Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sarı formalar: açık konuşayım çok amele görünüyordu,fakat sahada güzel duruyor.

takımın 3.rengi ne?
    her sezon genelde 1 çubuklu formamız,1 full bordo/ full mavi formamız,nayktan bu yana bir beyaz formamız oluyor.son iki senedirde gri ve altın sarısı şeklinde 2 formamızda ekstradan var.
    öyle görünüyor ki naykın daha önce yaptığı denemelerden aston villa tarzı forma ve parçalı forma pek tutmadı.şimdi düzen bundan sonra şöyle işleyecek gibi duruyor ve artık bir düzen oturtmamız lazım
    1.çubuklu forma
    2.full bordo ya da full mavi forma
    3.beyaz forma
    4.taraftar forması

taraftar forması dediğimiz özel diye üretilen forma,yani sarı forma.bence bu forma taraftarın seçeceği bir forma olmalı.
    illa katalogtan seçeceksek taraftar katalogtan seçsin,resmi sitede aç oylamaya,biz seçelim katalogtan

benim sıkıntım 3 numaralı,yani beyaz formayla alakalı.açıkçası beyaz formanın kumaşı ne kadar güzel olsada benim pek hoşuma gitmiyor.yani kappanın turuncu forması gibi tuttuğunu,satış yaptığını düşünmüyorum pek,taraftarda yorumlardan anladığımız kadarıyla pek benimsemedi.
    bence 3.forma yerine seneye daha değişik bir şey düşünülebilir,daha marjinal bir renk(mor,turkuaz,gri,bej,turuncu,pembe,cırt sarı,fosforlu yeşil v.s.) konabilir.misal bana kalırsa siyah formayı koy,dümdüz siyah model filan yok,yıllarca kalsın,trabzonda bir kültür olsun o forma,o şekilde yani.3.rengimiz belli olsun ve bu renk mümkünse beyaz olmasın.

arma konusu:arma niye dikişli olmuyor diye bende kızıyordum
    ta ki forma elime gelene kadar.
    mevcut armalarımız ne kadar yapıştırma olsa da kadife(ya da kadifeye çok benzeyen bir kumaş)
    dikişliden oldukça güzel bence bu hali.düşme konusuna bir şey diyemem ama o sorun halledildi galiba.
    kadife dikişliden çok daha güzel ve kaliteli duruyor.
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Kulüp dediğin budur işte !

Yorum

• ManU profesyonellik nasıl olur tam da onu göstermiş.

Biz bu seviyeye gelir miyiz ?

TS Club'un başına profesyonel insanlar geldikten sonra neden olmasın.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim sıkıntım 3 numaralı,yani beyaz formayla alakalı.açıkçası beyaz formanın kumaşı ne kadar güzel olsada benim pek hoşuma gitmiyor.yani kappanın turuncu forması gibi tuttuğunu,satış yaptığını düşünmüyorum pek,taraftarda yorumlardan anladığımız kadarıyla pek benimsemedi.
          bence 3.forma yerine seneye daha değişik bir şey düşünülebilir,daha marjinal bir renk(mor,turkuaz,gri,bej,turuncu,pembe,cırt sarı,fosforlu yeşil v.s.) konabilir.misal bana kalırsa siyah formayı koy,dümdüz siyah model filan yok,yıllarca kalsın,trabzonda bir kültür olsun o forma,o şekilde yani.3.rengimiz belli olsun ve bu renk mümkünse beyaz olmasın.
          Ücüncü forma bana fazlalik gibi geliyor zaten.
          Cubuklu ve düz renkli forma olsun yeter.
          Mesela Cubuklu ve beyaz/altin rengi/gri/siyah....

Victory formasini kullandigimiz maclarda cubukluyu da kullanabilirdik. Forma sayisi yüksek olunca cubuklumuz az giyiliyor.
          Marka olmak icin standart lazim.
          Mesela Real'in beyaz formalari, Arsenal'in kirmizi-beyazi, Barcelonanin Bordo-Mavi cubuklusu ...

Eger avrupada oynuyorsak ekstra bir formada yapilabilir (mesela Koyu mavi- acik mavi- bordo kombinasyonu).

