Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ManU, Arsenal ve Barcelona'dan sonra Galatasaray için de bu çantalardan üretil(miş).. Barca'lısını kullanıyorum, olaydı da Trabzonsporlu'sunu kullansaydım.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike mağazındaki görevliye ''Kaç senedir Trabzonspor'a sponsor Nike neden forması yok da daha yeni başlayan Gs'nin sürüyle ürünü var?..'' şeklinde bir soru yönelttim aldığım cevap ''Sizin de 3 yıldızınız olunca aynısı size de yapılır..''
      Alihan niye demedim biz de hırsızlık yapsak 5. yıldızdan gidiyorduk şerefli bir şekilde ancak bu kadar oluyor diye ağzını bir daha açamazdı şerefsiz..

Yorum

• Keşke şikayet etseydin Alihan o adiyi.
        7

Yorum

Nike mağazındaki görevliye ''Kaç senedir Trabzonspor'a sponsor Nike neden forması yok da daha yeni başlayan Gs'nin sürüyle ürünü var?..'' şeklinde bir soru yönelttim aldığım cevap ''Sizin de 3 yıldızınız olunca aynısı size de yapılır..''
          Adamın yaptığı adilik sınıfına girmiş de; sorunun cevabını Ali Fuat abi de dahil olmak üzere bir çok kişi burada söylemişti... Yönetimimiz, formaların vs "neredeyse sadece" TSClub'larda satılmasını istiyor ve Nike ile anlaşmayı bu şekilde yapıyor... Tamamen yönetimden kaynaklanan bir sorun yani...
          Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• Fransaya giderken futbolcularin giydikleri kac para ?

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fransaya giderken futbolcularin giydikleri kac para ?
              60 lira...
              7

Yorum

O yıldızlar sanada kayar deseydin ya
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  60 lira...
                  Valla cok hosuma gitti, bi tanede ondan soylim. Peder yarin Trabzona gidiyor

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

söyleyecektin biz şike yapıp şampiyon olmuyoruz, alın terimizle kazanıyoruz.
                    başkalarıyla karıştırdın galiba..
                    1 yıldız size şimdilik fazlasıyla yeter, yeni şampiyonluklara hazır olsun şerefsizler.. ve de böyle saçma sapan bir açıklama da olmaz ne alakası var

Yorum

• Bu thşörtler neden satışa sunulmuyor?

Yorum

• Galatasaray formalarını Amsterdam'a bile ulaştırabiliyor. Biz neden yapmıyor veya yapamıyoruz?

7

Yorum

• Amsterdam'a bile ulaşıyor dediğin zaten Galatasaray Nike Hollanda ile anlaşmalı..

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O yıldızlar sanada kayar deseydin ya
                            Güzeldi. Haketmiş aslında bu cevabı.

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Amsterdam'a bile ulaşıyor dediğin zaten Galatasaray Nike Hollanda ile anlaşmalı..
                            Aynen adamlar Hollanda grubuyla anlaşmalı
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bizim nike ile anlaşmamız iBB'den hallice... Gerisini sorgulamaya gerek yok.

Yorum

• tekrar soruyorum,nike'ın bu sezonun takım yağmurlukları veya (geçmiş senler de dahil)sweatler satışta mı?
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Yükleniyor...
                                X