Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İhtimaller azalsa da kafalar nasıl karışıyor değil mi?

Şimdi elimizdeki bilgilere bakalım.

Net olan bilgiler neler? Gelecek sezon diğer tüm takımlar gibi 3 tane formamız olacak. Aylar önce twitter üzerinden formaları seçen yöneticimiz Nevzat Aydın da bunu söylemişti.

Neymiş peki bizim üç tane forma modelimiz? Klasik çubuklu formamızın ince çubuklu olduğunu biliyoruz. Bu sezon bordo ağırlıklı kalın çubuklu giydiğimiz için yeni sezonda mavi ağırlı ince çubuklu giyme olasılığı yüksek zira ikinci formamız da bordo ağırlıklı. Bordo ağırlıklı olanın yaka ve kollarında mavi olması düz formadan çok daha Trabzonsporlu yapıyor formayı. Son modelimiz beyaz.

Eskişehirspor yeni sezonda Nike ile çalışacak, Eskişehirspor yöneticisinin taraftarlarına yaptığı açıklamalardan öğrendiğimiz Victory ve Pricision modellerine Trabzonspor'un ambargo koydurduğu ve o modelleri başka takımların giyemeyeceğini öğrendik. TS tarafından konulan ambargo yeni sezonla ilgili olmalı zira geçen sezon giydiğimiz Energy yani çubuklu formanın kırmızı siyahını Eskişehirspor giyecek.

Beyaz formamızın Victory modelin mavi V işaretli olanı olma ihtimali yüksek, eğer öyle olursa ambargo konulduğu söylenen Pricision modeli ince çubuklu modelimiz olabilir. Barcelona giydi bu modeli abi kaçırmayın diye bizimkileri ikna etmiş olabilirler.

Çubuklu konusunda baştan beri tahminim İnter tarzı yakalı modelin olacağı yönünde. Bekleyelim bakalım.

Galatasaray'ın Elite serisi takımlarda değerlendirilmesi iki kulübün olaylara nasıl kurumsal yaklaştıklarının bir göstergesi. Biz hala mevcut potansiyelimizi değerlendiremiyoruz maalesef.

Forma sayılarının TFF zoruyla da olsa 3 formaya düşmüş olması olumlu bir gelişme. Bana kalsa avrupa şampiyonasında olduğu gibi ideal 2 model bulur onlarla devam ederim, açık ve koyu ağırlıklı yani biri bordo ağırlıklı ise diğer model mavi ağırlıklı olur. Beyaz çorap ve beyaz şortla da epey bir kombinasyon elde ediliyor zaten.

Nike'ın formalarını yurtdışında yapıyor olması süreçlerin farklı işlemesini getiriyor. Umarım artık doğrudan yurdışı ile çalışır kendi modelimizi ürettirir bir kulüp haline geliriz. Bu işler sadece istemekle olmuyor tabii.

Diğer markaların yaptıkları modelleri de görüyoruz işte. Forma setleri, kaleci formaları, eşofmanlar, antreman ürünleri, tasarım, forma kesimi ve kumaş kalitesi olarak Nike açık ara önde. Avrupada marka kulüplerin ve milli takımların Nike giyiyor olması tesadüf değil. Bizim taraftarın dilinden anlayacak yöneticilere ihtiyacımız var.

Nevzat Aydın bu anlamda bizi en doğru anlayacak insandı fakat o da bizi dinlememeyi ( itaat anlamında değil fikir alma ve anlama anlamında dinlememeyi) bir erdem zannediyor.

TS Club ürünleri modelleri kalitesi konusunda yıllardır taraftarın istekleri tam karşılanamadı ne yazık ki.

Eskiye göre gelişme iyiye gitme var bunu inkar etmiyoruz lakin olmamız gereken yer burası mı can alıcı soru bu.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 11:44.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu modelin bordosu olacaksa iyi işte.
      .
      peki neden bu modeli giymiyoruz,geçen sezon victory de çubukluda bordo ağırlıklıydı,
      bu seneki formalarda çubuklu mavi ağırlıklı olacak orası kesin,ama neden ikinci forma da mavi olmuyor ?,2 sezondur 2. formamız bordo ağırlıklı,ben şansen mavi forma giyilmesi gerektiğini düşünüyorum.
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
        bugün size formalardan haberler vericem. aldığım duyumlara göre ince çubuklu beyaz üzerine çok güzel bir dizayn var. bu sefer tamam sanırım!

Yorum

• Cemal Çolak twitter :@CemalColak: bugün size formalardan haberler vericem. aldığım duyumlara göre ince çubuklu beyaz üzerine çok güzel bir dizayn var. bu sefer tamam sanırım!
          TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

Mükemmel

Yorum

• Şu düz forma çok iyi. Çocukluğumdan beri gördüğüm en harika Trabzonspor forması.

Cidden inanılmaz etkiledi beni. Bunla satış rekoru kırılabilir...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Bu forma mükemmel işte, katalogdan giyeceksek de böyle giyelim. Müthiş.

Yorum

• lansman ne zaman
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lansman ne zaman
                    Takım 5 Temmuz'da toplanacak.. 10 Temmuz civarı olur sanırım..

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cemaℓ Çoℓak ‏@CemalColak
                      bugün size formalardan haberler vericem. aldığım duyumlara göre ince çubuklu beyaz üzerine çok güzel bir dizayn var. bu sefer tamam sanırım!
                      Forma kirmizi beyaz mi olacak?? :
                      En son unalforum tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 14:41.

Yorum

• TS Formaları 2 Temmuzda çıkıyor
                        14 Haziran 2012 / 14:28
                        Trabzonspor'un 2012- 2013 futbol sezonunda giyeceği formalar görücüye çıkıyor

Trabzonspor'un 2012-2013 sezonu formaları 2 yada 3 temmuz günü yapılacak olan lansman ile tanıtılacak
                        Nike'ın Trabzonspor için tasarladığı yeni sezon iç ve dış saha formalarının tanıtım lansmanı geçen yıl İstanbul’da yapılırken bordo mavili yönetim bu yılki tanıtım Lansmanının Trabzon’da yapılmasını kararlaştırdı
                        Yeni sezon formaları yapılacak olan lansmanın ardından TS Cluplarlada satışa sunulacak
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Bu gerçekten müthiş.

BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                          Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Bir gsli yorumu.

Teşekkürler Nike !

Bize bu Trabzonspor ve Honk Kong çakması formaları layık gördüğün için ….

Asıl teşekkürü bizi ” Elit Kategori ” masalıyla uyutup “Elit Kategori “nin gereği olan özel forma tasarımların için…

Sana ne kadar teşekkür etsem azdır…

Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Trabzonspor'un 2012-2013 sezonu formaları 2 yada 3 temmuz günü yapılacak olan lansman ile tanıtılacak
                              Nike'ın Trabzonspor için tasarladığı yeni sezon iç ve dış saha formalarının tanıtım lansmanı geçen yıl İstanbul’da yapılırken bordo mavili yönetim bu yılki tanıtım Lansmanının Trabzon’da yapılmasını kararlaştırdı
                              Yeni sezon formaları yapılacak olan lansmanın ardından TS Cluplarlada satışa sunulacak...

Yorum

• Galatasaray'ın formaları zaten özel değildi ki.. Farklı bir katalog elit seri sanırım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X