Yorum

• TS Club'ın başındaki insanlardan TS Club mağaza sahipleri bile memnun değilken, sürekli malzeme sıkıntısı çekilirken profesyonellikten bahsetmek bile hayal.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• az önce iş arkadaşımın markofoniden verdiği adidas gs cocuk formaları geldi armalar reklamlar hepsi direk forma kumaşına işlenmiş bir tek lisansiye sonradan yapıştırma ve cok güzeller
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uzun kollu formalar daha çok yakışıyor.

Abilerim,Benim Kafayı Taktığım Birşey Var,Gold Forma Gayet Güzel Hoş Ama Kalıbına Bir Bakın,Eski Kalıp,Hemde Bizim Eski Kalıbımız,Kaleci Forması Desen Öyle,Yani Asıl Demek İstediğim Nike Bize Her Sene Yapıyor Bunu,2008-2009'da Yeni Kalıplar Kullanıldı Ve Şahsi Fikrim Gayet Güzel Formalardı,2009-2010'da İse Eski Kalıplar,Vs.,Çubuklu Forma Eski Kalıptı,Mavi Desek SAdece Yaka Ve Kol Ucundaki Bordolar Alınmıştı,Beyazda Fark Yoktu! Gelelim 2010-2011'e Yine Bence Gayet Güzel Ve Yeni Kalıplar,Çubuklunun Geçen Senekiyle Alakası Yok Gayet Güzel,Bordo Desen Zaten Yeni Ve Şık,Gri Forma İse Gerçekten Çok Güzel Bir Formaydı Ve Aldığım Formada Buydu,Neyse Bir Tek Beyaz Biraz Eskiyi Andırıyordu Ama Oda Çok Az,Bu Sezon İse Energy Forma Güzel Ama Juventus,İnter Gibi Takımların Geçen Seneki Forması,Victory'de Güzel Hatta Aldım Ama Oda Eski Kalıp (Bkz:Manchester United 2009-2010) Beyaz İse Sadece Rengini Açık Mavi Yapışlar,İşte Bu Gold İse Geçen Seneki Grinin Kalıbı,Yani Asıl Demek İstediğim Nike Bize Bir Sezon Yeni Kalıplarla Yeni Ve Güzel Formalar,Diğer Sezon İse Eski Kalıplı Formalar Veriyor,İstanbul BB'nin Formalarını Bile Daha Çok Beğeniyorum Açıkçası

Yorum

• Bence logo bu tip olursa formada, güzel durmaz.

7

Yorum

• Logo forma rengine uygun yapilsa bence cok güzel durur.
                    Mesela Gold formada, Siyah-altin rengi logo. Ingliz takimlarin cogu bunu yapiyor...

(logoya zoom yapin)

Yorum

• UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan dördüncü maçlarda takımların giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere gönderdi.

Buna göre takımımız CSKA Moskova ile oynayacağı karşılaşmada çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise sarı forma, siyah şort ve sar çorapla sahada yer alacak.
                      Rakibimiz CSKA Moskova’nın beyaz-gri çubuklu forma, beyaz şort ve çorap olarak tespit edildi. Rus takımının kalecisi ise karşılaşmada yeşil forma, şort ve çorapla görev yapacak.
                      Söz konusu kıyafetlere son onay maç günü gerçekleştirilecek organizasyon toplantısında verilecek.
                      7

Yorum

• benim nike şortumun amblemi düştü yıkamaktan .Tekrar ts cluptan arma yapıştırtabilirmiyim renktaşlar ? bilgisi olan varmı
                        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• http://www.trabzonspor.com.tr/ adresinden kendi formanı oluşturda formanın arkasında ülker reklamı var acaba formayı aldıgımızda ülker reklamlı mı gönderiyolar formayı?
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Takımımız Gaziantepspor maçında sahada Gold formayla mücadele edecek.

Oyuncularımız bu formanın altına siyah şort, siyah konç giyecekler. Kalecimiz ise siyah fotma, şort ve konçla görev yapacak.

Yorum

• Hey Allahım ya bu kadar kötü bir forma olamaz kaldırın şunu..

Yorum

• Cok kötü forma..
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X