Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

uzun kolluların yakaları farklıymış.

çubuklu forma dehşet denecek kadar güzel bir şey. aynısından istiyoruz sadri başkan
    Burak Yılmaz: "Delil Yok :):):):):):):):):)"

Yorum

• 7

Yorum

• Uzun kollu formayı seviyoruz ve formalar ilk çıktığında kısa kollular ile satılmasını istiyoruz.

Bunlar da polo t-shirt

En son a f s tarafından düzenlendi; 23.11.2011, 11:12.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu Haber burda yayinlandimi bilmiyorum ama milli takimin yeni formasi bu olacakmis

kaynak
          En son Salpazarli tarafından düzenlendi; 23.11.2011, 11:55.
          ...imza...

Yorum

• Yeni formamız hayırlı olsun. Beyaz versiyonunda koyu kırmızı olan yer gri olur diye tahmin ediyorum. Şort ve tozluklarla futbolcu üzerinde görmek lazım. Milli takım formasındaki kırmızı gerçek bayrak kırmızısı olmuş nihayet. Son giydiğimizde kırmızı biraz koyuydu.

Sade ve şık bir tasarım olmuş, ben beğendim. Baktıkça daha da alışıyor, benimsiyor insan. İçinde bizim futbolcularımızı görünce daha da severiz merak etmeyin.

Milli takım formalarında o ülkenin futbol federasyonunun arması kullanılıyor normalde. Bizim formamızda bayrağımızı bu şekilde kullanıyor olmamız tasarım olarak çok iyi bir uyguluma. Forma arkasında kullanılan yazı karakteri de bize özel olarak hazırlanmıştı.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 23.11.2011, 13:47.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Formaya bak ya tam rezillik...ne özelligi var bu formanin ay yildizimizdan baska? Neyse formayi dolduranlar iyi olsun yeter formanin kendisi o kadar önemli olmaz
              ...imza...

Yorum

• begenmedim..

Hirvatistan, Fransa ve Hollanda milli takiminin formalarina bakin birde

Yorum

• Kırmızısı eski formanınkine göre daha değişik sanki.
                  Oblomov'un Hırkası

Yorum

• #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Milli Takım forması çok kötü olmuş.. Gerçi ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı..

Yorum

• Ben güzel buldum formayı, sade ve hoş.

Yorum

• İlk olarak taraf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çubuklu forma dehşet denecek kadar güzel bir şey. aynısından istiyoruz sadri başkan
                          Aynısını giyeriz zaten seneye,İnter'in çubuklularını 1 yıl sonra biz giyiyoruz

Yorum

• Bugün Kocaeli'deki Ts Club temsilcisi olan ilgili mağazadaydım.Trabzon ile görüştüklerini ellerinde forma olmadığını söylemişler mağazaya.Bende Mavi renkli Eşofman takımı alacağım 1 aydır yok diyorlar.Yetkililer ilgilenirse sevinirim....
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Geçen sezon 75 TL'ye giydiğimiz formayı Galatasaray 99 TL'ye giyiyor. Formalarımızın kaliteleri güzel fiyatları makul.

Formalardaki sadelik ve kalite kendini belli ediyor. Bakalım milli takımın yeni forması nasıl olacak?
                              adamlar resmen uzun kollu atletin üzerine forma yapmışlar bu ne yaaa.... tiplerde bi başka komik şakamı bu acaba kolkola girmişler
                              UYUMA TÜRK EVLADI
                              UYUMA UYAN
                              30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• Bugün Victor Valdesin giyindigi Kaleci formasi göze cok hos duruyordu
                                En son Cihan-Ucar tarafından düzenlendi; 24.11.2011, 00:05.

Yorum

Yükleniyor...
                                X