// Import the functions you need from the SDKs you need import { initializeApp } from "firebase/app"; import { getAnalytics } from "firebase/analytics"; // TODO: Add SDKs for Firebase products that you want to use // https://firebase.google.com/docs/web/setup#available-libraries // Your web app's Firebase configuration // For Firebase JS SDK v7.20.0 and later, measurementId is optional const firebaseConfig = { apiKey: "AIzaSyA-bM5pD9wotNXx8YrKIXcrARTBBsvMHZw", authDomain: "bordomavinet-10517.firebaseapp.com", projectId: "bordomavinet-10517", storageBucket: "bordomavinet-10517.firebasestorage.app", messagingSenderId: "442266976139", appId: "1:442266976139:web:ca8271f96fc3407046798e", measurementId: "G-8R7X8H9XN5" }; // Initialize Firebase const app = initializeApp(firebaseConfig); const analytics = getAnalytics(app);

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç bir zaman dar kesimli yapmayacaklar anladım.
    Laser modeli dar kesim Sibel
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Yayın ve saati hakkında bir bilgi var mı ?
      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Duz cubukluyu ozledim yahu. Aston Villa modelini de.

Victory iyi. Enerji de iyi. Precision da fena degil.

Ama artik Klasik Cubuklu ve Aston Villa modellerini istiyoruz. Onumuzdeki sezon icin bunlar ayarlanmali.

Ozel ya da Katalogtan fark etmez. Onemli olan dogru model, renk tercihleri ve arma, reklam uygulamalarinin iyi yapilmasi.

Yorum

• Mavi forma olabilecekler içerisinde en iyilerden biri olmuş

ben begendım
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ben de dar kesim isteyenlerdenim. Sığmıyoruz arkadaş o çuval gibi formalara
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Birisi 1 sayfa önce saat 14 de dedi.
              Bana kalsa ligtv yayinlar gecen sene gibi

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birisi 1 sayfa önce saat 14 de dedi.
                Bana kalsa ligtv yayinlar gecen sene gibi
                Teşekkürler .
                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Ligtv saat 14:00'da yayınlayacağını söyledi...

Yorum

• Tanıtım saat 14.00 Lig TV
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• şike anıtına destek
                      Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• Yayının olması iyi...

Yorum

• Forma Tanıtımı 14:00 de LigTV den canlı olarak yayınlacakmış

Yorum

• Levent USTABAŞI ‏@narvent
                            ANONS: Trabzonspor'un yeni sezon forma tanitimi 14.00'te LigTV'de...
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ya ne lig tv si arkadaş
                              herkesin izleyebileceği bir kanaldan yayın yapsalar ya
                              ntv spor var
                              sports tv var
                              şimdi uydudan izleyenlere niye işkence ediyorsun...
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• şike anıtına destek
                                Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X