Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SportsDirect

Ingiltere'de Formamiz 198tl (£54.99 sterlin)

Artik formalarimiz ingiliz mazalarinda.

En son unalforum tarafından düzenlendi; 19.08.2014, 15:19.

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ingiltere'de Formamiz 198tl (£54.99 sterlin)

Artik formalarimiz ingiliz mazalarinda.
      [/URL]
      Resmen çağ atladık.

Bu arada ona 198 TL olarak bakmak yanlış. O rakam bize göre 198 onlara göre 55 liradır.
      En son OnurKul tarafından düzenlendi; 20.08.2014, 01:42.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Çubuklu small beden kalmamış sitede.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Cardozo formasi aldim ama Numarada TS Logosu yok. Logolu sayilar bitmis, ve artik daha basilmayacakmis denildi bana. Dogrumu?
          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• aldığım klasik formada forma numarası ilk yıkamada deforme oldu. üst tarafından damarlandı ve kavladı.
            bir kere giydim maç yaptım bir kere yıkandı hepsi bu ikinci ve üçünçü yikamada düsünemiyorum.
            aksam resminide koyacağım siteye..
            formalarımız güzel çok iyi derken
            ufak işçilik hatası mide bulandırdı...

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cardozo formasi aldim ama Numarada TS Logosu yok. Logolu sayilar bitmis, ve artik daha basilmayacakmis denildi bana. Dogrumu?
              benim forma numarasının neden sıkıntılı olduğu anlaşıldı.
              geçen seneden elde kalan numaralar sanırım saklanma koşuluna göre deforme olmus olabilir. bayat yazı karakteri anca böyle tanımlandırabildim.

Yorum

• nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Forma setimizin güzel yanlarından biri de üç formanın da başka tasarımlara sahip olmasına rağmen yeni V konsepti ile bütünlük sağlaması.

Armanın köşesinden geçen çizgilerden bunu gözlemleyebilirsiniz.

Üç farklı yaka tipi var formaların. Bu yaka modelleri formanın genel çizgileri ile uyumlu seçilmiş.

Forma modellerine laf edenlerin tasarım dünyası ile bağlantıları hiçbirşeyi beğenmeme noktasında sanırım.

Yeni sezon formaların uzun kollu versiyonlarının çıkmayacağını söylemiştim. Nike bu sezon böyle bir karar almış, aynı şekilde GS'nin de çıkmayacak uzun kollu formaları. Uzun kollu çıkmayacak ama Kappa'nın en beğendiğim kısa kollu formalarının dirseğe kadar uzaması tercihini, Nike yeniden moda yapıyor anlaşılan. Yeni formalarda -özellikle çubukluda- bu daha belirgin; kollar daha uzun. Bu hem formanın çubukları ortaya çıkarıyor, hem de forma yüzeyini artırarak güzel görünmesini sağlıyor.

Futbolcuların oyun içindeki hareketlerini kolaylaştıracak, performanslarını artıracak kesimler ve kumaş teknolojileri üzerine çalışıyor Nike. Şortların uzaması, oyun içinde daha rahat koşma ve hareket etme rahatlığı sağlıyor ( dikkat ederseniz Puma'nın yeni formaları üst kısımları darken şortlar uzun ve bol )

Kolların da uzamasıyla oyun içindeki formanın yüzeyi daha artmış oldu. Saha içinde takımın formayı taşıması ve güzel görünmesi, forma şort çorap uyumu ve takım bütünlüğü için önemli bir detay. Yeni formaları, maç izlerken bir de bu gözle inceleyin derim.

Dün akşamki Beşiktaş Arsenal maçı öncesi seromonideki futbolcuların formalarının yakalarının herbirinin ayrı durması da komiğime gitti. İki yakalarını bir araya getiremişler modelin.

