Bu forma bendede var, kumasi bile 10 numara.
Buram buram kalite kokuyor ..
bu forma yakalı olsa daha havalı durur böyle ssadelik değil de nasıl dersem çok basit yukarda bi sürü çubuklu tasarım var bula bula enerjiyimi buldunuz)
bu forma yakalı olsa daha havalı durur böyle ssadelik değil de nasıl dersem çok basit yukarda bi sürü çubuklu tasarım var bula bula enerjiyimi buldunuz)
Yukarıdaki çubuklular 10 numara tabi onlara diyecek yok ben bayağı sevdim özellikle de 2 tanesini. Sadece Energy forma da güzelmiş dedik
harika bir forma. adam gibi klübün belirli sabit bir forması olur. mesela bizde adam gibi çubuklu formanın olması gerekir. bu harikaydı devam etmeliydi. diğer ikisi ile oyna. ama sabit bir forman olsun. amatör takım mısın sen. ben kabul etmiyorum bizde ki durumu. bu sene giydiğimiz formalar hayatımda tanık olduğum en iğrenç formalardan.
harika bir forma. adam gibi klübün belirli sabit bir forması olur. mesela bizde adam gibi çubuklu formanın olması gerekir. bu harikaydı devam etmeliydi. diğer ikisi ile oyna. ama sabit bir forman olsun. amatör takım mısın sen. ben kabul etmiyorum bizde ki durumu. bu sene giydiğimiz formalar hayatımda tanık olduğum en iğrenç formalardan.
Bu kadar kötü tasarımlar, bu kadar kalitesiz ürünlere rağmen satışlar gayet güzel.. Böyle sevdalı taraftar hiç bir yerde yok başka..
TsClub tırı yaklaşık 2 haftadır Bursa'da yaptıkları satış olağanüstü derecede.. İçinde gerçekten kaliteli ürünler olduğunu düşünüyorum da, kulüp çok büyük paralar kazanabilir.
Murat Türköz'ün beklemeyi bırakıp çalışmaya başlaması gerek artık..
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum