Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu pumanın afrika milli takımlarına yaptığı formalar mükemmel
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• 7

Yorum

• sevilla ve granada her futbolcunun sırt numarasını kare kare parçalayıp her kareye taraftar ken di resmini koysun diye satışa cıkarmış yani 2 haneli nolar hemen hemen 3o bin parçacık oluyor baktınmı belli olmuyor ama büyüteçle kendini görüyorsun ve dünyanın gelirini hedefliyorlar ilginç
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Dünkü boyunluklar cok güzeldi . Ts club a gelsin 2 tane alcam

Yorum

• geçen sene vardı nike sweat,fermuarsız,kapşonlu;bu sene satışta mıdır?bilgisi olan var mı?
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Fontlar aynı.

7

Yorum

• Forma sparişi verecem ama korkuyorum numara ve isim önizlemedeki gibi olursa diye sizce böyle yamuk yazarlar mı ne diyorsunuz?

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
                En son thehell61 tarafından düzenlendi; 04.12.2011, 01:29.

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forma sparişi verecem ama korkuyorum numara ve isim önizlemedeki gibi olursa diye sizce böyle yamuk yazarlar mı ne diyorsunuz?

http://imageshack.us/photo/my-images/16/formae.png/
                  O sadece önizleme.
                  7

Yorum

• Hollanda'nın siyah ve Fransa'nın beyaz formasını çok beğendim.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 7

Yorum

• Yeni formalar gayet güzel olmuş.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni formalar gayet güzel olmuş.
                          hangi formalar abi
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Galatasaray forması Niketown Londra'da bile satışta.

7

Yorum

• Nike mağazındaki görevliye ''Kaç senedir Trabzonspor'a sponsor Nike neden forması yok da daha yeni başlayan Gs'nin sürüyle ürünü var?..'' şeklinde bir soru yönelttim aldığım cevap ''Sizin de 3 yıldızınız olunca aynısı size de yapılır..''

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nike mağazındaki görevliye ''Kaç senedir Trabzonspor'a sponsor Nike neden forması yok da daha yeni başlayan Gs'nin sürüyle ürünü var?..'' şeklinde bir soru yönelttim aldığım cevap ''Sizin de 3 yıldızınız olunca aynısı size de yapılır..''
                                o şero gs lidir de ondan
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Yükleniyor...
                                X