Yeni sezon formalarımızın üzerinde durulması gereken bir güzelliği de üç formanın da şortlarının ve çoraplarının birbirinin şortları ve çorapları ile giyilebiliyor olması. Renklerimiz ve modellerimiz üçünün de farklı kombinasyonlarla kullanılma esnekliğini getiriyor.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 20.08.2014, 11:58.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• uzun kollu forma istiyoruz hüloooğğ =)))
                    şaka bi yana sanırım malyetli geliyo diye dört mevsim bulamıyoruz uzun kollu forma =(

pele good , maradona better , george best

Yorum

• Afs abi s beden forma alıcam yok nasıl olacak bu durum ?
                      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Afs abi s beden forma alıcam yok nasıl olacak bu durum ?
                        İnternette mi yok? Mağazalar ek sipariş veriyor. İnternette de tamamlanır. Beyaz beklenin üzerinde talep gördüğü için beyaz formada sıkıntı vardı sadece.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnternette mi yok? Mağazalar ek sipariş veriyor. İnternette de tamamlanır. Beyaz beklenin üzerinde talep gördüğü için beyaz formada sıkıntı vardı sadece.
                          Yok abi internette bende ondan yazdım alacaktım şimdi yok
                          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• senelerdir arma kenari beyaz yada altin rengi olsun demekten biktik

Yorum

• ingiltere'de formamız 198 tl mi ?
                              Bu nasıl bir rakamdır ? altından mı yapıldı!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forma setimizin güzel yanlarından biri de üç formanın da başka tasarımlara sahip olmasına rağmen yeni V konsepti ile bütünlük sağlaması.

Armanın köşesinden geçen çizgilerden bunu gözlemleyebilirsiniz.

Üç farklı yaka tipi var formaların. Bu yaka modelleri formanın genel çizgileri ile uyumlu seçilmiş.

Forma modellerine laf edenlerin tasarım dünyası ile bağlantıları hiçbirşeyi beğenmeme noktasında sanırım.

Yeni sezon formaların uzun kollu versiyonlarının çıkmayacağını söylemiştim. Nike bu sezon böyle bir karar almış, aynı şekilde GS'nin de çıkmayacak uzun kollu formaları. Uzun kollu çıkmayacak ama Kappa'nın en beğendiğim kısa kollu formalarının dirseğe kadar uzaması tercihini, Nike yeniden moda yapıyor anlaşılan. Yeni formalarda -özellikle çubukluda- bu daha belirgin; kollar daha uzun. Bu hem formanın çubukları ortaya çıkarıyor, hem de forma yüzeyini artırarak güzel görünmesini sağlıyor.

Futbolcuların oyun içindeki hareketlerini kolaylaştıracak, performanslarını artıracak kesimler ve kumaş teknolojileri üzerine çalışıyor Nike. Şortların uzaması, oyun içinde daha rahat koşma ve hareket etme rahatlığı sağlıyor ( dikkat ederseniz Puma'nın yeni formaları üst kısımları darken şortlar uzun ve bol )

Kolların da uzamasıyla oyun içindeki formanın yüzeyi daha artmış oldu. Saha içinde takımın formayı taşıması ve güzel görünmesi, forma şort çorap uyumu ve takım bütünlüğü için önemli bir detay. Yeni formaları, maç izlerken bir de bu gözle inceleyin derim.

Dün akşamki Beşiktaş Arsenal maçı öncesi seromonideki futbolcuların formalarının yakalarının herbirinin ayrı durması da komiğime gitti. İki yakalarını bir araya getiremişler modelin.

Yeni sezon formalarımızın üzerinde durulması gereken bir güzelliği de üç formanın da şortlarının ve çoraplarının birbirinin şortları ve çorapları ile giyilebiliyor olması. Renklerimiz ve modellerimiz üçünün de farklı kombinasyonlarla kullanılma esnekliğini getiriyor.

Evet abi renklerimiz o esnekliği getiriyor ama bu esnekliğin kullanıldığını hiç göremiyoruz maalesef, şimdi şu çubuklu formanın altına beyaz şort giyilse çok daha hoş olmaz mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X