Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu arada nikenin en kötü formayı bize yaptığını söylüyoruz ya hep (bizden kastım trabzonsporumuz ) inanın bana milli takım formamızı bu gun bır mağazada yakından inceledim aga o ne rezil bişedir ya ben hayatımda daha rezil daha kalitesiz bir forma gormedım serkan balcı nın fotograflarını çekildiği düz mavi yakası bordo olan iğrenç bır formamız vardı hani kumaşı ondan da berbat modeli ise aynı
    Hangisini inceledigini bilmiyorum ama taraftar icin olanla futbolcularin giydigi farkli.Tarftarlar icin olan 100tl civari iken futbolcularin giydigi 300tl civari vede her yerde satilmiyor.Ya internetten ozel ismarliyorsun yada belli Nike magzalarinda bulunuyor.

Yorum

• İlk olarak postaarabasi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hangisini inceledigini bilmiyorum ama taraftar icin olanla futbolcularin giydigi farkli.Tarftarlar icin olan 100tl civari iken futbolcularin giydigi 300tl civari vede her yerde satilmiyor.Ya internetten ozel ismarliyorsun yada belli Nike magzalarinda bulunuyor.
      Ayrıca bir de stadium shirt denen en düşük kalite forma varki bence ondan bahsediyor rezalet diye. Fiyatı da en ucuz olan o.

Yorum

• O düz bordo formadan yapılsın bize. 5 tane alırım... Sadelik her zaman iyidir. Sade olan şıktır.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Her sene özel forma olacak olmayacak tartışması olurdu bu sene o tür konuşmaları göremedim nedense

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her sene özel forma olacak olmayacak tartışması olurdu bu sene o tür konuşmaları göremedim nedense
            Olmayacak çünkü, biliyoruz artık Katolog forması giyiyoruz. Olması gereken de o zaten...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O düz bordo formadan yapılsın bize. 5 tane alırım... Sadelik her zaman iyidir. Sade olan şıktır.
              Tamam birini bana hediye edersin. Colman yazdırırsın..

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her sene özel forma olacak olmayacak tartışması olurdu bu sene o tür konuşmaları göremedim nedense
                Taraftar bilinçlendi. Her sene özel forma olmayacak yazmaktan sıkılmıştık.

Bu arada Nike ile devam edilmesinde ısrarcıyım. Ancak Nike Hollanda daha özenli ve özel işler çıkartıyorsa ne yapıp edip onlarla anlaşılmalı diyorum.

Katalog formalarından şikayetim yok, seçimlerden şikayetçiyim. Ama geçtiğimiz sezon Zafer ve Enerji formalarımız tarihimizin en iyileriydi.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Laser, Precision, Victory gayet iyi modeller, beğendim ben.Ancak Victroy'i geçen sezon kullandık başka bir şey tercih edilebilirdi.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamam birini bana hediye edersin. Colman yazdırırsın..
                    5'ini de gönderirim. Sen iste yeter.
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      5'ini de gönderirim. Sen iste yeter.
                      Adamdır..Eyvallah

Yorum

• Bunun bordo mavisi

İnce çizgili

Beyazı ama gri yerleri mavi olacak fontlar Nike işareti bordo olacak

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kısa kolun da ucunda mavi renk olacak mı acaba?
                          bence bu formanın düz mavisi olmalı bu sene
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Astonvilla olsaydı iyiydi

Birde şu arma mevzuna çözüm bulunması lazım

90lı yılların formaları taş gibi dururken iki sezon öncesinin formaları amblemsiz
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• düz bordo yerine aston villa tercih edilmeliydi.

Yorum

• Bu modelin bordosu olacaksa iyi işte.

Beyaz olan yerleri bordo düşünün.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 11:49.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X