İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak postaarabasi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangisini inceledigini bilmiyorum ama taraftar icin olanla futbolcularin giydigi farkli.Tarftarlar icin olan 100tl civari iken futbolcularin giydigi 300tl civari vede her yerde satilmiyor.Ya internetten ozel ismarliyorsun yada belli Nike magzalarinda bulunuyor.
Yorum
-
O düz bordo formadan yapılsın bize. 5 tane alırım... Sadelik her zaman iyidir. Sade olan şıktır.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene özel forma olacak olmayacak tartışması olurdu bu sene o tür konuşmaları göremedim nedenseKatolog forması giyiyoruz. Olması gereken de o zaten...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO düz bordo formadan yapılsın bize. 5 tane alırım... Sadelik her zaman iyidir. Sade olan şıktır.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene özel forma olacak olmayacak tartışması olurdu bu sene o tür konuşmaları göremedim nedenseHer sene özel forma olmayacak yazmaktan sıkılmıştık.
Bu arada Nike ile devam edilmesinde ısrarcıyım. Ancak Nike Hollanda daha özenli ve özel işler çıkartıyorsa ne yapıp edip onlarla anlaşılmalı diyorum.
Katalog formalarından şikayetim yok, seçimlerden şikayetçiyim. Ama geçtiğimiz sezon Zafer ve Enerji formalarımız tarihimizin en iyileriydi.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam birini bana hediye edersin. Colman yazdırırsın..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5'ini de gönderirim. Sen iste yeter.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bence bu formanın düz mavisi olmalı bu sene///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Bu modelin bordosu olacaksa iyi işte.
Beyaz olan yerleri bordo düşünün.En son a f s tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 11:49.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum