şu pumanın afrika milli takımlarına yaptığı formalar mükemmel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
sevilla ve granada her futbolcunun sırt numarasını kare kare parçalayıp her kareye taraftar ken di resmini koysun diye satışa cıkarmış yani 2 haneli nolar hemen hemen 3o bin parçacık oluyor baktınmı belli olmuyor ama büyüteçle kendini görüyorsun ve dünyanın gelirini hedefliyorlar ilginçnasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
En son thehell61 tarafından düzenlendi; 04.12.2011, 01:29.
Yorum
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma sparişi verecem ama korkuyorum numara ve isim önizlemedeki gibi olursa diye sizce böyle yamuk yazarlar mı ne diyorsunuz?
http://imageshack.us/photo/my-images/16/formae.png/O sadece önizleme.
7
Yorum
-
Hollanda'nın siyah ve Fransa'nın beyaz formasını çok beğendim.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalar gayet güzel olmuş.nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike mağazındaki görevliye ''Kaç senedir Trabzonspor'a sponsor Nike neden forması yok da daha yeni başlayan Gs'nin sürüyle ürünü var?..'' şeklinde bir soru yönelttim aldığım cevap ''Sizin de 3 yıldızınız olunca aynısı size de yapılır..''Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
Yorum