Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu akşam utandım.futbolcularin uzerinde bir beden küçükmus gibi duran formalar,altta şalvar gibi sortlar.rezillik.bari formanın kalibinde şort giydirin.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de cok tepki alimicaksam sunu soylemek isterimki

Gecen seneki beyaz forma beyaz sort beyaz konc a gore

Bu seneki beyaz forma mavi sort beyaz konc daha guzel duruyor
      Kombinasyon her zaman daha güzel durur.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kombinasyon her zaman daha güzel durur.

Goreceli ben maviyi daha cok begeniyorum hatta corapta mavi olsa daha guzel olcagni dusunuyorum

Yorum

• En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 17.07.2015, 00:31.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Formalar hakkında yorum yapmak için maçlarda futbolcuların üzerinde görmek ve alıp gitmek gerekiyor. Dışarıdan begenmeyebiliriz fakat giyince çok güzel durabiliyor üstünde. Geçen yılki formalar da tasarım olarak begenilmemişti ama güzel duruyordu sahada.

Yorum

• İyi bari forma numarası falan siyah olmamış en azından. Buna da şükür.
              ( ゚д゚)

Yorum

Goreceli ben maviyi daha cok begeniyorum hatta corapta mavi olsa daha guzel olcagni dusunuyorum
                Hayır demek istediğim kombinasyonlu beyaz kombinasyonsuzdan her zaman daha iyi durur. Yoksa Beyaz-Mavi ayrı tabi

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önce bize bordo diye yutturulan "soluk kırmızı"dan başlasın bu zevksiz herifler...
                  İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ulan vitaminsiz herifler! Hiç kafanız çalışmıyorsa Astan Villa'yı takip ve taklit edin bari. Gözünüz renk ve forma görür!

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayır demek istediğim kombinasyonlu beyaz kombinasyonsuzdan her zaman daha iyi durur. Yoksa Beyaz-Mavi ayrı tabi

Hea tamam ozur☺ bide dger formalari gorelm bakalm futbolcularin ustunde cubuklu forma bordo sort bordo corapla daha guzel durur kanimca maviye gore mavi de de beyaz sort mavi corap gbi napoli tarzi farkli bsey denenebilir

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet bordo mavimiz konusunda bencede sknti var bordo bordo dil bldgn soluk kirmizi mavi de turkuaz gbi lazio nn bordo mavi formasi veya westham gbi ola keske

Yorum

• LEVANTE deplasman. Ev sahibi formaları bizimkiyle aynı

Yorum

• Böyle olsaydı...

Yorum

• Beyaz formanın altına bordo şort bordo çorap her zaman daha iyi görünür.
                            Şu mavi hiç uymuyor.

Yorum

Evet bordo mavimiz konusunda bencede sknti var bordo bordo dil bldgn soluk kirmizi mavi de turkuaz gbi lazio nn bordo mavi formasi veya westham gbi ola keske
                              West Ham veya Aston Villa'nin bordosu ile Napoli'nin mavisi en uygunu.

WH ile AV'nin mavileri sönük mavi, biz ise parlak bir mavi kullandik mi hem onlardan kendimizi ayirmis oluruz (yani dünyada özel olur), hem de sönük mavi zaten güzel gözükmüyor.

Bordo mevzusu ise ayri bir konu. Hala bir umursamazlikdir gidiyor.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok açıklayıcı oldu sağolun.
                                rica ederim

böyle hayatin anlami sakli sorularda yardimci olabilmek bir onur meselesi
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.07.2015, 04:19.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X