Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başakşehirin antreman ürünleri bizimkilerle aynı. Bekirin üzerindeki formaya bakarsanız kesin olarak söyleyebilirim ki trabzonun forması aynı kalitede ve ebatlarda. Lanet olsun böyle yönetime

Yorum

• İlk olarak Ronnie61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başakşehirin antreman ürünleri bizimkilerle aynı. Bekirin üzerindeki formaya bakarsanız kesin olarak söyleyebilirim ki trabzonun forması aynı kalitede ve ebatlarda. Lanet olsun böyle yönetime
      Sen Formaları daha görmedinmi hiç

Yorum

• Hocam telefondan giriyorum alıntılıyamadım kusura bakma. Ortalarda dolaşan fotoğraflar var ama kimisi yalanlandı kimisine de inanmak istemedim. Ofluyum ama ofspor forması ne ya ayıptır yapmazlar diye düşünüyorum. Yani inşallah.

Yorum

• YA BOŞ BİR KALIP KOYDULAR YADA YAKA VE LOGO DEĞİŞMİŞ

Yorum

• Çirkin kızlar fotolara sepia falan yapip guzel gozukmeye calisir ya bunlar da fotonun her yerini karartip logoyu koymuslar. Logo zaten guzel sen formadan haber ver

Yorum

• keşke şu tarz detay çizgiler olsaydı

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                keşke şu tarz detay çizgiler olsaydı

Keşke olsaydı

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  YA BOŞ BİR KALIP KOYDULAR YADA YAKA VE LOGO DEĞİŞMİŞ

O kadar ah vah ettiniz sızan formalar hikaye çıktı.

Yaka burda siyah ve logo bu seneki ile aynı.

ManU'nun beyaz formasına benziyor.
                  En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 06.07.2015, 08:59.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O kadar ah vah ettiniz sızan formalar hikaye çıktı.

Yaka burda siyah ve logo bu seneki ile aynı.

ManU'nun beyaz formasına benziyor.
                    O sızanlar gerçekti

Yorum

O sızanlar gerçekti
                      Yani değiştiğine inanıyorsun. Halbuki öyle birşey söz konusu olamaz.

Ayrıca önce de yazdım o formaları internetten sipariş edip logoyu basmışlar. Bildiğin çakma ürünlerdi işte.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani değiştiğine inanıyorsun. Halbuki öyle birşey söz konusu olamaz.

Ayrıca önce de yazdım o formaları internetten sipariş edip logoyu basmışlar. Bildiğin çakma ürünlerdi işte.
                        O Logolar özeldi beyaz antraman olabilir ama mavi kesindi beyaza bende inanamamıştım ama mecbur paylaştık

Yorum

• Kulübün paylaştığı forma gerçek.

Dünya şampiyonu olup üçüncü yıldızı taktılar.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 06.07.2015, 09:20.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

YA BOŞ BİR KALIP KOYDULAR YADA YAKA VE LOGO DEĞİŞMİŞ

İki sene öncesinin forması bu.

Yorum

• Paylaştığı foto bence boş bir kalıp üzeri logo ya şu tanıtım işini neden iptal ettiler iyice satmamak içinmi Bilgin varmı @afs

Yorum

Paylaştığı foto bence boş bir kalıp üzeri logo ya şu tanıtım işini neden iptal ettiler iyice satmamak içinmi Bilgin varmı @afs
                                İptal etmek için önce planlama ve yapılma kararı lazım öyle bir düşünce hiç olmayınca tanıtım diye bir şey olmuyor. 'Yollayalım Hollanda'ya orda çeksinler futbolcularla' demekle olmuyor bu işler ne yazık ki.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X