// Import the functions you need from the SDKs you need import { initializeApp } from "firebase/app"; import { getAnalytics } from "firebase/analytics"; // TODO: Add SDKs for Firebase products that you want to use // https://firebase.google.com/docs/web/setup#available-libraries // Your web app's Firebase configuration // For Firebase JS SDK v7.20.0 and later, measurementId is optional const firebaseConfig = { apiKey: "AIzaSyA-bM5pD9wotNXx8YrKIXcrARTBBsvMHZw", authDomain: "bordomavinet-10517.firebaseapp.com", projectId: "bordomavinet-10517", storageBucket: "bordomavinet-10517.firebasestorage.app", messagingSenderId: "442266976139", appId: "1:442266976139:web:ca8271f96fc3407046798e", measurementId: "G-8R7X8H9XN5" }; // Initialize Firebase const app = initializeApp(firebaseConfig); const analytics = getAnalytics(app);

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanal Ts Club da beyaz forma stoğu tükenmiş

Yorum

• armanin kenarini beyaz yapmadilar gitti

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        armanin kenarini beyaz yapmadilar gitti
        Bu kulüp de doğru iş yapılmaz.
        Arma ve yıldızın formaya işlenmesi konusunda kulüp ciddi anlamda amatör..

Yorum

• S beden forma kalmamış napıcaz
          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kulüp de doğru iş yapılmaz.
            Arma ve yıldızın formaya işlenmesi konusunda kulüp ciddi anlamda amatör..
            aman sessiz ol. birazdan birileri över bu konuyu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forma Satışı 30 Bine Yükseldi

18.08.2014 Bomba transferlere kayıtsız kalmayan taraftar bu sezon rekor kırmanın peşinde..
              Forma Satışı 30 Bine YükseldiBordo-mavili kulüp bunun için 'Hedef 161 bin forma ve 11.461 kombine' kampanyası başlatmış ve taraftara çağrı yapmıştı. Bordo-mavililer bu çağrıyı karşılıksız bırakmayarak forma alma furyası başlattı. Bunun için TS Club mağazaları 22:30'a kadar açık. Şu anda 30 bin dolayında forma satıldı.
              Geçen sezon, net olarak kaç forma sattık?

Yorum

• doğuluların çoğunlukta olduğu ve genelinin şikebahçeli ve ğs li olduğu bir semtte yaşıyorum şuana kadar şikecilerin formasını giyene rastlamadım

en çok bjk li 8-10 (muhtemelen metroyla olimpiyata maça giderken) 3-4 taraftarımız 2-3 tane de ğs liye rastladım

Yorum

• Ben de Istanbulda yasiyorum ve su ana dek en cok Bjk formasini gördüm, ve Bjk formasindaki armayi övenler için, gördugum o arma abartili sekilde büyük.
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sanal Ts Club da beyaz forma stoğu tükenmiş
                    Simdik girdim bakdim, gercekden harbi harbi tükenmis.....

Bu forumda bircogun agiz burun kirdigi beyaz forma stokda kalmamis....
                    Cubukluda S/XL/XXL kalmamis.....
                    Mavi forma sadece XL kalmamis......

Umarim satislar kesilmez bu hiz ile devam eder.....

Ben cubuklu Bosingwa aldikdan sonra birtanede Beyaz Cardozo ve gecen sezon beyaz siparis verdim......2-3 gün önce daha stoklar tamamdi.

Yorum

• PUMA mağazasına gidip Dortmund ve Arsenal'in ürünlerini inceledim.
                      Mükemmel yapmışlar..

Arsenal'in tişört, antrenman ürünleri ve polar çok güzel yapılmış..
                      Dortmund yine aynı şekilde güzel..

Ürünlerin fiyatı da haliyle yüksek..

Yorum

• İlk partide stokların büyük bölümü eritildi sanırım. S Bedenin erimesinin sebebi M giyen herkes S alıyor..

Yorum

• Formayı geçtim Cardozo baskısı kalmamış 2 haftadır forma bekliyorum.

Yorum

• Dortmund başkanı açtıkları yeni 'fan world' mağazasının ilk gününde 400.000 € kasa yapmışlar.

Müthiş bir proje, sadece formavs. satılmıyor.
                            Detaylı yazan olursa iyi olur.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hemen masaüstü olarak ayarlayalım
                              Çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
                              tesekkur ederim

Yorum

• S beden yok formada alamıyoruz
                                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X