Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Resmen çağ atladık.İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIngiltere'de Formamiz 198tl (£54.99 sterlin)
Artik formalarimiz ingiliz mazalarinda.
[/URL]
Bu arada ona 198 TL olarak bakmak yanlış. O rakam bize göre 198 onlara göre 55 liradır.En son OnurKul tarafından düzenlendi; 20.08.2014, 01:42.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
aldığım klasik formada forma numarası ilk yıkamada deforme oldu. üst tarafından damarlandı ve kavladı.
bir kere giydim maç yaptım bir kere yıkandı hepsi bu ikinci ve üçünçü yikamada düsünemiyorum.
aksam resminide koyacağım siteye..
formalarımız güzel çok iyi derken
ufak işçilik hatası mide bulandırdı...
Yorum
-
benim forma numarasının neden sıkıntılı olduğu anlaşıldı.İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo formasi aldim ama Numarada TS Logosu yok. Logolu sayilar bitmis, ve artik daha basilmayacakmis denildi bana. Dogrumu?
geçen seneden elde kalan numaralar sanırım saklanma koşuluna göre deforme olmus olabilir. bayat yazı karakteri
anca böyle tanımlandırabildim.
Yorum
-
Forma setimizin güzel yanlarından biri de üç formanın da başka tasarımlara sahip olmasına rağmen yeni V konsepti ile bütünlük sağlaması.

Armanın köşesinden geçen çizgilerden bunu gözlemleyebilirsiniz.
Üç farklı yaka tipi var formaların. Bu yaka modelleri formanın genel çizgileri ile uyumlu seçilmiş.
Forma modellerine laf edenlerin tasarım dünyası ile bağlantıları hiçbirşeyi beğenmeme noktasında sanırım.
Yeni sezon formaların uzun kollu versiyonlarının çıkmayacağını söylemiştim. Nike bu sezon böyle bir karar almış, aynı şekilde GS'nin de çıkmayacak uzun kollu formaları. Uzun kollu çıkmayacak ama Kappa'nın en beğendiğim kısa kollu formalarının dirseğe kadar uzaması tercihini, Nike yeniden moda yapıyor anlaşılan. Yeni formalarda -özellikle çubukluda- bu daha belirgin; kollar daha uzun. Bu hem formanın çubukları ortaya çıkarıyor, hem de forma yüzeyini artırarak güzel görünmesini sağlıyor.
Futbolcuların oyun içindeki hareketlerini kolaylaştıracak, performanslarını artıracak kesimler ve kumaş teknolojileri üzerine çalışıyor Nike. Şortların uzaması, oyun içinde daha rahat koşma ve hareket etme rahatlığı sağlıyor ( dikkat ederseniz Puma'nın yeni formaları üst kısımları darken şortlar uzun ve bol )
Kolların da uzamasıyla oyun içindeki formanın yüzeyi daha artmış oldu. Saha içinde takımın formayı taşıması ve güzel görünmesi, forma şort çorap uyumu ve takım bütünlüğü için önemli bir detay. Yeni formaları, maç izlerken bir de bu gözle inceleyin derim.
Dün akşamki Beşiktaş Arsenal maçı öncesi seromonideki futbolcuların formalarının yakalarının herbirinin ayrı durması da komiğime gitti. İki yakalarını bir araya getiremişler modelin.

Yeni sezon formalarımızın üzerinde durulması gereken bir güzelliği de üç formanın da şortlarının ve çoraplarının birbirinin şortları ve çorapları ile giyilebiliyor olması. Renklerimiz ve modellerimiz üçünün de farklı kombinasyonlarla kullanılma esnekliğini getiriyor.En son a f s tarafından düzenlendi; 20.08.2014, 11:58.
Yorum
-
İnternette mi yok? Mağazalar ek sipariş veriyor. İnternette de tamamlanır. Beyaz beklenin üzerinde talep gördüğü için beyaz formada sıkıntı vardı sadece.İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfs abi s beden forma alıcam yok nasıl olacak bu durum ?
Yorum
-
Yok abi internette bende ondan yazdım alacaktım şimdi yokİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternette mi yok? Mağazalar ek sipariş veriyor. İnternette de tamamlanır. Beyaz beklenin üzerinde talep gördüğü için beyaz formada sıkıntı vardı sadece.ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma setimizin güzel yanlarından biri de üç formanın da başka tasarımlara sahip olmasına rağmen yeni V konsepti ile bütünlük sağlaması.

Armanın köşesinden geçen çizgilerden bunu gözlemleyebilirsiniz.
Üç farklı yaka tipi var formaların. Bu yaka modelleri formanın genel çizgileri ile uyumlu seçilmiş.
Forma modellerine laf edenlerin tasarım dünyası ile bağlantıları hiçbirşeyi beğenmeme noktasında sanırım.
Yeni sezon formaların uzun kollu versiyonlarının çıkmayacağını söylemiştim. Nike bu sezon böyle bir karar almış, aynı şekilde GS'nin de çıkmayacak uzun kollu formaları. Uzun kollu çıkmayacak ama Kappa'nın en beğendiğim kısa kollu formalarının dirseğe kadar uzaması tercihini, Nike yeniden moda yapıyor anlaşılan. Yeni formalarda -özellikle çubukluda- bu daha belirgin; kollar daha uzun. Bu hem formanın çubukları ortaya çıkarıyor, hem de forma yüzeyini artırarak güzel görünmesini sağlıyor.
Futbolcuların oyun içindeki hareketlerini kolaylaştıracak, performanslarını artıracak kesimler ve kumaş teknolojileri üzerine çalışıyor Nike. Şortların uzaması, oyun içinde daha rahat koşma ve hareket etme rahatlığı sağlıyor ( dikkat ederseniz Puma'nın yeni formaları üst kısımları darken şortlar uzun ve bol )
Kolların da uzamasıyla oyun içindeki formanın yüzeyi daha artmış oldu. Saha içinde takımın formayı taşıması ve güzel görünmesi, forma şort çorap uyumu ve takım bütünlüğü için önemli bir detay. Yeni formaları, maç izlerken bir de bu gözle inceleyin derim.
Dün akşamki Beşiktaş Arsenal maçı öncesi seromonideki futbolcuların formalarının yakalarının herbirinin ayrı durması da komiğime gitti. İki yakalarını bir araya getiremişler modelin.

Yeni sezon formalarımızın üzerinde durulması gereken bir güzelliği de üç formanın da şortlarının ve çoraplarının birbirinin şortları ve çorapları ile giyilebiliyor olması. Renklerimiz ve modellerimiz üçünün de farklı kombinasyonlarla kullanılma esnekliğini getiriyor.
Evet abi renklerimiz o esnekliği getiriyor ama bu esnekliğin kullanıldığını hiç göremiyoruz maalesef, şimdi şu çubuklu formanın altına beyaz şort giyilse çok daha hoş olmaz mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum