renktaşlar şort alacam.Precision(çubuklu)almıştım.Onun altına hangi reng şort alsam.Bordomu mavimi.Konçlarım beyaz ayrıcada
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaşlar şort alacam.Precision(çubuklu)almıştım.Onun altına hangi reng şort alsam.Bordomu mavimi.Konçlarım beyaz ayrıcada.
Yorum
-
GeSe'nin renk seçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sarı-kırmızı değil mi bunların renkleri? Sarı kırmızı. Adamlar sarı-bordo kullanıyorsa bizim suçumuz ne?En son OnurKul tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 23:57.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasdadasd
kabul edermydin ? merak etim =)En son Yılmaz tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 10:02.pele good , maradona better , george best
Yorum
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaşlar şort alacam.Precision(çubuklu)almıştım.Onun altına hangi reng şort alsam.Bordomu mavimi.Konçlarım beyaz ayrıcada
@Yılmaz CVni gönder stajer başvurunu değerlendirelim.
Halil'in üzerindeki Fransa formasına dikkatEn son a f s tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 11:38.
Yorum
-
-
80 Euro
Bu çocuk seti 64 Euro ( Çorap ve şortla birlikte )
Bu forma da 65 Euro
Arka sayfada kalan Galatasaray'ın idman ürünlerinin renkleri ve bizim bordomuzla ilgili yaptığım çalışmaya hiç yorum gelmedi hayret.
Yorum
-
Inter formasında Milan'ın rengini kullanmaktan çekinmemiş. Hatta siyah renginin de ortak olduğunu ve ağırlıklı rengin kırmızı olduğunu göz önüne alırsak gerçekten cesur bir tercih olmuş. Herhalde İtalya'da işin bu yönüne pek dikkat edilmiyor. Inter taraftarları tepki göstermiş midir merak ettim.Kimse tepki vermemişse Inter'e sempati duyan biri olarak ilk tepkiyi ben vereyimEn son MonteCristo tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 12:36.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum