İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
* Nike istediği kadar marka olsun bizi özel olduğumuzu hissettirmiyor, acilen terketmeliyiz yeter artık...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz Bordo - Yakaları Mavi / Laser Modeli
Çubuklu Precision Mavi ağırlıklı / Precision
Beyaz Victory. / V Bordo yahut Mavi (Keşke Bordo Mavi olsa)
Yorum
-
İlk olarak sanki123 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Yiğit SARI
Editledim mesajı resimleri yanlış göndermişim. Çubuklu Precision, Beyaz Victory olacak gibi.
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani inter stili çubuklu olacaktı.sürekli değişiyor bunlar kesin mi??
Temmuz'da görürüz.. Tahminim 10 Temmuz civarı..
Yorum
-
Formaaaa
İlk olarak sanki123 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence formalar böyle olacak
Katalog formaları arasında en pahalı forma, lazer delikleri var. Bu formanın bordosu:
Çubuklu:
Beyaz:
Bencede.. Birisi photoshop yapabilirmi??
Yorum
-
-
Taraftarin fikrini almak cok mu zor? 3 tane örnek koyarsin TSClub'lara ve bir anket düzenlersin. Anketin sonucuna görede hareket edersin. Bunu yapmak zor olmasa gerek.
Ama yok biz istedigimiz gibi hareket edecegiz diyorsalar, o zaman forma almayiz olur biter.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaser Premium ile Laser'in farkı ne?TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
bu arada nikenin en kötü formayı bize yaptığını söylüyoruz ya hep (bizden kastım trabzonsporumuz ) inanın bana milli takım formamızı bu gun bır mağazada yakından inceledim aga o ne rezil bişedir ya ben hayatımda daha rezil daha kalitesiz bir forma gormedım serkan balcı nın fotograflarını çekildiği düz mavi yakası bordo olan iğrenç bır formamız vardı hani kumaşı ondan da berbat modeli ise aynıTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum