Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizesporun bir de cubuklusu var llk seneye gore basarili bir set
    Baskanlarinin demecini okumustum niken 5000 forma satma garantisi altinda sayilarla calismaya yanasmadigini gecen sene atmaca adi verilen resmi store larindan sadece 300 forma satin alindigini soylemisti

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• En son enes57 tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 21:46.

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selamun Aleyküm arkadaşlar yine bir T-Shirt tasarımıyla karşınızdayım.Son zamanlarda etkileyici bir duvar kağıdı olarak resmi sitede bizlere sunulan bu çalışmayı T-Shirt'e dökmek istedim.İyi forumlar

Çok güzel....
        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• forma Qatar hava yolları oldu.helal baskan
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            forma Qatar hava yolları oldu.helal baskan
            En son Ufuk Sarıca'yla anlaşmıştık
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              En son Ufuk Sarıca'yla anlaşmıştık
              başkan 4 ay önce anlaştı. Diğer hoca geçicidir. habiboglu selazurli ismail abi ile yanımda konuştu. ..ve 4 ay saklamami söylemişti. .

Yorum

başkan 4 ay önce anlaştı. Diğer hoca geçicidir. habiboglu selazurli ismail abi ile yanımda konuştu. ..ve 4 ay saklamami söylemişti. .
                Valla selazurlu ismail falan bilmiyorum ama bjk ile anlaştığı söyleniyor ya da anlaşmamış olsa bile bize geleceğini sanmıyorum.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla selazurlu ismail falan bilmiyorum ama bjk ile anlaştığı söyleniyor ya da anlaşmamış olsa bile bize geleceğini sanmıyorum.
                  hatta 2 hafta önce başında çıktı. ts ve bjk talip diye...ama son iki haftada vazgeçildi.nedenini bilmiyorum.4 ay önce anlaşılmış ti

Yorum

• Arkadaşlar şaşırabilirsiniz Şoktayım FlyEmirates istiyordum ancak farklı duygular içerisindeyim Qatar Airways mış sponsor

Yorum

• quatar airways = qnb

sponsorda degisen bisey yok, adamlar sadece baska bir markasini gögüse yazdirmis oluyor
                      finansbank, digitürk gibi markalarda onlarin
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Madem sponsorumuz oldular, artık ligtv'de de bize daha fazla yer vermeleri lazım. Hatta efsane bir ismi çıkarabilirler programlara, yalakalar çıkacağına adam gibi adamlar çıksın.

Yorum

forma Qatar hava yolları oldu.helal baskan
                          Belli oldumu??

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Madem sponsorumuz oldular, artık ligtv'de de bize daha fazla yer vermeleri lazım. Hatta efsane bir ismi çıkarabilirler programlara, yalakalar çıkacağına adam gibi adamlar çıksın.
                            avrupada en cok ligtv üyesi Trabzonlu
                            bt sports+lig tv paketi hazirligi varmis
                            heycanli bekliyoruz
                            bt sports un programini Türkiyede digitürkte kullanacaktir diye düsünüyorum...
                            az kaldi
                            görecegiz neler olacagini...
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.06.2016, 01:28.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kaynak neresi? Ben böyle bir habere ulaşamadım. Ben Emirates demiştim stad ismi için. Forma ismi qatar mı oldu? Herhangi bir resmi açıklama da yok. Ayrıca btsports+lig tv paketi lig tv mi çıkaracak? Kesin ayda 100 tl isterler kim alır ki

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Katar hava yolları ne ayak ben de onu çözebilmiş değilim,
                                gerçi uçakla falan işim olmadığından bilmiyor olabilirim var mı bizim ülkede Katarın hava yolu,aktif mi ?

onların açısından bakıyorum QNB uyar,paraya yatırmaya değer,
                                ama hava yolu, bilemedim
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X