Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nası desem... ıımmm
    buram buram kalite görüyorum . kalite .
    süper almanya forması ya tekrar yazmakta fayda var iyi iş cıkarmıslar
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Adidas'in kumasi Nike kadar kaliteli degil. Cok sert kumasi var...

Yorum

• UEFA formaları belirledi

UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan beşinci maçlarda takımların giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere gönderdi.

Buna göre takımımız Inter ile oynayacağı karşılaşmada çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise siyah forma, siyah şort ve siyah çorapla sahada yer alacak.

Rakibimiz İnter’in ise beyaz-mavi-siyah çubuklu forma, beyaz şort ve beyaz çorapla sahada olacağı tespit edildi. İtalyan takımının kalecisi de karşılaşmada sarı forma, şort ve çorapla görev yapacak.

Söz konusu kıyafetlere son onay maç günü gerçekleştirilecek organizasyon toplantısında verilecek.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 16.11.2011, 11:14.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Milli takımlar çapında desteklediğim Fildişi Sahili'nin Afrika Kupası için tasarlanan forması harika. Gerçi Puma çoğu Afrika takımı için güzel forma yapıyor ama...

Bizim de böyle dar kesim, özel tasarımlı formamız olsa keşke!

Yorum

• Namibia 12/13

7

Yorum

• O Dar kesim formayi giyebilecek oyuncu lazim. O Formayi birde Serkan Balci'nin üzerinde düsünün.
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O Dar kesim formayi giyebilecek oyuncu lazim. O Formayi birde Serkan Balci'nin üzerinde düsünün.
                  ipler çatlar kopar =)) S forma XXXXXXXXXXXXXXXXL falan olur.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Beyler energy formada baya kırışıklık var ve geçmiyor. Zarar vermeden nasıl üteleyebilirim bir fikri olan var mı? Bu arada kuru temizleyiciler bir şey yapabilir mi kırışıklık için?

Yorum

• Namibia'nın forması tarzdaki formalara gıcık oluyorum arkadaş.Çok geceliğimsi duruyor.Dikişe nakışa baksana Allah aşkına . . .
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Tsclup satışlarını gerçekten arttırmış durumda fakat hala çok eksiklikleri var. Kurban bayramını Trabzonda geçirdim hazır gitmişken forma da alıyım dedim, ama ne duyayım formalarda S ve M bedenler yok, bu iyi birşey gözükmesine karşın bana göre çok amatörce ts clup yöneticilerinin bayram gibi tatil günlerinde nasıl olurda stokda forma bulundurmazlar anlam veremiyorum. Ayrıca yeni gelecek formların arkasında artık ülker reklamıda olacakmış.
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Almanya'nın forması cok güzel olmuş.

Yorum

• 10 yasindaki kardesimin Gold Formasi geldi bugün. Kumasi, kesimi vs. benim Victoryden daha kaliteli.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Beyaz forma kombinasyonumuz şöyle olsa?

7

Yorum

Yükleniyor...
                              X