Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Afs den uzun kollular ile alakali bir cevap alamaz isem bu aksam kolleksiyona kısa kol çubuklu katıcam gs gibi uzun kol yaparsak bir sureligine bekleme yapcaz
    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Maç formaları, taraftar formalarından farklı mı olacak ?

Eğer farklı olacak ise satışa sunulacak mı ?

Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Yorum

• Formaların mankenlerin üzerinde duruşlarına aldanmayın.

Forma alırken normalde almanız gereken bedenin bir ufağını alın.

Dost tavsiyesi...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• sponsor gelmeden çubukluyu alın derim.
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Formalar çok iyi.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Mesela S beden alıcaksanız çocuk bedenin en büyüğünü alın hemde 10 tl daha ucuz Böylelikle hem dar kalıp hemde daha ucuz forma alabilirsiniz

Yorum

• Formalar bugun daha guzel gorunuyor.
                Bir de sahada gorsek tamamdir...
                TRABZONSPOR

Yorum

• Çok şükür gerçek formaları gördük.. Çubuklu'daki renk geçişi olmasa yok satardı. Yine satar ama biraz burkuyor adamı..

Uzun kollularla ilgili mesele netleştiğinde çubukluyu alacağım. Mavi de aklımda onu da alacağım ama daha sonra..

Yorum

• Çubukluyu M mavi formayı ise S beden aldım. Zira mavi daha t-shirt gibi giyilebilecek bir model.. Çubukluyu ise kışın maça giderken ya da top oynarken giyerim ve altında uzun kollu birşeyler giymem gerekir düşüncesiyle M aldım.

Formalar dar kalıp değil. Bence de normal bedeninizin 1 altını alın - göbek büyükse onu bilemem tabi -.
                    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Tsclub'da(online) Almanyadan alisveris yapiliyor mu? Birde Beden konusunda cok kararsizim S mi M ?
                      HY67...

Yorum

• koskoca Trabzonspor, umun forma Reklamı yok, ne günlere kaldık, hala bir sponsor bulamadilarmi?

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tsclub'da(online) Almanyadan alisveris yapiliyor mu? Birde Beden konusunda cok kararsizim S mi M ?
                          5 dakika önce ben siparis verdim.Zaten yillardir bu sekilde aliyorum...... Ya VISA yada MasterCard lazim.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5 dakika önce ben siparis verdim.Zaten yillardir bu sekilde aliyorum...... Ya VISA yada MasterCard lazim.
                            Sagolasin Renkdas.
                            HY67...

Yorum

• Çubuklu ve beyaz forma çok hoş gözüküyor,mavi olan da öyle aslında,
                              sadece çubuklunun renk tonu biraz kafamı karıştırıyor,
                              canlı görmem lazım

Hayırlı olur inşallah yeni formalarımız,
                              bu sene en azından bir Türkiye kupası,
                              seneye şampiyonluk yaşayalım yeni formalarımızla
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öyle vücut olsa çıplak dolaşırım zaten benim vücudu o şekilde sarmaz o forma.
                                mankenin arkasindan ignelenmistr iyice o yuzden saglam sariyor
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X