İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yukarıda yorumu paylaşılan Galatasaraylı epey sallamış ama boşa sallamış. Galatasaray'ın yeni sezonda giyeceği parçalı ile bizim giydiğimiz parçalının aynı olmadığını anlamayacak kadar meseleden uzak olduğu belli. Diğer formayı da bu sayflarda daha önce paylaşmıştım. Herkesi memnun etmek zor hele işten hiç anlamayanı memnun etmek çok daha zor.
Yorum
-
Avrupa Şampiyonası formalarına bakıyorum, çoğu rezalet. Trabzonspor taraftarı olarak o formaların bize yapıldığını düşündüm, isyan kazanlarını kaldırırdık.
Aslında Nike bize iyi formalar yapıyor ama tek kusuru kumaş kalitesinin beyaz formadaki gibi olmaması. Armalarda da iş yokEn son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 17.06.2012, 18:18.
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa Şampiyonası formalarına bakıyorum, çoğu rezalet. Trabzonspor taraftarı olarak o formaların bize yapıldığını düşündüm, isyan kazanlarını kaldırırdık.
Aslında Nike bize iyi formalar yapıyor ama tek kusuru kumaş kalitesinin beyaz formadaki gibi olmaması.
Yorum
-
Şşş! Formalar haftaya Trabzon'a geliyor. Armalar ve sponsorlar eklenecek, depo girişi siparişler ayarlanacak, görüntüler bana gelecek. Hele gelsin bakalım.En son a f s tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 17:54.
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Puma'nın fontları çok başarılı. Puma modelleri de güzel fakat İtalya için yaptıkları hariç.
İbrahim çubuklu konusun net bilmiyorum. Görüntüler gelince paylaşacağımı söyledim.En son a f s tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 18:48.
Yorum
-
Cevap gelmedi... Yeni formamiz hayirli ugurlu olsun beyler...
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBide afs abiye bir sorum olacakti. Ince cubuklu formamizin bu tip olabilme ihtimali varmi?
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum