce 'vay be Barça gibi olduk he' diye zıplamıştır.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
adamlar göğüs reklemında bile titizler. reklam formaya nede güzel uymuş. gerçi biz show tv göğüs reklamlı formalardan burya geldik ama. bizde illa zemin hastalığı var reklamın altında zemin olacak. yazıyı direk formaya yazamıyorlar.
bu arada bjk macındakı formaların mavılerı bana bıraz acılmıs gıbı geldı ısık oyunu mu acaba.
Yorum
Yorum