Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 yıldır ts clupa girip bi ümit kaleci forması soruyorum yok bu sene hem kaleci forması hem çubuklu alacam
    Aynen utanmazsam kaleci formasi , cubuklu bide mavi formayi alacam Yabanci ulkede olmanin dezavantaji ahh az kaldi gelmeye

Yorum

• Çok sayıda forma gelicekmiş TsClublara Ümraniye TsClubla konuşdum kalmama durumu olmaz diyor. 2 forma alıcam karar veremiyorum mavi ve çubuklumu yokba çubuklu ve kaleci formasımı
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Bende Ümraniye'den alacağım İnşallah.

Yorum

• Ben sponsor gelmesini bekliyecem.

Yorum

• Asıl meselelerden biri de maç formasıyla taraftar formasının aynı olup olmayacağı.

Yorum

• İnşallah mac formasını da satışa sunarlar

Yorum

• Bu arada görsellerden bişey dikkatimi çekti beyaz formada armamızın yıldızı altın rengi.
                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Şikecilerin ve Demirören'in Türk futbolunu düşürdüğü durumdur ligdeki takımların formalarına sponsor bulamamaları.

Elin oğlu formasının içine bile reklam alır. Hiçbir akıllı yatırımcı Türkiye'deki futbol düzenine yatırım yapmaz.

Formaları set olarak futbolcular üzerinde görünce çok daha seveceksiniz.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çubuklu formayı garanti alıcamda kısa kollu olanı alırım. Futbolcu formasını almayı istiyorum.

Yorum

• Sponsorsuz formayı tercih ederim.
                      Ama ben sponsorsuz giyip takım sponsorlu giyerse rahatsız olurum.
                      Kendimi çakma forma giyer gibi hissederim.
                      Takım ne giyiyorsa ben de onu giymeliyim.
                      O yüzden bu sponsor işini halletsinler ya da bize olacağı olmayacağı konusunda bilgi versinler.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak yagiz1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben formalarda sürpriz bir THY sponsorluğu bekliyorum bakalım olacak mı 😃

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                        Ben de böyle bir şey bekliyorum. İHO hükümete olan yakınlığını kullanarak THY'den sponsorluk koparabilir.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sponsorsuz formayı tercih ederim.
                          O yüzden bu sponsor işini halletsinler ya da bize olacağı olmayacağı konusunda bilgi versinler.
                          Aynen bu yüzden beklicem bi süre

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Devam eden bi kol reklamımız var mı?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sponsorsuz formayı tercih ederim.
                              sponsorlu formaların baskılarını çıkartmak için gecelerce uğraşmışlığım var. takım ne giyerse giysin ticari metaları şanlı formamızdan uzak tutmak fikri hakim bende.
                              Not:
                              Kazım koyuncu da bu yüzden reklamlı forma giymemeye özen gösterirdi.
                              En son BunyaminEraslan tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 12:41.

Yorum

• heyecanla bekliyorum formaları.Cuma namazına gidip geleceğim sonra da izleyeceğim
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X