Başakşehirin antreman ürünleri bizimkilerle aynı. Bekirin üzerindeki formaya bakarsanız kesin olarak söyleyebilirim ki trabzonun forması aynı kalitede ve ebatlarda. Lanet olsun böyle yönetime
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ronnie61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehirin antreman ürünleri bizimkilerle aynı. Bekirin üzerindeki formaya bakarsanız kesin olarak söyleyebilirim ki trabzonun forması aynı kalitede ve ebatlarda. Lanet olsun böyle yönetime
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke şu tarz detay çizgiler olsaydı
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYA BOŞ BİR KALIP KOYDULAR YADA YAKA VE LOGO DEĞİŞMİŞ
Yaka burda siyah ve logo bu seneki ile aynı.
ManU'nun beyaz formasına benziyor.En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 06.07.2015, 08:59.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO sızanlar gerçekti
Ayrıca önce de yazdım o formaları internetten sipariş edip logoyu basmışlar. Bildiğin çakma ürünlerdi işte.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani değiştiğine inanıyorsun. Halbuki öyle birşey söz konusu olamaz.
Ayrıca önce de yazdım o formaları internetten sipariş edip logoyu basmışlar. Bildiğin çakma ürünlerdi işte.
Yorum
-
Kulübün paylaştığı forma gerçek.
Dünya şampiyonu olup üçüncü yıldızı taktılar.
En son a f s tarafından düzenlendi; 06.07.2015, 09:20.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYA BOŞ BİR KALIP KOYDULAR YADA YAKA VE LOGO DEĞİŞMİŞ
İki sene öncesinin forması bu.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaylaştığı foto bence boş bir kalıp üzeri logoya şu tanıtım işini neden iptal ettiler iyice satmamak içinmi Bilgin varmı @afs
Yorum
Yorum